Pa, čestitanja nikad dovoljno!!!snorki prvotno napisa
![]()
Pa, čestitanja nikad dovoljno!!!snorki prvotno napisa
![]()
E Snorki, barem mi je večeras nešto potjerao krv kroz žile![]()
a ja umalo ne probudih dijete koliko vristim od smijeha
MM ima facu :?
![]()
Brunda, pa ja tak vrlo dobro znam da ćeš sljedeće godine objaviti svoju (u tom trenutku neočekivanu) trudnoću. I da ćeš čekajući curicu, ipak dočekati još jednog preslatkog dečka....Brunda prvotno napisa
![]()
mamma san, ajde molim te izgataj :smejlić umire od smijeha:
Pčelice, znam samo da ti još jedna cura ne gine....![]()
Evo i tebi jedanmamma san prvotno napisa
![]()
A sebi izgataj još jednog Lovru pa ćemo se prijiti :namig:
mamma san prvotno napisa
![]()
A ja sam tebe noćas sanjala kako si trudna s MUŠKIM blizancima (i obojica imaju dugu čupu s loknama već u trbuhu. :hihi:
Čuj ja bih bila sretna!!! (a MM i Lovro užasnuti!)...![]()
Čestitkama se pridružujemo i mi!
Ali bojimo se da ćete i nama čestitati!
Kad je riječ o plodnim i neplodnim danima mislim da smo mi potrefili plodne.Malo mi kasni menga...ovo bi trebala bit treća nakon poroda.Prva je bila 19.09. druga 21.10.Po mom kalendaru trebala je doći najkasnije prekjučer no nje nema pa nema.Test me strah uopće kupit a kamoli napravit.
Ali ne osječam se trudnom,nemam nikakvih bljuv bljuv reakcija ko prvi put,nikakvih simptoma ko prvi put kad sam bila trudna.Nemam pojma što mi je samo se nadam da nisam opet trudna.Pa bubi ima tek 8mj.Mislim da ja to ne bih mogla sve podnijeti...Čini mi se previše sve to za mene...
Jedna riječ:STRAH !!!!
Prvo da razjasnim
JA NISAMMMMM TRUDNAAAAAAAA, NITI JE BILO GOVORA O TRECOJ TRUDNOCI.
Mamma san, Ms. Ivy... platice te mi (smajlic prijeti prstom)
Gago, uradi test, pa se javi da ti cestitamo![]()
snorki prvotno napisa
Sorry ja bila uvjerena da si trudna!
A što se tiče moje trudnoče,ništa od toga,dobila sam menstruaciju.....
snorki![]()
gago, sve dok dojiš ciklus može biti nepravilan. meni je došao do 30 dana, pa se opet produljio na 40. sad pojma nemam kad ću dobiti...
i, cure... pa pazite se! :namig:
ma cekajte malo! tko je trudan na ovom topicu???
snorki, sreco... ne se tako zekiti...![]()
Snorki, vec sam se pitala pa sta joj nije dosta i seksa i beba, kud opet.... Ajde dobro, samo beba...![]()
p.s.
Inace, kako se snalazis? Moram te utjesiti da sto su stariji, to je lakse: namig
Čekajte, niš' nisam shvatila....Snorki???![]()
Mamma san, netko je dignuo stari topic iz vremena kad je snorki tek saznala da je trudna sa Samijem, pa je sad nastala zbrka. Ja sam komentirala da sam isto mislila da je novi (nisam pogledala da je od prosle godien), pa sam se isto iznenadila.
Hehehe Violet...samo moram reći da smo Ajvi i ja u tajnoj misiji....![]()
Ukljuce li gatanje?mamma san prvotno napisa
![]()
Violet, a ja pozurila da vidim sta si ti otipkala. Rekoh, da nije opetttt zakacila![]()
p.s srela ja jucer radnu kolegicu koju nisam vidjela od prve trudnoce i pita ona mene "kako ti je kcerkica?"
Rekoh - " U medjuvremenu imam ja i jos jedno".
Zena je izgledala ovako :shock:
sad je Ok. Sami po noci dosta dobro spava, pa me to spasava. Ima noci kada se budi malo cesce, ali je to jednom u deset dana. Inace, ima jedno ili dva budjenja. Doduse, ja ne dojim.violet prvotno napisa
Najveci mi je problem izvest ih oboje napolje. U zadnje vrijeme izvodim ih jedno po jedno.![]()
Snorki, ne prizivaj vragasnorki prvotno napisa
Meni je smijesno kad ljudi pitaju koliki je razmak, ja kazem 13,5 mjeseci, odmah pocnu racunati koliko je M. bio star kad smo napravili S.
:D
Glupo pitanje!Spremne???![]()
Ukoliko je ciklus neredovit je li moguće da je ovulacija prisutna.Drugim riječima mogu li ostati trudna ukoliko je ciklus neredovit?Da ponovim prve dvije menge nakon poroda su bile redovite a treća je kasnila par dana.
Gago, naravno da mozes. Moje su cijeli zivot neredovite a vidi potpis :hihi:
Nego, i meni ajmorec kasni, tj. jos nisam dobila drugu-trecu :vrist:
Naravno da je ovulacija prisutna, eto ti dokaza kod mene u potpisu ( još samo 3 dana do termina )Gago prvotno napisa
![]()
:D :D :DStorma prvotno napisa
Mi kada idemo sa oboje djece, svi nas komentarisuVise smo im interesantniji od blizanaca
![]()
Kad vide blizance valjda misle "jadni roditelji", a kad vide vas u glavi im je "sami su si krivi"snorki prvotno napisa
![]()
Snorki ceeestiiiiitaaaaaaaam![]()
![]()
.
Trebala sam dobit na sam Božić.Dakle 25.12.2005.Ali još ništa.Test sam napravila 31.12.2005. i negativan je..Nemam nikakvih simptoma trudnoče...Osim što sam malo više gladna ,onako vuče me slano,ali samo trunčicu ništa ko u prvoj trudnoči.Da ponovim test ili da čekam?Možda sam test radila prerano,jer ako su mi se odužili ciklusi možda se i ovulacija pomjerila par dana?
A možda sam i zatrudnila čak nakon testa jer smo imali odnose bez zaštite.
VAŠA ZBUNJOLA!!!![]()
možda je baš takoGago prvotno napisa
![]()
napravi još jedan test.
meni je prvi bio negativan-vjerovatno zbog tih zbrkanih ciklusadrugi sam napravila nakon par dana i bio je pozitivan.
Ako do nedjelje ne dobijem napravit ću još jedan test.Neću sad odmah radije ću malo pričekat.Koliko me god strah sad nove trudnoće i svega što ona nosi,kad napravim test i on je negativan svaki put se malo razočaram.Tako da ću u ponedjeljak skoknut u ljekarnu i znat na čemu sam. :/
[quote="dreamhope"]Snorki ceeestiiiiitaaaaaaaam![]()
![]()
.[/quote
Kod Snorkija vise nema sanse za neplaniranu trudnocu![]()
Storma, Gago, sta bi? Jeste li, ili niste![]()
ja bih napravila test![]()
....ma čim vidim Snorki na Plodni/neplodni dani, odmah mislim "Evo blizančići nam dolaze!"![]()
[quote="snorki"]dreamhope prvotno napisa
Tebi dvoje dosta,kažeš!Hm!?
Vidjet ćemo!![]()
Čim napravim test javim se.Želim još malo pričekati ne želim se razočarat.Već sam rekla ak ne dođe do nedjelje u ponedjeljak kupujem test!!!![]()
Dobila sam!Ništa od bebe još!![]()