A kako ćeš ti u Moskvi? Izdajat ćeš se? Znam da imaš već iskustva, ali mene je frka ova 2 dana kak će to izgledati, a di još 4 :/svizac prvotno napisa
Kako ste to uspjeli?? :shock: Pls, daj neki savjet. Mi uspijemo zaspati bez cice, ali kad se probudi po noći nema šanse da ga umirim. Znam da sva djeca nisu ista i očito je Ema školski primjer "prilagodljivog" djeteta, ali daj neki hint što ste i kako radili. Naime, mi smo noćas (oko ponoći kad se probudio 1. put) probali da ga ne stavim na cicu već ga je MM pokušao umiriti da vidimo kako će to izgledati kad mene ne bude... to je bila živa katastrofa!svizac prvotno napisa
on se jedno 15-20 minuta derao kao da mu ruku režemo.. ja sam izašla iz sobe, ali možda me ipak vidio pa je kužio da sam tu negdje. Na kraju, nisam izdržala, dala sam mu cicu, umirio se u sek, pocicao (i to dosta), okrenuo se zaspao dalje kao da ništa nije bilo
očajna sam jer bih htjela da prestanemo po noći dojiti (ili barem smanjimo), a vidim da tome nema kraja jer kad ga vidim kako pati, srce mi se trga. Kaže MM da će to biti drugačije kad mene STVARNO ne bude bilo (dobro da je on barem optimističan) i da ne brinem ništa.
Mi nismo ni probali crtati, ne znam nije mi palo na pametSvizac, koja je knjiga po kojoj radite?

on se jedno 15-20 minuta derao kao da mu ruku režemo.. ja sam izašla iz sobe, ali možda me ipak vidio pa je kužio da sam tu negdje. Na kraju, nisam izdržala, dala sam mu cicu, umirio se u sek, pocicao (i to dosta), okrenuo se zaspao dalje kao da ništa nije bilo
očajna sam jer bih htjela da prestanemo po noći dojiti (ili barem smanjimo), a vidim da tome nema kraja jer kad ga vidim kako pati, srce mi se trga. Kaže MM da će to biti drugačije kad mene STVARNO ne bude bilo (dobro da je on barem optimističan) i da ne brinem ništa.
Svizac, koja je knjiga po kojoj radite?