-
pomoooć!!
Danas mi je sinčić sa kemijskom išarao fotelju od eko-kože!!!
Probala sam sa maramicama za guzu,mlijekom skinuti al neda se .
Zna li možda netko kako da to izbrišem
-
probaj sa miraclean spuzvicama od vilede...ja s tim cistim sve zivo u stanu, cak sam i staru sivu kadu dovela do stanja pristojne bijele boje
-
Evo probala sam al ništa se nije skinulo
-
probaj opet, mora ici dolje
-
upirala sam ko sivonja i ništa se ne skida
-
i meni se to dogodilo prosli tjedan, i nicim nisam skinula. Jos cu probat sa acetonom i domestos maramicama :/
-
Ubi me, ja se ne mogu sjetiti s čim sam ja skinula s naše... Ali sam skinula, znači da je moguće.
Stvar je u tome da sam pokušavala sa masu sredstava (Mr Proper, Cilit Bang, nešta od toga je otopilo ali stvarno ne znam šta?!).
Ima u DM-u za kupiti one male zelene bočice Dr. nečega, ima i za skidanje fleka od tinte, to bi mi bila sljedeća faza...
Inače sam od tog proizvođača kupila sredstvo za skidanje žvakaćih guma i apsolutno je fenomenalno i revolucionarno. Skinulo je žvaku koja se utisnula u svaku poru sinove nove trenirke. Ako je to skinulo, onda stvarno vjerujem da su i ostala sredstva jako djelotvorna.
Inače, mi imamo tamnocrvenu kutnu od eko-kože i pošarano je bilo sa plavim. Skinulo se, ali kad se bolje zagleda vide se obrisi gdje je bilo pošarano. Ako vi imate svijetlu kožu bojim se da treba ipak ići ciljano na specijalno sredstvo za skidanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma