http://public.fotki.com/sanjaff/proljece-2007/
pass: punoslika
![]()
http://public.fotki.com/sanjaff/proljece-2007/
pass: punoslika
![]()
ah što reći .....
prekrasne su![]()
![]()
neodoljive plavokose slatkice. super mi je flora, na svakom zpd roćkasu može nešto novo - puzati, ustajati se... na sljedećem će trčati!
mene te vaše kave ne prestaju fascinirati- svaka treća fotka na kavi, a naša jedina uspjela kava dosad potrajala je ravno deset minuta (odlučili smo se na nju jer je andrej bio vrlo kooperativan taj dan), nedovoljno dugo da je ovjekovječimo fotićem.
![]()
Ajvica, te naše kavice uglavnom izgledaju tako da na njih odemo nakon duge šetnje i puno trčanja, kad su obje već poluiscrpljene, a i tada se jedan od nas mora žrtvovati i šetuckati, plesati ili štoveć s njima, tako da zapravo sjedimo na smjene. Sa sobom uvijek uzmemo i neke "mirne" igračke (knjige, bojice) za slučaj da nam se smiluju.![]()
Teddy, nemoj biti tužna, nije joj jako skraćena kosica. Ona je htjela "kratku kosu kao Flora", pa sam joj morala objašnjavati da je namjera da Flora jednog dana ima dugu kao Fiona.![]()
Fiona me dekoncentrirala, pa sam prerano kliknula "Pošaljite".
Maria, hvala.![]()
ajde, malo mi je lakše.![]()
fiona je prava velika cura s novom frizurom, a i s kratkom kosom bi bila jednako zgodna. meni se baš sviđaju kratko ošišane curke.
preslatke su![]()
![]()
prekrasne su curke...pogotova prva fotkica![]()
Jednostavno-neodoljive su!!![]()
![]()
Sestrice su prelijepe, torte izgledaju njami-njami (ja bih Fioninu), a plave kosice ostavljaju bez daha.
Naime, i mi muku mučimo pustiti kosicu (sa skoro 4) tek smo sada na dobrom putu krenuti.
Obožavam klinkice (žene) s dugom kosom, ja je nikada nisam imala.![]()
prekrasne su curke.![]()
to je inace moja san-kombinacija-dvije curke
Predivne slike , a jos lijepse cure![]()
![]()
![]()
Ajme, slikica sa mazenjem na podu mi je izmamila suze. Zaljubila sam se u tvoje curice![]()
Hvala od ponosne mame.![]()
AdioMare, i mene su kao klinku šišali na kratko i to mi se jako zamjerilo. Držim fige da uspijete pustiti kosu.![]()
Seni, pa na pola puta si.![]()
ornela_m, i meni su ti podni prizori među najdražima.![]()
ah prelijepo. Seke su nesto posebno. (budem i ja Mejri jednu rodila)
Preslatke su curke. . .![]()
Predivno![]()
kako su samo narasle
Sanja surke su preslatke! divne zapravo.![]()
a mi plešemooooo i, najrađe bi vam se pridružili
![]()
Sanja, djevojčice su ti premedene! Čista suprotnost mojim crnkama, ali predivne i posebne na svoj način.![]()
Apropos puštanja kose, nikad nismo Megicu šišali (samo vrhiće i šiške) i još uvijek joj je jedva do ramena. Kako to da nekoj djeci već s dvije godine bude do pola leđa, a mi ćemo, kako se čini, dočekati školu s istom dužinom?
Thanks, komadi!![]()
Nadam se da ćemo uskoro imati prilike za zajedničko plesanje.tweety prvotno napisa
Nemam pojma, Fioni je počela brzo rasti tek negdje nakon navršene druge godine, a Flori raste još sporije (kad usporedim sa slikama Fione u toj dobi). Sjećam se da smo Fioni do prvog rođendana jedno dvaput ošišali donji dio kose da joj ne naraste fudbalerkaLinda prvotno napisa
, a Flori uopće nemam što šišati.
Nemam pojma, Linda, moja ćelavica je tek sada dočekala da joj sva kosica (osim šiški) dosegne do ispod uha, kako bi se uopće, tako poravnana, mogla puštati.
Mojoj curi definitivno nije problem brzina rasta (vidim po šiškama i ćibicama na vratu) nego to što dugo uopće nije imala kosu i mjestimično je bila negdje dulja, negdje kraća. Da se ne priča koliko joj je tanka vlas!![]()
Jooj, opisala sam to kao svjetski problem, ali mojoj curi koja zabacuje svoju tananu kosicu (znate onaj potez dugokosih?) malo i je.
Tako da ja, kada vidim Fioninu ili Meginu kosu, mogu samo uzdahnuti i reći: vaaauuu!
AdioMare, i Megica ima jako tanku i slabu kosicu, ali šiške su joj tako ošišane, pa djeluju gušće, ali to je samo optička varka.
Mislim da će Linduška imati ipak malo čvršću i gušću kosicu. Već sad joj uspjevam napraviti preslatke kikice, a i na vrhovima joj se kovrča.
Sanja, sorry na offtopičarenju. Pusa preslatkim biondinama!![]()