-
Magriz - ma baš mi je žao za Frana! Ma kako opet?! A baš me jedna mama u parkiću pitala za vrtiće, pa sam joj rekla javiti u koji ide tvoj F...
Koko - mehanička zaštita se postiže titanovim oksidom (čini mi se) i stvar je u tome da to ostaje na površini kože i ne upija se. E sad taj dr. Hauschka nema nekih fosfata koje inače ima toj vrsti krema, a nema ni sintetičkih konzervansa (naravno ima prirodnih konzervansa). Ja sam nedavno kupila kremu za lice za sebe, i preporodila se! Baš me muči ten otkako sam dobila m. Zapravo glede svih tih krema: meni se čini da mi kožu navikavamo na te neke vanjske stimulanse, i onda kada jednom preskočimo neko mazanje onda koža "ne zna" bez toga. Je'l vam to zvuči glupo?
Ajde da se i mi malo hvalimo: Gab daje prave puse, ali samo odabranima! Ja dobijem dosta često, kao i baka, a tata tek s vremena na vrijeme. Zna pokazati nos, oko, uho, jezik, pupu, pišu, zna i voli staviti sam kapu na glavu, njihati se na IKEA losu, odgurivati na skuteriću (ne znam kako se to zove). I on je otkrio rupicu u nosu, ali smo ga nekako odvratili od toga tako da mu nije fora (moja rupica je bolja fora
) Ovaj vikend se prvi puta sam spustio niz tobogan (ja sam ga na dnu dočekala), a bormeš i popeo :D .
Pješčanici - Gab ide u njih možda 2-3 puta tjedno: dosta je discipliniran tako da ne jede pjesak, a ja pazim da mu pobrišem ruke čim prestane s tom igrom (a prije no što ih strpa u usta).
Zvrk -
tako to krene, a nema ni kraja ni konca!!! Možeš kupiti i koju pocketicu - ako se odviknete od pelena, lako ćeš ih prodati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma