-
jagode-alergijska reakcija
Imam pitanje u vezi jagoda, moja beba ima 4 mjeseca i do sada sam uglavnom pazila sto jedem, ali vise ne mogu odoljeti jagodama..a navodno se ne smiju zbog eventualne alergije. Ja sam jutros pojela 3 komada i dosada nisam primjetila nista posebno kod nje. Na koji nacin i u kojem roku se ocutuje ta alergija? Odnosno da li su joj te tri jagode mogle izazvati reakciju ili je to premalo?
-
Ja ih jedan dan pojela brdo i nije bilo ništa....ipak sam jela u toku dana malo po malo pa možda zato :/ , ali po meni bi se trebala brzo vidjeti neka reakcija ako je u kojem slučaju ima.
-
Slobodno jedite jagode, nisu zabranjene dojiljama, tj nisu ništa posebno alergene.
-
jeeeeeeeeeee :D :D
sutra cu odmah navaliti na jagode sa slagom...hmm..zakaj ne jos veceras
-
Moj stariji sin je alergičar i jednom sam pojela med na kruhu (još je bio samo na mom mlijeku). U roku 20 minuta se osipao. No kad je počeo jesti krutu hranu, pokušala sam mu malo-pomalo dati i jagode. Sad ima 4 i pol g. i trusi ih na veliko, najdraže su mu voće i nikad na njih nije reagirao (a bio je alergičan na pšenično brašno i jaja, dok orahe ni dan danas ne smije). A i med sad jede bez pol frke. Dakle, ako nisi ništa primijetila, samo navali i dobar tek!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma