Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Čišćenje plastične kade

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Čišćenje plastične kade

Ja uopće ne znam koji je to materijal, pretpostavljam da je neka vrsta plastike, kada je Kolpa san, isto i tuš kabina. Kako ih čistiti da se ne izgrebu? Sada gledam na njihovim stranicama da postoji neko sredstvo protiv vodenog kamenca Kolpa san, gdje da to nabavim. Sigurno ima i nešto drugo. Help!

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja cistim obicnim sredstvima za kamenac samo pazim da spuzvica nije hrapava jer ona grebe...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

super ti je "anitra otapa kamenac",bijela,ne grebe površinu,a potpuno otklanja kamenac. ja samo nju koristim,već godinama

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: Čišćenje plastične kade

Citiraj davorka prvotno napisa
    Ja uopće ne znam koji je to materijal, pretpostavljam da je neka vrsta plastike, kada je Kolpa san, isto i tuš kabina. Kako ih čistiti da se ne izgrebu? Sada gledam na njihovim stranicama da postoji neko sredstvo protiv vodenog kamenca Kolpa san, gdje da to nabavim. Sigurno ima i nešto drugo. Help!
    u ABC interijerima imas za kupiti cijeli set od Kolpe za ciscenje i dezinficiranje obicnih i masaznih kada

Moja nije od Kolpe ali je isto plasticna i posto je hidromasazna pa se nakuplja kamenac po difuzorima vode perem ju sa cilitom ( ostavim da djeluje cca 10-ak minuta) i izribam sa onom grubom zelenom stranom od viledine spuzve i blista

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja njihovu kadu čistim Cilitom i spužvicom...nakon 6 godina još je kao iz dućana (osim na mjestu gdje mi ju je malo pogrebao keramičar i par Leonovih ogrebotina igračkama)

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I moja je isto kolpa-san kada, normalno je čistim Cilitom ili čak Mr.Muscolom za kamence i to sa četkicom (ne za zube ), imam je 5 godina i nije se oštetila, osim na mjestima gdje je nešto palo, ali od čišćenja ne.

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

cilit definitivno!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mr. muscolo otklanja kamenac i spužvica.

Ja imam drugačiji problem, žena koja mi je jednom došla čistiti (prvi zadnji put) mi je sh....a kadu na način da nije isprala tirkizno plavi ajax iz kade, pa se fino po kadi vidi tok tog ajax-a prema odvodu - grozno, ne ide ni sa čim dolje, a u stanu smo niti 3 mjeseca. Any suggestions?

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Naše je kupatilo kolpa ( starije od kolpa-san ) , oduvjek čistim arfom i spužvom i sve je O.K.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, cure. Probala sam i onaj Arf-deobad i dobar je. Izgleda da je bitno samo da krpa nije gruba tj.da nije ona zelena strana spužve nego mekana. A za pipe mi je definitivno obični ocat zakon. Sjaje se za nevjerovat. :D

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Za kamenac vam je izvrsno staviti soli i politi octom i istrljati, nevjerojatno kojom brzinom ga miče. Ja kadu čistim mekom spužvicom i običnim Arfom. Sasvim dovoljno.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je monter i serviser kade (Kolpa-san) rekao da je naš domaći WC Sanitar (kupujmo hrvatsko )najbolji za sanitarije, pipe i sve to društvo, jer dobro čisti, a ne oštećuje i ne ostavlja mrlje na pipama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •