-
Baby Gym - što je bitno pri kupnji?
Htjela bih kupiti neki ok baby gym (sad sam naučila da se to zove kod nas i edukativni madrac u nekim trgovinama), mislila sam prvo da je to jednostavno, no u zadnje vrijeme povremeno nailazim u raznim postovima da su neki imali dobre, lošije,...., pa me zanima što je bitno, tj. na što obratiti pozornost pri kupnji?
- da se lako održava/čisti/pere..
- bolje je kad ima što više boja, ogledalo..?
Ili?
Svaki savjet bit će dobrodošao. Thanx!
-
mi ga kupili u TLu i doma vidjeh tek da je zabranjeno pranje u vodi!?
:shock: svašta.
kakav bi bio da ga nisam nikad prala, baš me zanima
dakle, naš je uletavao (skupa sa svim visećim plišanim igračkicama) u mašinu na program za sintetiku, na smanjenu centrifugu i sad i dalje živi istim stilom kod druge bebe - nasljednice i dobro mu je.
da sad kupujem, još bih pazila da je pamučni s gornje strane
-
imam i ja jednog iz TL i isto se ko fol ne pere, ali ja sam ga isto oprala na progamu za sintetiku i nije mu ništa
sada sam se bacila u potragu za jednim drugim koji je bogat igračkama (ovaj koji imam ima 6 igračaka) s jednim dodatkom koji svira kada se lupa nogicama rukicama, ogledalcem ma 100 čuda. tu sam pričala o njemu tj. vodila potragu:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?p=930056#930056
takvih "bogatijih" baby gym-ova imaš u zg u baby media shopovima. imaš link na tom topicu
-
Meri 78, to ti je tiny love, imaš u bebinom svijetu-360 kn, kupili nekidan-5+
-
meri 78, baš me i taj tvoj post nagnuo da otvorim temu, zanimalo me zašto je taj bolji od nekih drugih, što je bitno...
-
meni su oni drveni zakon
ko beba je koristio od materijala koj se mogao prati ali drveni je bas bio predobar
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma