dobro jutro! Max, Petra... puse ozdravilice. Pa kad ćete više završiti sa bolestima :/
Meni je bilo jako jako lijepo. Prvo smo u šumi kod Motovuna tražili tartufe sa psima, i našli ih 5 komada 8) , ponjeli ih sa sobom i onda nam je teta domačica kuće u kojoj smo boravili pripremila jelo sa tim tartufima.
E cure moje, a ta kuća u Smoljancima kod Kanfanara u središtu Istre, mrak!! Ljudi su to tako divno uredili, tako nas lijepo primili, bračni par, žena iz ZG, a tip iz Švicarske, užasno su ljubazni i bilo nam je jako ugodno. Ja nisam mogla tako puno izdojiti kao Svizac (još uvijek ti se divim kako to uspjevaš, valjda je to mjesečna praksa 8) ), ali sam morala u petak navečer kad smo tamo stigli malo se "olakšati", trudila sam se da baš ne pijem previše (što je bilo teško jer sam puno jela, bilo je jako fine papice), u subotu smo išli na Brijune, i došla sam tek kasno navečer, dečki su već spavali, cice su bile tvrde kao kamen ali su izdržale, no zaključak je da je dan i pol definitvno max u trenutnoj situaciji.
Dečkima je bilo super! Kaže MM da je prvi dio noći odspavao u komadu 3 sata, a poslije se budio svakih sat ali brzo ga je smirio, nije bilo puno deranja. Kad sam pitala "jeste špricali nosić, jeste oprali lice prije spavanja, jeste još neke stvari što sam napomenula...?" odgovor je bio "Ne, imali smo praznik ".
<Bubica, Ivor više uopće ne spava u kinderbetu nemam snage ga stalno seljakati.
Menst. mi je ful čudna. Prve 3 su bile kao urica i dosta obilne, i onda sve nešto čudno. Sjećate se da mi je prošla kasnila 10 dana pa sam mislila da sam trudna , a sad sam dobila nešto što je samo sličilo menst., trajalo 1 dana i ništa.. kaže mi moja doc da je to zbog dojenja.