Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Rupa bez dna

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Rupa bez dna

da, da ali zaista se tako osjećam... U svom oćaju ne znam kome da se obratim osim svojim Rodicama gdje ću možda naći slične sebi... A možda i kakvu pomoć, savjet U zadnje vrijeme imam ogroman apetit, ne mogu se suzdržat, jede mi se non stop i nije bitno što, bitno je da se jede Neprestano osjećam prazninu u želucu, grozno... Znam da je to na psihičkoj bazi, sigurno, nije stvar u klopi...nije mi čak niti fina... Prije 3,6 godine sam prestala pušiti, i sad mi se toliko traži - prava kriza... Nadam se da će proći, samo ta praznina u meni je nekako najveća do sada...
    Kako da istjeram prazninu iz želuca bez klope i cigarete? Neki jednostavan način, pliz

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kad te primi - brzo van u šetnju (bez kuna u džepu da ne navratiš u pekaru). Ponesi sa sobom boc vode i pijuckaj.

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Otkrij što se krije u pozadini...jesi li u kakvoj krizi ili slično? Preispitaj se, počni rješavati problem, koji očito postoji, a kojega izbjegavaš...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

trpanje u rupu je posljedica
    trebaš naći uzrok
    .. idem ja tražiti svoj

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni ne treba uzrok

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Rupa bez dna

Citiraj anima prvotno napisa
    da, da ali zaista se tako osjećam... U svom oćaju ne znam kome da se obratim osim svojim Rodicama gdje ću možda naći slične sebi... A možda i kakvu pomoć, savjet U zadnje vrijeme imam ogroman apetit, ne mogu se suzdržat, jede mi se non stop i nije bitno što, bitno je da se jede Neprestano osjećam prazninu u želucu, grozno... Znam da je to na psihičkoj bazi, sigurno, nije stvar u klopi...nije mi čak niti fina... Prije 3,6 godine sam prestala pušiti, i sad mi se toliko traži - prava kriza... Nadam se da će proći, samo ta praznina u meni je nekako najveća do sada...
    Kako da istjeram prazninu iz želuca bez klope i cigarete? Neki jednostavan način, pliz
    kada sam ovo čitala pomislila sam da mene opisuješ s jednom razlikom-ja sam se ostavila cigareta ima 16mjeseci.
    Kako da nestane ta glad?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

2 jabuke, ili 0,33l abb kulture, ili lgg-a. Mene jogurti najbolje izvade! I naravno neka zanimacija od koje zaboravim jesti.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A meni jabuke samo još otvaraju apetit :/ .
    Nekako mi se čini da banana pomogne više. Ali mislim da je to sve stvar psihe. Treba se kontrolirati u glavi a ne varati želudac. Lako reći, jelda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •