jelenap ja sam ti njoj davala sve da pije na slamku kako ju je duda od boce iritirala (čak bi joj afta pukla i raskrvarila),pila bi mliko s kojim linom ili 7cornom na slaku ali skroz ohlađenim, kompot ali skroz smiksan i hlađen, juhe ali skroz ohlađene, šlag u čašici od leda (bila je zima pa je izbor sladoleda bija nikakav). Ona je uz to imala temperaturu do 40 tako da sam ja non stop nju nutkala s nečim tekućim. Koristli smo octenisept (ili kako se piše) sprej direkt u usta, propolis kapi bez alkohola (nisam primjetila da joj pomažu) i nosala je i mazila po cile dane.
![]()

),pila bi mliko s kojim linom ili 7cornom na slaku ali skroz ohlađenim, kompot ali skroz smiksan i hlađen, juhe ali skroz ohlađene, šlag u čašici od leda (bila je zima pa je izbor sladoleda bija nikakav). Ona je uz to imala temperaturu do 40 tako da sam ja non stop nju nutkala s nečim tekućim. Koristli smo octenisept (ili kako se piše) sprej direkt u usta, propolis kapi bez alkohola (nisam primjetila da joj pomažu) i nosala je i mazila po cile dane.
Odgovori s citatom