pozdrav![]()
žao mi je čuti za našeg Maxija i Petru i Dokija - puse ozdravilice!!! i nek vas više te boleštine puste na miru!
mi smo vikend proveli predivno i uglavnom u travi u Zagorju - M. obožava čupati travu, razgledavati listiće i cvijeće (tratinčice su zakon!), puhati maslačke, i poseban gušat - grebati po zemljici...tamo di vidi friški krtičnjak, ooo veselja! ja je pustim i uživam u njenoj znatiželji, ali hodam za njom s bočicom jane i onda joj perem ručice kad stignem jer gura prstiće u usta...jučer je uspjela staviti prstić u nos i pita sva sretna "što je to?"
svi smo pucali od smijeha! isto kao i naš slavonski lega Karlo, sve više i više priča i uspijeva reči stvarno već dosta stvari. ja se raspametim od sreće kad ju razumijem :D jer uglavnom je još uvijek vilinski neki jezik...
![]()
jel neko bio na festivalu zdravlja? slušao jespera juula?
puse svima, a posebno bubanima!

tamo di vidi friški krtičnjak, ooo veselja! ja je pustim i uživam u njenoj znatiželji, ali hodam za njom s bočicom jane i onda joj perem ručice kad stignem jer gura prstiće u usta...jučer je uspjela staviti prstić u nos i pita sva sretna "što je to?"
svi smo pucali od smijeha! isto kao i naš slavonski lega Karlo, sve više i više priča i uspijeva reči stvarno već dosta stvari. ja se raspametim od sreće kad ju razumijem :D jer uglavnom je još uvijek vilinski neki jezik...
?