-
Haaj, baš mi je drago da su se putnici vratili doma i da je sve prošlo ok.
Snoopy, Maxu je iz oka bilo curilo ko iz nosa, gusto i zeleno i ujutro oko zatvoreno i zalijepljeno, imali su svi u vrtiću, pa je vjerojatno bio virusni konjuktivitis, a koliko sam skužila može biti bakterijski i alergijski.
Cekana, MAx doji tako da ja sjedim, on stoji, rukama si cicu podigne jer mu je prenisko i onda jednu nogu digne u zrak.
E sad bi on to tak radio i dok smo vani, pa me zanima jer one koje ste dojile prije po vani radite to i dalje. Mislim ja ne namjeravam prestati, samo me zanima jel nas ima još?
Na brodu nam je bilo presavršeno. Morate probati, vozili smo se do Jaruna i natrag, sasvim novi doživljaj Zagreba. Poslije smo prošetali do Bundeka i bili u parku za velike (Sanja, fakat je bolji nego onaj za klince).
Ja danas na godišnjem, Maxu je još malo curio nos, a tak je lijepo vrijeme pa sam odlučila ostat doma, da ne pokupi boleštinu na to.
I dobro sam odlučila, išla sam u vrtić po robicu da operem i bila je tete br. 2 i jeli su eurocrem i nisu išli van a tak je lijepo vrijeme.
Ja se lagano već brinem kaj nemam m. Koliko je najduže što ste čule da netko nije dobio poslije poroda?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma