Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: obrok za tetu čuvalicu

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno obrok za tetu čuvalicu

Uskoro će se k nama 'useliti' teta čuvalica, odnosno boraviti kod nas po 9 sati dnevno. Kad smo dogovarale čuvanje, ja sam joj samo rekla da neću stići kuhati za nju (M i ja jedemo na poslu) i ako hoće da si može sama kuhati. Ne znam još kako će to funkcionirati, ali žena nešto mora jesti.Kako ste vi dogovorile s vašim cjelodnevnim čuvalicama prehranu za njih? Same kuhaju, vi nabavljate namirnice...?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa pretpostavljam da ce u tih 9 sati skuhati djetetu rucak? Mislim, koliko ja znam tako je cesto dogovor s tetama cuvalicama, pa moze usput i sebi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mojoj je frižider bio open zona

ako je bila gladna,poslužila bi se .....

a da joj još i nakuhavam,malo morgen

nisam taj tip

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

što ima u kući može jesti, naš ručak ili nešto iz frižidera, ali niakkav fiksan dogovor nemamo

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    što ima u kući može jesti, naš ručak ili nešto iz frižidera, ali niakkav fiksan dogovor nemamo
    prestani pisati po forumima i spremi se više u to rodilešte. još sat vremena i ode mi još 20kn.

ON TOPIC
    sve što je bilo u frižideru mogla je uzeti +kava/kapučino/čaj. jednom rečenicom-sve što je našla u kuhinji mogla je koristiti

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naša teta je kuhala zari ručak, a to je značilo da i ona sama pojede to što skuha. ponekad je znalo ostati i za mene
    naime, ja uopće nisam kuhala preko tjedna dok smo imali čuvalicu. bilo mi je bitno da zara ima ručak, a MM i ja možemo živjeti i na sendvičima

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja si ponese sendvič (to mi je mama )

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Moja si ponese sendvič (to mi je mama )
    sad znaš kako će tebi biti kad budeš čuvala unuče!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    prestani pisati po forumima i spremi se više u to rodilešte. još sat vremena i ode mi još 20kn.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Svaki dan ostavimo u frižideru skuhano jelo, uz koje ponekad treba skuhati prilog (tijesto, rižu, krumpir) ili eventualno ispeći pripremljeno meso ili zakuhati juhu. Važno mi je da curice svaki dan imaju kompletan i svjež ručak, a i mi . Uvijek pripremim količinski dovoljno za sve nas.
    Čuvalica, naravno, jede s curama koliko i što hoće. Budući da utorkom i petkom uvijek posti, slobodna je uzeti iz frižidera što god želi i neovisno pripremljenom ručku, spremiti sebi nešto bezmesno.
    Baš jutros zovem doma da vidim što rade, a one peku palačinke- Megi glavna pomagačica.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Svaki dan ostavimo u frižideru skuhano jelo, uz koje ponekad treba skuhati prilog (tijesto, rižu, krumpir) ili eventualno ispeći pripremljeno meso ili zakuhati juhu.
    ovako i mi!!
    cuvalica jede sa nikom, ali uglavnom pojede ko pticica!!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Friđ (i ostala hrana), su joj na raspolaganju. Može pojesti što i Keti, ili pripremiti si nešto drugo, neovisno o tome koliko sati taj dan ostaje.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Naša teta čuvalica kuha Dori i nama svaki dan. Nismo dogovorili i ručak za nas ali nas je već prvi dan dočekao ručak. I tako svaki dan. Svi zadovoljni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •