-
A Fran mali, puse ozdravilice
! Magriz, u vezi one dadilje, može samo u večernjim satima...
mi bili u subotu na svadbi prijateljici i nazove me dadilja da joj je nešto bitno iskrsnulo i ništa od čuvanja, mora natrag u Osijek... mogla je bar pričekati nedjelju ujutro...
uglavnom, tolko sam bila nespremna i jadna da sam si dofurala prabaku (74godine) koja mi čuva Gizel! Mislila sam da će biti katastrofa, i s presvlačenjem, da ne velim kakicom i sl.
Došla sam doma, a ona se ne odvaja od nje :shock: , ljubi je grli, počela je pričati, sve riječi ponavlja za menom, diže rukice i kaže kako voli prabaku :D
ovo je puno bolje od dadilje... koja mi je bila savršena...
jedini biser koji smo danas imali je da je prabaka ulijala u peglu Janu od brusnice i peglala i pošećerila smeđim sve stvari...
naravno, očekujem još bisera kroz sljedeće dane...
a kod presvlačenja odu one u kadu, baka joj da igračke, opere je i sve super... dobro se i snašla... za razliku od onih teta u jaslicama kojima je vrištala iz petnih žila što je presvlače
ne znam...
ste čitale ono o pješčanicima? vaši bebači se vole igrati u pjesku? moja obožava, kako da joj sad to uskratim
?
mi se ne mažemo ničim poslije kupanja, ali da mi ima suhu kožu sigurno bi mazali nečim ili šta god...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma