pozdrav svima!! evo pisem vam da cujem dal je netko imao slicno iskustvo, jer ja sam vec par dana ukomirana. ovako, moj je malecki star 2 i pol mjeseca. na drugom pregledu kod pedijatrice, rekla nam je da ne drzi glavicu koliko bi trebao, odnosno gura je previse unazad, pa nas je poslala na pregled kod neuropedijatrice. ona je dalje ustanovila da se malecki izvija, pa nas je poslala obaviti uzv mozga i na fizikalnu terapiju na vjebe. uglavnom, mi smo krenuli na vjezbe, puno vjezbamo i doma, masiramo se prije kupanja i provodimo i baby handling. ne brinu me toliko te vjezbe, vjerujem da cemo uspjeti rijesiti to izvijanje, jer nije to u tolikoj mjeri koliko sam citala da moze biti. ono sto me brine je uzv mozga koji smo nedavno obavili. receno nam je da maleckom nije uopce razvijena pregrada koja bi se kao trebala nalaziti izmedju mozdanih komora. kaze doktorica kao neka anomalija! ali to je sve sto nam je rekla. pitala sam je sto to tocno znaci, jel moze imati neke posljedice, jel mogu biti komplikacije s tim....ali ona suti. poslala nas je u zg u klaicevu dr. Bosnjak da ona vidi. oni navodno imaju bolju aparaturu nego tu kod nas u varazdinu. ma, jasno mi je da doktorica ne zeli dati nikakve pretpostavke, ali ipak... :? ovako me ostavila skroz u komi. ipak je mozak u pitanju!!!! maleni je inace skroz normalna beba, puno papa, spava i smije se i ne bi nikad ni u snu pomislila da s njim nesto nije u redu... trudnoca i porod su bili uredni, bez ikakvih kompikacija, na apgaru je dobio 10...jel ima netko ikakva iskustva?