pozdrav![]()
žao mi je čuti za našeg Maxija i Petru i Dokija - puse ozdravilice!!! i nek vas više te boleštine puste na miru!
mi smo vikend proveli predivno i uglavnom u travi u Zagorju - M. obožava čupati travu, razgledavati listiće i cvijeće (tratinčice su zakon!), puhati maslačke, i poseban gušat - grebati po zemljici...tamo di vidi friški krtičnjak, ooo veselja! ja je pustim i uživam u njenoj znatiželji, ali hodam za njom s bočicom jane i onda joj perem ručice kad stignem jer gura prstiće u usta...jučer je uspjela staviti prstić u nos i pita sva sretna "što je to?"
svi smo pucali od smijeha! isto kao i naš slavonski lega Karlo, sve više i više priča i uspijeva reči stvarno već dosta stvari. ja se raspametim od sreće kad ju razumijem :D jer uglavnom je još uvijek vilinski neki jezik...
![]()
jel neko bio na festivalu zdravlja? slušao jespera juula?
puse svima, a posebno bubanima!

tamo di vidi friški krtičnjak, ooo veselja! ja je pustim i uživam u njenoj znatiželji, ali hodam za njom s bočicom jane i onda joj perem ručice kad stignem jer gura prstiće u usta...jučer je uspjela staviti prstić u nos i pita sva sretna "što je to?"
svi smo pucali od smijeha! isto kao i naš slavonski lega Karlo, sve više i više priča i uspijeva reči stvarno već dosta stvari. ja se raspametim od sreće kad ju razumijem :D jer uglavnom je još uvijek vilinski neki jezik...
?
. Vani pijemo vodu.
. Puse ozdravilice svima!
)
ako zanemarimo jednu isprovociranu za potrebe trudnoće, nemam ju već 2,5 godine
Imaš li novosti vezane za svoju kućicu? Kako ti je sada što se te stare priče tiče (jesam zagonetna, ha)?
)