Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: istraživanje poslijeporođajne depresije

dinamosa

Početno istraživanje poslijeporođajne depresije

drage mame, ako želite doprinijeti svojim učešćem u diplomskom istraživanju o poslijeporođajnoj depresiji, nešto više informacija zajedno sa upitnicim možete dobiti na linku ispod:

http://www.uploadraid.com/uploads/f8764dba13.doc

zabavno je

dinamosa

Početno sorry

sorry narode
    prvobitni link ne funkcioniše, evo novi,

http://www.rapidsharing.com/3e61c9d9...2786d16515d576

dinamosa

Početno jos jedan link

isto, istrazivanje poslijeporođajne depresije
    http://www.rapidsharing.com/5a9a0cce...d77b64f231d81e
    ispunite upitnike, uzivajte

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cuj dinamosa, super je tema i anketa, al daj metni taj dokument negdje di nema top sexy clipova, poruka/linkova, dialera i mali milion cookiesa svih vrsta...

jedva sam nasla dokument koji treba skinut od onih silnih poruka, a prvo se cudila ovak nekak :bozemilidisamdosla:

evo, za upload dokumenata, preporucamo ti www.rapidshare.de

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mukice - ona nije kriva za sadrzaj stranice na koji je stavila dokument. Niti je ta stranica imala dialere i mali milion cookiesa svih vrsta

dinamosa - rapidshare.de je jedini sajt koji ja znam da mozes uploadat bilosto (sad znam i ovaj di si ti stavila), a ako ti nesto jos treba mozes se javiti meni, ja ti privremeno (mjesec-dva, koliko ti treba) dignem na svoj server :D Mail mi je ivana.zgb@gmail.com

dinamosa

Početno konacno reakcija

vec danima cekam bilo kakvu reakciju od clanova ovog foruma :?
    mukice, ni meni se ne svidjaju te brojne stvari koje si navela ali ova stranica je bila moj posljednji izbor kojim sam se morala posluziti nakon sto me je svaki drugi besplatni hosting sajt izdao, sorry
    plavaa, hvala na razumijevanju i podrsci

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dinamosa, dobila si reakciju od mene.
    A mislim da znam zašto nisi od ostalih. Naime, kad sam dobila tvoju poruku na privat prvo mi je došlo da ju izbrišem ili ti odgovorim sa nekoliko upitnika jer nisam pojma imala o čemu pričaš (kratica PPD mi na prvi pogled ništa ne znači). Kad sam vidjela one gole babe na linku, mislila sam da me neko zaj... Onda sam otišla na tvoj profil, pogledala tvoje postove i skužila o čemu se radi. Sve to je moglo biti puno kraće da si mi odmah malo jasnije pristupila.
    Vjerujem da ima puno žena koje bi rado pomogle, ali odustanu, kao što sam skoro ja na početku.

Sretno u daljnjem radu!

dinamosa

Početno ahaaaaaaa

u pravu si...
    malo mi je bilo dosadilo detaljno objasnjavati o cemu se radi ali sam zaboravila da mi to ne ide u prilog
    hvala na konstruktivnoj kritici 8)

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Dinamosa,i ja sam prvo ostala zbunjena sa tvojom porukom i tek sam pogledom u tvoj profil shvatila o čemu se radi.Sad si dobila i moj odgovor,i to dvaput, jer sam ti ja s kompjuterom još uvijek na vi,dok mi muž ne priskoči u pomoć.Nadam se da će pomoći!

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Re: konacno reakcija

Citiraj dinamosa prvotno napisa
    plavaa, hvala na razumijevanju i podrsci
    Nema problema, a ponuda jos stoji

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo, od mene reakciju nisi mogla ni dobiti, iako sam primila tvoju pm i poziv. Nazalost, nisu sve clanice ovdje imale iskustvo poroda, mozda da si slala pm-ove curama s odredjenih podforuma?

dinamosa

Početno

reakcija, ma kakva ona bila, je uvijek mogucna...a sto se tice slucajnog slanja pm-ova osobama koje nisu dozivjele iskustvo poroda i to je mogucno , jer sam ih poslala jako puno ali uglavnom sam se potrudila biti sigurna da su to osobe koje su relevantne za istrazivanje...
    u svakom slucaju ako si ti jedna od takvih a to te je mozda povrijedilo :?
    izvini,
    eto
    P.S. na ovim forumima se cesto i u velikim kolicinama pise sifrovano i pomalo prikriveno ako me razumijes

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam o kakvom sifrovanom pisanju se radi u tvom prethodnom postu, a iz potpisa dobrog dijela clanica foruma se vidi imaju li djecu. Ja, nazalost, nisam jedna od njih. no, nije bitno, nadam se da ce javiti cure koje ti mogu pomoci s anketom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •