Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: kolica sa autosjedalicom-da ili ne?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno kolica sa autosjedalicom-da ili ne?

Evo, postavih pitanje i unaprijed zahvaljujem na odgovorima! (Najviše me pri tome muči da li je ipak previše da je beba u AS i u autu i u kolicima)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo kupili 2 u 1.... i ustvari mogu reći nepotrebno. JEDNOM se dogodilo da je zaspao tako da smo ga premjestili u kolica s autosjedalicom, a i tada se odmah probudio, tako da taj njihov reklamni trik ne vrijedi puno.

U autosjedalici se ne preporuča dugotrajna vožnja osim u autu, stoga ako razmišljaš o onim kolicima sa sjedalicom, ne znam. Vidim da je to sad popularno i neke su prelijepe... ali ja osobno ne bih.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja cura ako je spavala onda je spavala u automobilu, tako da mi je kombinacija AS na kolica bila super ! Jer je izvadim stavim na kolica i onda još spava sigurno 20 min !!! Kad ideš na kratke relacije 15-20 minuta sam staviš na kolica i super ( ne moraš otkopčaj ovo izvadi , probudi stavi, za 15 minuta nekog posla ). Iskreno ne vjerujem da ćeš se šetati satima s bebom 0-7 mjeseci tj . da će 5 sati u komadu biti u AS ( kasnije je već lakše izvaditi staviti samostalno sjedi..... )

A ako ti se to ne svidja ne moraš nikada da stavis AS na kolica !!! Ali dobro je imati !!!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Pinkflower prvotno napisa
    Iskreno ne vjerujem da ćeš se šetati satima s bebom 0-7 mjeseci tj . da će 5 sati u komadu biti u AS ( kasnije je već lakše izvaditi staviti samostalno sjedi..... )
    Zašto ne vjeruješ? Ja sam šetala satima već nakon mjesec dana, a pogotovo ove ljetne bebice. A i doma mi je nekad spavala u kolicima jer ju nisam htjela buditi i vaditi.
    Ja isto razmišljam o tome dal kupiti sa sjedalicom ili ne. Uglavnom ta kolica sa sjedalicom nemaju skroz ležeči položaj, pa se ne možeš predomisliti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja bebica nije bila od nekog spavanja ( to bi spavanje trajlo kratko kao i dan danas ) Imala samo kolica na koja ide AS a i ona se daju spustiti u uskroz ravan položaj baš za male bebe !!!

I mi smo šetaliali nikad satima 4-5 sati,ali mi smo rođeni u rujnu .... iako je ova godina bila topla.

Iskreno ja sam zadovoljna tom kombinacijom.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja bih radije bebu probudila nego vozala u tome van auta
    a i as je jaaako teško pravilno montirati u auto ako je dijete u njoj

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj aries24 prvotno napisa
    as je jaaako teško pravilno montirati u auto ako je dijete u njoj
    Meni je totalno nespretno staviti Ledu u as ako je montiram bez nje. Smeta mi pojas.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Meni je totalno nespretno staviti Ledu u as ako je montiram bez nje. Smeta mi pojas.
    Mislim da u ove AS jaje niti ne možeš bebača staviti nakon kaj montiraš sjedalicu. Ja imam Chicco AS i kolica ct 0.1 koja idu skroz do ležećeg položaja (naravno, nisu košara). Prezadovoljna (iako smo se do sad nosili u marami )! Baš mi je to bilo super kaj sam ju na kratko mogla izvaditi iz auta, pričvrstiti na kolica i obaviti na brzinu kaj sam trebala.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Citiraj Paulita prvotno napisa
    Mislim da u ove AS jaje niti ne možeš bebača staviti nakon kaj montiraš sjedalicu.
    Moja sjedalica stoji montirana u autu jer kad bi ju izvadili mislim da ju ne bi mogla više vratiti. Pojas ide preko sjedalice tako da kad M. stavljam unutra to su žive akrobacije.
    Šetnje su nam trajale satima pa ju baš ne bi toliko vremena držala u AS.
    Ne znam koliko ta kolica 3u1 budu iskorištena, ali obzirom da AS ionako trebaš, nema štete ako se da montirati i na kolica.
    Samo kad kupuješ kolica provjeri da ti sjedalica paše u auto. Nisu sve iste kao što nisu ni svi auti isti.

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako moze koja iskusna mama pomoci u mojoj dilemi!
    Naime ima jos dosta do termina ,al eto vec sam se pocela raspitivati o kolicima.Bolje prije,nego kasnije, !!
    S obzirom da mi je termin 22.10. zanima me da li je potrebno kupovati ono jaje AS??Cini mi se da ce bebi biti udobnije i toplije u kosari,al ne znam jel se u autu beba smije voziti u kosari ili mora u tu jaje AS dok je skroz mala..Vise mi se svidja jaje i da sad trebam roditi kupila bi njega,jer stize ljeto,a s obzirom da se moja beba dolazi kad pocnu hladnija vremena,cini mi se da ce joj biti toplije u kosari!
    Dakle jel onda trebam kupit i jedno i drugo ili?? :? :?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj je sin rođen 06.10. i nisam htjela trošiti novce na košaru jer mislim da se bebač dugo ne vozi u tome. A u autu svakako mora biti u AS, nikako ne u košari. Moj se ionako nije volio baš voziti u kolicima dok nije počeo sjediti pa smo se uglavnom nosali u klokanici-tada nismo imali maramu.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Ica prvotno napisa
    Ako moze koja iskusna mama pomoci u mojoj dilemi!
    Naime ima jos dosta do termina ,al eto vec sam se pocela raspitivati o kolicima.Bolje prije,nego kasnije, !!
    S obzirom da mi je termin 22.10. zanima me da li je potrebno kupovati ono jaje AS??Cini mi se da ce bebi biti udobnije i toplije u kosari,al ne znam jel se u autu beba smije voziti u kosari ili mora u tu jaje AS dok je skroz mala..Vise mi se svidja jaje i da sad trebam roditi kupila bi njega,jer stize ljeto,a s obzirom da se moja beba dolazi kad pocnu hladnija vremena,cini mi se da ce joj biti toplije u kosari!
    Dakle jel onda trebam kupit i jedno i drugo ili?? :? :?
    Ica, u autu se beba smije voziti isključivo u AS - tu imaš brošuru o autosjedalicama, pa je pročitaj:

Autosjedalica - uvijek i bez iznimke

U košari eventualno možeš donijeti dijete iz rodilišta do auta, ili za vožnju u kolicima, ali NIKAKO u autu (ako je beba zdrava i rođena u terminu).

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma zbunjivalo me to sto u AS se ne moze poleci bebu u skroz ravan polozaj,pa nisam bila sigurna jel to ok!

Hvala,sad cu se bacit na citanje!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi imali sva 3 komada i NIJEDAN nije bio viška, kosa mi se na glavi dizala kad bi mi netko rekao "ma to ti ne treba!" - meni je sve trebalo

Dijete preraste košaru za 5-6 mjeseci, istina, ali tih -5-6 mjeseci (nama zimskih) je košara bila sigurno i toplo mjesto za šetnje, spavanje...
    U košari se dijete ne smije voziti u autu već samo u auto-sjedalici (valjda je to jaje koje spominješ).
    Doma je ponekad htjela zaspati samo u košari, do pedijata išli u košari na kolicima. I ćorila bi tamo dok smo čekali red - u košari.

AS se mogla montirat na kolica - isto meni super stvar kad je došlo proljeće, ona 6-7 mjeseci, dosadno joj i pomalo već ne stane u košaru, a sjediti u kolicima sama (čvrsto) još nije mogla. Tada smo se šetali tako da je sjedila zavaljena u auto-sjedalici montiranoj na kolicima.

Tko god to izmislio, svaka mu čast, hehe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •