-
Zulja ju
Evo mene opet s problemima u voznji
.
Nakon skoro godinu dana voznje bez ikakvih problema (zahvaljujuci homeopatiji) kod nas opet krenulo na lose.
Obzirom da sad ima 2,8 godina i prilicno je rjecita a bogmec i uvjerljiva, zna nam biti podosta nezgodno
.
Jos davno, kad je tek presla u Maxy Cosi XP sam povremeno znala primijetit da joj je jedan dio leda malo crven nakon voznje. Ponekad bi cak imala i malu masnicu na tom mjestu. Pregledali smo cijelu sjedalicu i nigdje nista zuljavo nismo nasli i jako pazimo da joj poravnamo robicu prije nego je zakopcamo, da je ne nazulja zguzvana majica ili vesta.
No ona se na to nije zalila do nedavno. Tocnije, bilo je jasno da je zulja jer se cijelo vrijeme vozila s jednom rukicom zaguranom izmedu leda i sjedalice no nije se plakala. No u zadnjih nekoliko tjedana se buni, place, protestira - intenzitet ovisi o vanjskim cimbenicima (umor, vrucina, glad isl.) no stalno se zali.
Ponovo sam pregledala sjedalicu i skuzila sam da na djelu gdje joj leda budu crvena stanjio onaj donji sloj, mislim da se to zove vatelin pa smo ubacili komad spuzve.
No to nije pomoglo jer se i to skroz stisne kad se nasloni (zgoljo je i svi joj kraljesci vire).
Jucer smo se vracali s mora i na kraju smo se vozile tako da sam ja drzala ruku izmedu njenih leda i sjedalice jer drugacije nije islo (znam da je to bedasto ali nisam vise znala kako da joj pomognem
.
Kaj da radim :? ?
Nemam pojma postoje li sjedalice na kojima je taj dio mekaniji a ako i postoje, pitanje je koliko bi to dugo izdrzalo prije nego njena kicmica izdubi rupu
.
Ovo sa spuzvom i mojim i njenim rukama nije rjesenje a opet ne mogu je niti pustiti da se vozi u sjedalici koja joj, ocito, nanosi bol i ne poduzeti nista :/ .
P.S. homeopatiju smo isprobali i ovaj put ali nije upalilo
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma