Citiraj svizac prvotno napisa
Mala - ja bum si u Moskvu nosila izdajalicu jer mi inace cike ne budu izdrzale. MM je s Emom odvikavanje poceo kada sam ja otisla u Prag i onda kada sam se vratila je MM nastavio spavati pored Eme a ja sa vanjske strane. Drzali smo vodu u blizini i kada bi se Ema probudila MM bi joj ponudio vodu. Prvih par noci nakon sto sam se vratila se dosta bunila ali MM ju je nosio i pjevao joj je i govorio joj je da ju volimo i mazio ju je dok nije zaspala. Tako da zna da smo mi tu iako nema cike. Bilo je cca 3 burne noci ali je onda jednostavno skuzila da se moze pomaziti s nama bez cike i znakovnim jezikom je naucila reci da je zedna. Tako da ako se probudi jer je zedna onda nam rukicama to pokaze ako ne pokazuje znaci samo da je sanjala i da se hoce malo omaziti.
Tako smo i mi mislili i upravo sam takav plan imala u glavi. Znači samo da moramo ustrajati u naumu. Što misliš pod "burnom noći" (tek toliko da znam što možemo očekivati), nakon koliko se uspjela smiriti (u tim burnim noćima)? Možda gnjavim, ali stvarno me zanima jer ne bih htjela pretjerati (mislim, ono da ga pustim da plače kod MM jako dugo). I još samo jednom pitanje. Kako onda sad izgleda vaše dojenje, kad zadnji put navečer i kad prvi put ujutro?
Tnx na savjetima
Magriz- baš si mislim na sve jasličare... držim fige da to prođe što prije... vidim kako ivor reagira kad ja dođem po njega, a on je u POZNATOM okruženju (baka i deda), što bi tek bilo..