-
Budi se noću i vrišti.
Moja djevojčica od dvije i pol godine zna se noću probuditi. Tada traži da ju se nosi, počinje plakati naposljetku i vrištati.
Kad je uzmemo k sebi ona se opire i vrišti, mlati nogicama. A kada ju ostavimo pruža ruke i iznova bi se držala.
Onda se opet odguruje, ustaje, sjeda a sve to uz zatvorene oči i nerazgovjetan govor jer doslovce ne zatvara usta.
Izgeda sablasno. Počnem i ja plakati s njom. To nekada traje 10 min. nekada pola sata. Ima li netko sličnih iskustava.
-
Moja je imala iste takve ispade u dobi između dvije i dvije i pol godine.
Sa dvije god. smo joj prestali stavljati pelene osim po noći, a sa dvije i pol smo ih sasvim ukinuli.
U tih pola godine, imam osjećaj da je bila zbunjena jer nije znala treba li ići na wc ili se može popiškiti u pelenu.
Kada je sasvim ostala bez pelena i noću se uz plač budila, odnosili smo je na wc da se popiški i sretno bi zaspala.
Kamo li sreće da smo to otkrili ranije, ovako smo mislili da nam dijete ima noćne more.
Probaj svoju malenu, kada se tako noću budi, odvesti na wc, možda je u pitanju isti problem.
-
Pokušaj pogledati u knjizi "Svako dijete moze nauciti spavati" obradjuju i problematiku budjenju usred noci i vristanja. Mozda to sve radi u snu i uopce nije svjesna sto joj se dogadja. Podrobnije ti pise u knjizi, mozda ti pomogne objasniti sto je na stvari i kako postupiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma