Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: cice d.o.o.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno cice d.o.o.

pokušat ću ne odugovlačit..pa ću drito s 'problemom'

iza mene je jedna neuspješna trudnoća s kiretažom, brisevi ok, spermiogram ok i mi krenuli ponovo u akciju.

uglavnom...u normalnim ciklusima koji mi traju 29-30 dana... cice me počnu boljeti 7 dana prije gđe M, a sad :? već 15 dc....
    mi smo hopsali i sve, ali ne kužim da je tak rano počelo boljeti....

ne polažem puno nade i nisam od onih koje očajavaju kad ne pogode iz prve, ali............................................... ...

užasno sam nervozna zadnjih dana, strpljivo pijem svoj FOLIC + (kojeg je nestašica u ZG, btw)...i imam neki iscjedak žućkasti (sunčani?)...
    ne znam.... ne znam..
    a ono što mi je najneobičnije....cice me najjače bole ujutro, a prema kraju dana sve manje....
    je li netko imao taj slučaj?
    pomagajte, rodice moje...

kažu da, ako cice uopće ne bole, da nije bilo ni ovulacije...ja se nadam da je bilo bar ovulacije, pa makar nismo potrefili...

pliz, recite mi kak je bilo vama u slučaju, khm..jel...

pusa svima

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

zaboravih napomenuti da mi je danas 24. dc

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

...i mene su grudi strašno boljele... ako se ne varam to je počelo jedno 20 dana poslije zadnje menge, a ja sam to pripisivala PMS-u... ali taj PMS se jaaaako odužio pa mi je postalo sumljivo...

~~~~~~~~~da bole s pravim razlogom

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A mene cice baš uopće nisu pretjerano boljle, ni oko ovulacije, ni kad sam postalka trudna, ni prvi ni ovaj put. Meni osbono bol u cicama niš ne predstavlja jer me ne bole 8) . Ali su zato sada veeeeeelike i lijepe.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mene su 2 dana nakon et cice počele boljeti kao lude i dan danas je tako

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ni mene nisu uopče bolile ni prije T ni kad sam ostala T. Sad su nedavno počele (oko 18 tj.)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene su cice boljele i straaaašno svrbile.Slobodno se smijte ali ja sam mog muža molila, jelte da ih malo.......cucla jer mi je to taaako pasalo

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i mene su cice prije menge bolile, a tako i kad sam zatrudnila samo puno jace. naravno mislila sam sad ce m i nekako me trbuh bolio kao da cu dobiti, pa kad je kasnila napravili test i evo malog bebaca

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj šnapi prvotno napisa
    i mene su cice prije menge bolile, a tako i kad sam zatrudnila samo puno jace. naravno mislila sam sad ce m i nekako me trbuh bolio kao da cu dobiti, pa kad je kasnila napravili test i evo malog bebaca
    potpisujem sve gore napisano uz dodatak: u ciklusu u kojem sam zatrudnila cice su me počele bolit jako rano, već od 16 dc. O mi je bila taj ciklus na 13 dc. testirala se prvi put na 29 dc i dobila plus. beba stiže u kolovozu.
    Muca nadam se da će i kod tebe biti plus!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Daklem, ja isto kao i sve curke od nestrpljivosti silne tražim simptome i stalno promatram te svoje cicke kako neki znak. No međutim skužila sam da s cickama stvarno nema apsolutno nikakvog pravila. I prije nego što sam htjela bebu (a sad tek prvi mjesec da se zbilja trudim ), su mi u pms-u grudi znale biti od nepodnošljivo bolnih odmah nakon ovulacije, do bolnih tjedan dana prije menge, a poslije ovulacije, do npr. prošlog ciklusa, kad su mi se napuhnule tjedan dana prije menge.

Evo ovaj ciklus su mi totalno spljoštene (šmrc), a trebala bih dobiti negdje utorak sljedeći tjedan.

a i čitah na ovom forumu da kaj se tiče cica, ima cura kojima su užasno bolne, do onih koje apsolutno niš ne osjećaju u tom prvom mjesecu.

ne znam jel sam kaj pomogla.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u biti htjedoh reći da su pms simptomi kaj se tiče cica (a i drugih stvari) vrlo slični trudnoći i vrlo individualni.

al vibram (za sve nas)

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ništa
    jutros vidim par kapi smeđe strae krvi..i tijekom dana to se nastavlja...ništa me ne boli...a sad..ne znam je li to m došla ranije...trebalaa je tek 12. doći----sva sam žalosna...

ipak...hvala svima na savjetima...doći će nama naše bebice....pusa svima dobre moje curke

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Glavu gore, ništa se još ne zna...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jel ti stigla menga ili je smedja krv bilo nesto drugo????

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mene isto cice bolile prije menge onaj mjesec kada sam ostala trudna

kao što netko reče:
    ~~~~~~~~~da bole s pravim razlogom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •