Poslat ću ti telefon. Mislim da imaju i web stranicu Mi smo krenuli tragom popisa o agroturističkim uslugama u Istri pa smo redom obilazili Stancije razne. Mđt kako je bio već listopad polaih nije radilo, a neki su se pravili pametni kao što sam opisala dotičnu. Mi smo, zapravo rezervirali smještaj u istarskim toplicama, ali kad smo ušli u sobu pogledali smo se i - pobjegli na što je tamo ličilo... užas, staro i prljavo... zgrabili popis i ajmo...sanja74 prvotno napisa
Šaljem ti na pp kad nađem.
Ako bi netko do Paga, tamo je prekrasan Boškinac s predivnim ljudima i divnim vrtom... na brdu, usred šume, iznad Stare Novalje, oko 2 km u brdu, podrum, vinograd, sobe mrak... tamo se vraćamo prvom prilikom...
Znaš ono - ti uživaš a netko brine o tebi, diskretno... (mogli bi mi platiti za slogan!) Sve izgleda puno bolje nego na netu. Mi smo svuda prošli malo jeftinije (vježbamo cjenkanje)
Da, i mi cikimo najnormalnije vani. Ma meni je to cikanje najljepša stvar na svijetu!
Cure, sad ste me odgovorile od jaslica, s ovim pričama...
Pelene sam kupila na Rodinom štandu i sad mi trebaju one pocketice, al ne znam kako da ih naručim...

)