Imamo 11 dana i na sredini gornje usnice se pojavio kao neki vodeni žulj?Neznam kako da opišem, baš je najsličniji žulju?! :/
Da li je normalno da to bebe dobivaju od dojenja?
Imamo 11 dana i na sredini gornje usnice se pojavio kao neki vodeni žulj?Neznam kako da opišem, baš je najsličniji žulju?! :/
Da li je normalno da to bebe dobivaju od dojenja?
Mogu ga dobiti i bebe na bocici, bio je vec topic o tome, ali mi se ne da traziti.![]()
trešnjice to je sasvim normalno, a i tako slatko![]()
i anita je imala zulj..joj kako je bila slatkaaaaaaaaa![]()
Hvala puno!!!
![]()
Preslatki su mi ti žuljići, moje cure su ih imale.![]()
Nemoj se uplašiti kad nakon nekog vremena žuljić pukne, pa će visiti malo kožice s usnice.
jao zulj!!![]()
![]()
nesto prepredivno!!
evo mene marsovca - moram priznati da prvi put cujem za ovo i sad kad citam ovo sto ste napisale, dodje mi zao sto nijedno od moje dvoje klinaca to nije imalo.![]()
To je meni bilo tako slatko, onako majušna štruca sa žuljem na usni...
ja sam to zvala "sisa zulj" i nestao je kad je imala par mjeseci i bila sam bas tuzna. no u fazama pomahnitalog sisanja zna se vratiti i ja se iznova rastopim na njega
momze: http://public.fotki.com/Leonisa/lea_.../060408-4.html
tu je jos "nazuljana" usnica, poslje bi puknuo zuj.
Joj kad se sjetim našeg žulja![]()
Sasvim normalna i meni jako draga pojava![]()
Ajvi,![]()
Leonisa, hvala ti na slikici - sad znam. Sad kuzim zasto vam je taj zulj tako sladak, fakat je.
evo bas sam trazila ovu temu samo sto je kod nas zulj sa unutarnje strane i bio je puknuo a sad vidim da je opet tu mislim da ga smeta pri dojenju :? :? ima li ista protiv toga![]()
![]()