-
Pino, hvala na iscprnom odgovoru,..
Ja ti ne znam reci kakvo je to krvarenje, jer je razlicito!Ponekda pocnem krvariti vec 10.dan i prestanem tek negdje do 19.dana kada mi dode kao prava menga koja traje dan-dva!
Ma to je tako grozno kada ne znas kada imas mengu a kada ne, stalno nesto krvaruckam,...Dr.kaze da prerana ovulacija i nije neki veliki probem, problem je sto meni ova druga faza traje strasno malo!!!
Ah, ne znam sto reci, osim da sam odmah danas popila vrkutu, nadam se da pomaze!Da li je dobro mijesati ju sa maruljom, ili je ipak bolje sama!
ote="pino"]To krvarenje 18.dc je obilno, prava menga? To je malo zabrinjavajuce jer onda nesto nije u redu ili s ovulacijom ili s necim drugim u hormonskoj slici. Da li lutealna faza onda traje 2 tjedna uopce, tj. kad je ovulacija?
Od prirodnih pripravaka preporucam vrkutu, meni je pomoglo, a navodno je za reguliranje hormona i ciklusa i smanjivanje menstrualnih bolova.
Za Klomifen ne znam sto reci jer ja nisam imala s njim pozitivna iskustva, ali je najlaksi i najjeftiniji nacin rjesavanja neplodnosti ako je izostanak ovulacije jedini problem. Jedino NIKAD nemoj pristati na koristenje Klomifena bez pracenja ultrazvukom koliko ima folikula, jer cetvorke i vece trudnoce su sve posljedice takvog nemara.
Za FSH, ako je mjeren blizu ovulacije - koju ti onda imas nenormalno rano - on ce biti povisen oko ovulacije, jer on raste tokom ciklusa. FSH sam po sebi nije toliko bitan, vec samo kao indikator koliko ces imati folikula u ciklusu (stimuliranom), ali i kao takav indikator je cesto neprecizan.
Sretno! (I brini tek kad prodjes jedan postupak, prije nema smisla.)[/quote]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma