Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: ZPB 2005.(12. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo jos malo vibrica za bubance ~~~~~~~~~~~~~~~
    josie, yasmin, super fotkice, decki su vam pravi ljepotancici, a vidim bilo je zabavno na rockasima.
    mi cemo slaviti rockas u zg-u, samo jos ne znamo gdje.
    imate li za preporuciti kakvu igraonicu ili nesto slicno gdje bi se mogao organizirati rockas?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Juri je danas bolje, temp. 37,3, al dosta kašlje i curi mu nosić.

I naravno, kako to uvijek biva, pokvario nam se inhalator star godinu dana!!! Ima garanciju, al treba ga slat u ZG...izdao nas kad nam je najviše trebao

Poljubac svima, koliko Vas ima.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi još danas na Sumamedu, stanje je ok.
    Ja noćas za Zg pa za Osijek i nazad u subotu u gluho doba noći.....
    Pusa svima, čitamo se u pon, ugodan vikend!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

yasmin Ivan ti je presladak

Juri i Lei ~~~~~~~~~~~~~~~~

Tockice sretan put i pozdravi mi Osijek! A tko ce cuvati Leu?

Paulita sumo-borcica ti je medena

Kristijan u nedjelju pao i od tada sepa...
    MM ga u ponedjeljak navece, dok sam ja bila na kursu, vodio u bolnicu da ga pregledaju
    kazu doktori (bilo ih je troje) da je nesto ozbiljno on ne bi htio stati na nogu a kamoli hodati, i da izbjegavaju raditi rentgen kod djece, ali ako potraje duze da odemo kod doktora....
    bila je fora sto je Kristijan poceo normalno hodati dok su bili u bolnici pa su doktori prvo bili zbunjeni i rekli da se to nama cini i onda kad ga je valjda zabolilo poceo je opet sepati :?
    danas vec manje sepa

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

haribo kikiju

i mi smo imali nezgodu :/
    Ivan je blago rećeno mali divljak, skaće, trči, penje se, posebno mu je drag naš krevet, baka kad dođe ne može to gledati što on radi, npr stane i odjednom se baci na leđa ne gledajući uopće kuda će pasti
    najbolje je to što se ozljedio a uopće nije divljao, sjedio je na krevetu i oblačio majicu, ja sma otišla na wc i nisam ni povukla hlače do kraja, traaaas, toliko se jako čulo da sam mislila da je pao s kreveta na pod, i trk do sobe (hlače na pola koljena) i skužim da se udario u uzglavlje kreveta i to jako, odmah je poplavilo, obraz naotekao (stavljalla sam mu hladne obloge) ajoj, plakao je grozno meni u krilu, tražio svog Mimija i Pesija (medo i pas) i zaspao mi na rukama u 8.30 ujutro
    ima masnicu i naoteknut obraz, kad su ga tete iz vrtića vidjele stresle su se, ne žali se da ga boli ali masnica izgleda koma

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

yasmin, ako ti se ikada opet udari, stavi mu putra na to mjesto. neće biti ni otečeno ni plavo.
    puse malom mišu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ej točkice-pa ti stižeš u moje selo,a ne bi se prijavila za kavu ( ako posao dopusti ) , ja sam u subotu solo s Rokom po gradu na špici , pa se javi ranije ako ovo pročitaš da upoznaš mog velikog čovječuljka .

Haribo- mislim da sigurno ne bi stao na nogu da je nešto ozbiljno , ali šaljemo . A jel ti imaš nekoga u Os. kad kažeš točkici da ti ga pozdravi ?

A kod nas ništa novoga osim nažalost psovki , naime , moj mili i kulturni sin je tako počeo psovati da je to grozno , a sama sam si kriva (i okolina) , tako da kad god se naljuti kaže : _ebem ti , jučer sreli susjedu u crnini i ja pitam što se dogodilo,a ona kaže da joj je umrla mama,a Roko ljut što mora čekati da mi porazgovaramo počne urlati _ebem ti,_ebem ti .... , ma strašno ,a ne znam što mi je činiti probala sam ignorirati,pa objasniti da je to ružno , a nije dijete krivo kad i mami izleti , iako se bome sad kontroliram jer je to baš ružno za čuti,jelda ?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

yasmin ovo o bacanju na krevet mi je jako dobro poznato
    samo Kristijan se baca na nos a ne na ledja

a ovo sepanje je zaradio "bezveznim padom u svojoj sobi"

da masnica sto prije prodje

Paulita hvala na savjetu ovo o putru nisam znala :?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Skužila sam da nas je najviše na forumu dok djeca spavaju i da pišemo sve u isto vrijeme

Yasmin-ajme i ja sam se naježila kad sam sad pročitala što se dogodilo Ivanu , a i moj je divljak ajme,i često još pada i to mi je najgore jer stalno moram paziti,a njega baš briga ,leti ko muha bez glave....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

traktorka ja sam se zaljubila u Osijek na prvi pogled a to je bilo nakon rata u kolovozu 1992. godine kad sam se upisala u I. gimnaziju....
    jos su bile i vrece sa pjeskom na podrumskim prozorima...
    sestra i brat mi zive u Osijeku i jos puno dragih ljudi
    a ja sam se odselila kad sam upoznala MM 8)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

a Tockici sam htjela reci da pozdravi tebe

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

svim malim padačima
    i mi se prijavljujemo u male divljake, tek tu i tamo kojiput zaradimo koju masnicu, a ja se samo čudim kako nije i češće

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Haribo-hvala na pozdravima , Osijek je prekrasan zaista ,ali tako mali i tako bez perspektive,a najviše zbog rata,a ako si tada upisala 1. gim. to znači da si malko starija od mene ( 2-3 godine ).
    Mislim da je dobro da si otišla ako ništa drugo a onda barem zbog Kristijana jer ja već paničarim zbog Roka da nema ovdje neke budućnosti ,iako obožavam grad,i živim u samom centru i za sada zbog posla ne možemo seliti nikamo a i svi su nam tu...
    A jel planirate doći možda u Os. tj. Hrvatsku ove godine ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    tek tu i tamo kojiput zaradimo koju masnicu, a ja se samo čudim kako nije i češće
    ovako i kod nas.

traktorka, na temu psovanja: Lovre je jedno vrijeme bio u ž a s a n. psovke je skupio od bake i djeda. kod nas je upalila taktika ignoriranja. istina, trajalo je barem dva mjeseca (a nadam se da bilo i ponešto samo kontrole od strane b i d).

svim malim 'bolesnicima' i da ozdrave prije vikenda!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

traktorka-planiramo dolaziti ove godine malo cesce u Hrvatsku tj.Osijek a pogotovo u vrijeme ispitnih rokova na Pravnom fakultetu

sve ovisi koliko budem vrijedna u ucenju

ma mislila sam se prebaciti i u Rijeku jer mi je koliko toliko blize putovati al....

sto se tice Osijeka, trenutno me najvise smeta to sto ne radi zracna luka u Osijeku, barem ne na relaciji Stg-Os....hoce li nesto poduzeti u vezi sa tim?

kad bi se morali vratiti u Hrvatsku izabrala bi vjerojatno Zg (bez obzira na ljubav prema Osijeku) jer pruza vece mogucnosti npr. ja sam imala veliku zelju studirati nesto drugo ali zelje su jedno a mogucnosti drugo

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

joj sto ja ne volim kad mala djeca psuju, a najgore mi je kad je to roditeljima jos i cool

ja recimo znam reci "MISA TI TVOGA!"

Kristijan ponavlja tu moju tzv. psovku pa bi u tim slucaju netko ko se boji miseva mogao jedino pobjeci jer on ponovi "MISA, MISA!"

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja se uopće ne ponosim što mi poneka psovka izleti, a izleti,
    MM se trudi da i on pazi...ali ne dovoljno (njegove su psovke... :/ )
    a ivan je mala papiga, no on to samo tu i tamo ponovi, nisam primjetila neku namjeru

kako stojite sa pjevanjem, otpjevaju li sami koji stih ili cijelu pjesmicu, nadopunjuju li riječi kad vi pjevate
    meni je ivan najslađi kad pjeva

...aji cemu suzi mama, suzi tata
    ukamma da ta da tama
    da te guje oko vata... (nadam se da ste prepoznale pjesmicu)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Juri je temperatura pala,al se zato kašalj pojačao i prerastao u produktivan. Dajem mu prospan...vidit ćemo, al ovaj vikend, na žalost ostajemo doma.

Poljupci svim malim bolesnicima (i onim izudaranim)

Kod nas ta pjesmica zvuči

ali čemu suži mama
    ali čemu suži tata,
    rukama, rukama pade tamo
    grle vata
    8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovo vam moram ispričati!
    Jučer su dida i baka 'izgubili' Lovru! Doma!

Tražili su ga 20 minuta i nikako ga naći. Zvali ga, vikali, pretražili sve prostorije u stanu, pogledali u svaki ormar, gledali preko balkona, sišli u podrum (tamo nekad ide s didom), tražili ga oko zgrade... Bili na rubu živaca...
    A on? Zavukao se ispod stola i nije se htio javiti! Imao je, jel'te, nekog posla.

(Stol u kuhinji je okrugao, s debelom nogom u sredini i dodatnim učvršćenjima ispod plohe stola. Kada Lovre uđe ispod stola noga je dovoljno debela da mu sakrije tijelo, a ta učvršćenja glavicu.)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Maruška, onaj avatar ti je bio ljepši 8)

Za Lovru,

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Juri je temperatura pala,al se zato kašalj pojačao i prerastao u produktivan. Dajem mu prospan...vidit ćemo, al ovaj vikend, na žalost ostajemo doma.

Poljupci svim malim bolesnicima (i onim izudaranim)

Kod nas ta pjesmica zvuči

ali čemu suži mama
    ali čemu suži tata,
    rukama, rukama pade tamo
    grle vata
    8)
    vaša je čak i prepoznatljiva

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Od Jeluške ni J..
    zadnji put je postala 11.4.
    pretpostavljam da je seka stigla...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

gornje beljenje je išlo wani...

i Lovre obožava "čemu služi...". zna ju cijelu, samo što on ne pjeva sam - ako mi pjevamo onda nas nadopunjava ili pjeva s nama (tu i tamo koju riječ).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ta pjesmica nam je jedna od najdražih ,a meni uvijek natjera suze na oči,ne znam zašto...
    Wana-žao mi je što još nije prošla bolest Juri,a ja samo čekam jer mi nismo bili duže vrijeme bolesni,a i sumnjiv mi je malo.

Haribo-bilo bi super kad bi došli malo u moj grad , puno mojih prijatelja studira na pravnom pa ako ti šta treba samo reci...,a kad vam bude aktualno raspitam se za zračnu luku (ako se to u OS može tako nazvati ), iako sumnjam da budu letjeli dalje od Splita i Dubrovnika,nažalost !

A možda je Jeluška već stvarno rodila,zna li tko ???

Veliki pozdrav svima i malima i velikima

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    ... zna ju cijelu...onda nas nadopunjava ili pjeva s nama (tu i tamo koju riječ).
    i kažeš, zna je cijelu
    zezam, naravno.

Ljudi, odoh ja kući...do ponedjeljka svima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi ne pjevamo, mi samo plešemo
    a mama zna samo zeku i potočića i mamu kukunku , i hrpu pjesmica iz vrtića koje zna na na-na-na

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo i nas....
    mi pjevamo:

Išo medo u šumicu
    iizgubio papučicu
    papučica žuta...

i još ovo
    pliva patka preko save,nosi pismo navrh glave...piše...volim najviše(tinova verzija) :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Ovo vam moram ispričati!
    Jučer su dida i baka 'izgubili' Lovru! Doma!

Tražili su ga 20 minuta i nikako ga naći. Zvali ga, vikali, pretražili sve prostorije u stanu, pogledali u svaki ormar, gledali preko balkona, sišli u podrum (tamo nekad ide s didom), tražili ga oko zgrade... Bili na rubu živaca...
    A on? Zavukao se ispod stola i nije se htio javiti! Imao je, jel'te, nekog posla.

(Stol u kuhinji je okrugao, s debelom nogom u sredini i dodatnim učvršćenjima ispod plohe stola. Kada Lovre uđe ispod stola noga je dovoljno debela da mu sakrije tijelo, a ta učvršćenja glavicu.)
    Tako je baka tražila MM....
    tražila ga po cijelom selu,sve digla na noge cijelo popodne...
    a on lego iza velikog mede u krevetu,pokrio sebe i medu i zaspali njih dvoje
    Jadna baka...

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Here comes the Jeluška!

Još sam 2u1. 11.4. su me primili u bolnicu da bi me pripremili za sekciju (s obzirom na prošlu disproporciju).

Naavno ništa od sekcije, barem zasad. Čekaju da krene prirodno, čemu se ja veselim, ali nisam sigurna da će krenuti. Još zatvorena. Na ctg ravna crta kao da ju vučeš ravnalom. Sve u svemu frustrirajuće!

U utorak je termin i mislim da bi tada mogla biti sekcija ili koji dan iza utorka.

Već sam luda od ležanja i jedva čekam da se sve završi, na ovaj ili onaj način!

Veseli me što je Jelena dobro prihvatila moj odlazak u bolnicu. Ima trenutaka kad je tužna, ali u biti ne pati! (barem ne kao ja)

Sretan rođendan svima koje sam propustila u ovih 11 dana i one koje ću propustiti u narednih tko zna koliko!

Pozdrav svima!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa ženo ,mi već mislili da si rodila,cijela potraga za tobom,ajd sad bar znamo da još nema novosti,nemoj nas ostaviti u neizvjesnosti već probaj javiti nekako što prije.

Iskreno se nadam da bude sve prošlo u najboljem redu,drži se i samo hrabro,mi mislimo na tebe i očekujemo lijepe vijesti !!!!!

Bravo za Jelenu

PUUUUUSAAAAA

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jeluška sretno...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jeluska, drzim fige da bude kako ti zelis!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jeluška, držimo fige da sve super prođe, Jeleni

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jeluška !

Ja se vratila, Osijek predivan, svi oduševljeni.....stvarno me dugo ništa nije tako dirnulo (Traktorka, nažalost nije bilo vremena, raspored pretrpan)
    Leica imala temperaturu dok me nije bilo, sada proljev, nema apetita, užas.....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Jeluska drz` se i sretno!

Tockice puse ozdravilice Lei!

ja ljuta jos od petka...
    sveki cuvala Kristijana dok smo MM, svekar i ja radili u vrtu
    kad smo se vratili kaze meni moje dijete da ce nas isibati.... BABA se smije a ja ustvari mi doslo da
    svi troje smo ostali sokirani
    poslije sam prokomentirala to sa MM i rekla mu nek joj kaze da nam ne uci dijete gluposti, kaze on nek joj ja kazem a ja kakva sam sutit cu i trpit dok ne eksplodiram
    inace se dobro slazem sa sveki ali nekad me ostavi bez teksta sa svojim komentarima

MM i ja smo se davno dogovorili da on pazi kako se njegovi roditelji ponasaju prema Kristijanu a ja cu kako moji....funkcionira i mislim da smo tako izbjegli dosta neugodnih situacija (npr. najbolnije im je sto mu ne mogu davati slatkise, itd.)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ozdravilica Leici
    Jeluška, sretno
    Mi u subotu kooonaaaačno bili u zoološkom i stvarno nam je bilo prelijepo (virnite na slikice da vidite koliko).
    Najzanimljivije su bile ace (mace), tice i naravno ribe (sve što pliva) - tuljani i morski lavovi koji naravno još i prskaju wow
    bili smo puna tri sata, a uspjeli smo samo preletjeti. priroda, životinje i nastambe su, premalo je reći - prekrasni. napunili smo baterije zaista za cijeli tjedan.
    čak smo uspjeli punih pola sata sjediti na kavi :shock: - frajer se zavalio u stolac i guštao, a MM i ja blago nismo mogli doć k sebi. Najviše je odigralo to što se Patrik dobro naspavao popodne pa je bio ekstra dobre volje i sve je prošlo bez ijednog ekscesa.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i ivan se razbolio, danas je ujutro povratio, jučer ujutro je imao jednu proljevastu stolicu i kuri 38,5
    sad spava, danas već drugi put, u međuvremenu je bio dobre volje, u sub. smo bili na dječjem roćkasu, sigurno je tamo nešto pokupio...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ozdravilica i ivanu

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thanx

Stijena, kava i bez ekscesa...smajlićkojise crveni odzavisti

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vjeruj i mene je zaprepastilo
    :smajlić koji još uvijek ne može doć k sebi od šoka:

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

mi vam šaljemo brzinske puse
    čitamo stalno, ali ne stignem uvijek pisati.
    mi smo zdravi i još uvijek kratkokosi (bolna točka, štoš :/ )

~~~~~~~~~~~~~~~za sve bubance

i jedna velika jeleninoj seki da nam na svijet dođe na najljepši način.
    jeluška, nemoj nas držati u neizvjesnosti predugo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Velike puse ozdravilice Leici i Ivanu !

Stijena-Patrik je presladak i vidi se da je uživao,mi bili u nedjelju u zološkom ali se okrenili i otišli jer je red za karte bio 50-tak metara, morat ćemo radni dan ( Ne moram ni spominjati Rokovu tugu ) !

Točkice-žao mi je što se nismo vidjele,a drago mi je da ti se Osijek sviđa ,gdje ste sve bili ?

Pusa svima....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

puse ozdravilice bubanima

sutra imamo termin zbog sepanja, zabrinuta sam, mozda bez razloga al predugo mi traje sepanje....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Puse ozravilice za bubance.

Jeluška, danas bi trebalo bit nešto, pa sretno ti onda.

Yasmin, jesu li tebi prošle mučnine? Kako se ti osijećaš kao trudnica? Meni baš fali trbušina...

Lovro je napokon počeo ponavljati kraće riječi. Ponekad to ne zvuči kako treba, ali krenulo je. Jeida riječ koju razgovjetno kaže, osim mama i tata, je "cika"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-bravo za Lovru,bitno je da on napreduje,znam ja i trogodišnjake koji ne pričaju više od Lovre

Haribo-hm,da, malo to šepanje dugo traje,a možda se Kristijan samo mazi ?? Nadam se da nije ništa i da đabe idete na pregled

A nadajmo se da će se Jeluška uskoro javiti sa lijepim vijestima

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Držimo fige svima koji idu na preglede i svima koji su bubani!!!

Jure još uvijek tu i tamo zakašlje, dajem mu prospan i čaj od kapule. Glavno da je fibra prošla.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Velike puse ozdravilice Leici i Ivanu !
    Hvala, tužna sam jer je mršava kao štapić, već 4 dana ništa ne jede, zalogaj-dva.....Nema proljev ali kaka kašasto i obilno.

Točkice-žao mi je što se nismo vidjele,a drago mi je da ti se Osijek sviđa ,gdje ste sve bili ?

Odsjeli u hotelu Osijek, imali predavanja u jednom edukacijskom centru blizu centra grada, na večer išli u Zlatnu gredu u Kopačkom ritu i dobro se zabavili uz tamburaše.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ljudi pa mi spadamo k vama. nas primate?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Ljudi pa mi spadamo k vama. nas primate?
    Pa gdje ste do sad?!
    Sudeći po potpisu na dvojke, trojke...ako sam dobro skužila, ženo i naravno,
    [size=3]DOBRODOŠLI [/size
    ]od Vas primamo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •