Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: BebeConfort Iseos Safe Side

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno BebeConfort Iseos Safe Side

Imam problema sa montiranjem gore navedene kombinirane sjedalice. Problem je u nagibu sjedišta(onog dijela na kojem se sjedi) u autu prilikom montiranja obrnuto od smjera vožnje(Renault Clio).

Sad, na nekoliko mjesta sam našla na forumu da se taj problem rješava ručnikom ?? ispod sjedišta, ali se uglavnom ticalo sjedalica od 0-13kg koje moraju biti pod kutem od 45°. Čak sam kopajuči primjetila jednu sliku u brošuri o autosjedalicama gdje je takva manja sjedalica lagano uzdignuta uz naslon automobila i ništa nije podmetnuto.

Znam da trebam na Rodin pregled, ali ako mi može neka od savjetnica odgovoriti ovdje - da li je bolje priljubiti je uz sjedište pa da bude malo okomitija nego u uputstvima(spusti se u ležeči dokle ide) ,zategnuti izravnatu(sa luftom do sica) ili nešto podmetnuti. Nadam se da razumijete moje pitanje ili da se neko susreo sa tom sjedalicom.

Dosad se moj mališan vozio u Creatis 0-13 kg ,ali ju je sa svojih 10 mjeseci i 80 cm daleko prerastao ,a budući da još niti pravo puže niti se diže na noge ova nam je sjedalica jedini izbor.Ima 10,5 kg.

Inače sjedalica je trenutno na akciji do 21.04. u Brežicama za 130 eura (stara cijena 187 e).O kvaliteti dotične morate sami istražiti, ne bih htjela preporučivati nikome sjedalicu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nisam savjetnica, ali sam pridruženi član u projektu AS

Ovu smo AS imali prilike montirati u auto baš u smjer obratnom vožnji.
    Ispod sjedalice smo podmetnuli dekicu da bi dobili potreban nagib od 45°, kao i kod Grupe0+. Sjedalicu smo namjestili u maksimalno ležeći položaj, imaš onaj vijak s prednje strane. Pojaseve automobila namjestiš prema uputama. Pazi samo da prilikom zatezanja pojaseva netko zasjedne s gornje strane na AS, da ju "ukopa" u sjedala auta.

Probaj tako, ne bi trebalo bit problema

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja imam golfa 4 i isto nam je bio problem kod nagiba sjedala...mis mo to riješili ovako- muž je nadignuo sjedala i ispod njih smo nagurali deku da bismo dobili "ravna" sjedala, tako da sada sjedalica stoji cakum-pakum, pod pravilnim nagibom...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ta sjedalica koja je bila na zadnjem pregledu je vjerovatno naša

Mislim da mi je namjestila mamita(pisalo na formularu) ,nisam sigurna i puno joj hvala! Hvala i ostalim rodama na organizaciji pregleda!
    Sjedalica je sad namještena sa ručnikom da je izravna i ne mrda ni lijevo ni desno.Mislim da je to u redu i jako nam je drago što se još uvijek vozimo u obrnutom smjeru.

Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo imali isti problem, riješili smo ga ručnikom i još ju fiksiram tako da ju učvrstim sjedalom od vozača. Imamo Saxa. Još uvijek mi se čini da baš nije idealno, ali je čvršće nego prije. Vezala sam ju preko nekoliko puta dok nisam uspjela. Jedino mi je malo problem stavljat Jakova i vadit ga van iz nje, zapne mi glavom za strop auta. Jedva čekam da ga okrenem u smjer vožnje. Jedino mi se ta sjedalica nekako čini dosta višlja od drugih, ili se varam?

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj hermina prvotno napisa
    . Jedino mi je malo problem stavljat Jakova i vadit ga van iz nje, zapne mi glavom za strop auta.
    e to je i kod nas problem ,jadna cijelu je spigam do se potrpamo unutra

mii smo isto fiksirali s rucnikom i sjedalom

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da li itko može reći gdje se može ta autosjedalica nabaviti ili preko koga?
    U trgovinama imaju samo TT, a nemaju safe side

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Helena

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jazzmama prvotno napisa

I mene ovo zanima...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo jedna opaska za vas koji ste učvrstili dječje sjedalice naslonima vozača ili suvozača. Nažalost - niste napravile ništa korisno i sjedalica je samo prividno fiksirana sve dok auto stoji, odnosno vozi se i sve je normalno.

Međutim u trenutku sudara su sile strašno jake, djeluju na sve u autu i sve leti prema naprijed, pa tako i sjedalo od suvozaca i ode efekt učvršćivanja sjedalice u vjetar.
    Jedino ste se ne pomice naprijed jesu pojasevi auta koji se zakoce u kriticnom trenutku i time putnike (i sjedalicu) zadrze od izletavanja.

Zato se ne morate mučiti pomicanjem sjedala, nema koristi od toga

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super, klo.
    Nisam ni vidjela da se pisalo o tome.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    Citiraj jazzmama prvotno napisa

I mene ovo zanima...
    Baby Center, Slovenija:
    http://b2c.baby-center.si/WebClassif...rentClassID=87

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zvala sam danas Babycenter u Brežicama, imaju 5 komada Safe side-ica, crvenu, crno-crveno i 3 na foru kombinacija plave sa sivom ili svjetlo plavom. Jeftinije nego u katalogu na netu. U odnosu na TL, su jeftinije za 200-tinjak kunića, a u TL imaju samo Iseos TT, dakle skupina 1.

Slovenia here we come.. da ih bar ima kod nas ,
    ovako se opet moram izdajati, uh!!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove