Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 138 od 138

Tema: ZPB 2005.(12. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A koje ti je to "ružno" ime?
    Mi smo prešli fazu lupanja u bilo što i došli u fazu urlanja bez razloga. I to onako urliknem stanem (pogledam jel me tko gleda) pa opet urlam. Danas kad ih je furala u jaslice moja sveki je napravila kardinalnu grešku i DOmagoju obukla Mislavove cipele (naravno sljedilo je 10tak minuta urlanja protestnog) he he

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo momentalno u fazi "kopanja nosa" , pa malo kopanja zemlje, pa opet nosa...
    Pitam ga ja neki dan, J, što tražiš u nosu kad toliko kopaš? DIDU, didaaaaaaaaaaaaaaaa di siiiiiiiiiiiiiiiiii

Što se tiče ružnih imena, pita mene sveki kakvo ti je to ime Jure, a ja kažem VLAŠKO, a ona :shock: dakle, ubila je ja njezinim oružjem :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

tak joj i treba kad pita gluposti
    I jel našao didu? Ili se dida izgubio u bespućima?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    tak joj i treba kad pita gluposti
    I jel našao didu? Ili se dida izgubio u bespućima?
    još ga nije prestao tražiti 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Deda je negdje opasno zalutao
    Mislav si svakodnevno pokušava isčupat jezik

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo i mene, nisam jučer i danas pratila, izjurila sam s posla jučer ujutro i odvela Leu dr., potpuno malaksalu, povraćala je. Nije bila još za infuziju pa samo je natakali tekućinom i čekali poslijepodne. Samo je spavala. Popodne stanje puno bolje, živnula je. Danas je ok, samo joj se apetiti nije vratio još, mršavica mala.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A šta kaže dr.,što je Leici,jer to ima veze sa bubama ili je nešto novo ??

Da što prije ozdravi !!

MB-kako si to Mislav pokušava iščupati jezik ,odvalila sam....

Ta naša djeca su totalni genijalci...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A joj Leica... držte se... nadam se da bu sve dobro.
    Nas čeka rođendanski party u subotu

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pokupila crijevnu virozu, kaže doc da hara i da je puno bubanih. Povratila je dva puta i tako me ganula koliko joj je bilo žao kad bi se to desilo. Navečer u 23 sata ju je povraćanje probudilo i sva je bila tužna jer je zaprljala deku i jastuk. Kod moje mame je povratila na pod i odmah rekla: Bakaaaa, brišiiiiii...... Poslije je ponavljala "Neće Lea više povraćati...."

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Leica
    a ovo s čupanjem jezika, to još stvarno nisam čula
    patrik je valjda još premali za te genijalštine (šatro)
    i nas čeka ročkas i već mjesec dana razbijam glavu gdje ćemo, što ćemo, koga ćemo.....a rezultat svega je samo to da mi je glava porazbijana SKROOOZZZZ i ništa drugo još pametno nisam smislila

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ništ se ne uzrujavati - eto meni je event u subotu a ja sam znam da ćemo imat roštilj, da su torte naručene i da ćemo postaviti šator u dvorište.

Nemam još ni poklone.
    Ma jezik mu je ful interesantan - ono kaj mi je to u ustima sklisko i miče se. Da vidimje mogu ja to isčupati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ništ se ne uzrujavati - eto meni je event u subotu a ja sam znam da ćemo imat roštilj, da su torte naručene i da ćemo postaviti šator u dvorište
    da, tak se ne bi ni ja uzrujavala

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Gle nakon što sam prošle godine pokušala (a to je operativna riječ) sve sama napraviti i rastegla sve u dva dana ove godine sam pametnija

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Gle nakon što sam prošle godine pokušala (a to je operativna riječ) sve sama napraviti i rastegla sve u dva dana ove godine sam pametnija
    ma znam, i ja sam prošle godine imala roštilj na vikendici - puhalo je užasno, nismo ni mogli biti na terasi, na kraju smo bili unutra, gosti su došli prije mene ( - još uvijek ne znam tko im je uopće rekao da dođu u 11 h prije podne), a tek je trebalo počet sve pripremat, na kraju sam bila toliko izmoždena svime, a toliko sam se trudila da ne budem - tak da sam i ja pametnija za jedno iskustvo, ali još uvijek nedovoljno pametna da znam što me opet čeka ove godine.
    Ma samo bih željela da se na ovaj poseban dan za moje dijete i mene ne moram baviti nebitnim stvarima, nego uživati skupa s njim u druženju, a to tak obično ne bude, pa sam malo zbog toga

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

stijena, kod nas je tako i bilo.
    nije mi se dalo prtljati sa roštiljem.
    em što netko stalno mora biti tamo, em puno klinaca koji jurcaju svuda, pa nedajbože nalete na roštilj, i konačno čiššćenje tog istog roštilja.
    thanx but no thanx 8)
    napravila sam kanapeiće, kiflice sa hrenovkicama, kolači što kupljeni, što napravljeni, torta iz meli i švedski stol, pa tko voli nek izvoli.
    cijelo vrijeme sam uživala jednako kao i gosti, svima je bilo super i opuštajuće.
    jako sam zadovoljna ovogodišnjom izvedbom roćkasa.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Roštilj je u domeni mm, ja naručila torte, kolače radi sveki, a ja ću salate. kome ne valja - sorry. A kad bude neki veći party ozbiljno razmišljam o cateringu.
    I naravno - plastični tanjuri

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

josie, ovo su mi dragocjene informacije u vezi s menijem - torta i kolači će ionako biti naručeni jer nisam (nikakav) majstor što za jedne, što za druge, a i da jesam, ne znam kad bi to uopće mogla napraviti
    za slani dio klope - najradije bih naručila čevape - znam da bi ih svi najradije jeli, a meni nikakav stres naručit - ionako je roštilj - jel ga pekla sama (i kako kažeš čistila) ili naručila već gotov....ali naravno, vidjet ćemo ....ako će bit vremena, malo ću se i pomučit s nekim fensi šmensi jelovnikom

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Roštilj je u domeni mm, ja naručila torte, kolače radi sveki, a ja ću salate. kome ne valja - sorry. A kad bude neki veći party ozbiljno razmišljam o cateringu.
    e o tome ja pričam.

sveki i ja smo složili brdo slatkih kanapeića koji su se jeli brzinom munje.
    zgodno je i praktično napraviti hranu koja ide u jednom zalogaju, da ne moraju uvijek imati tanjure i beštek, da ne zamaste prste a da se najedu.
    tako i sa kiflicama.
    uz sve ostalo, ostane ti manje smeća (tanjurići su na kraju tebali samo za tortu )

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

e o tome ja pričam.

sveki i ja smo složili brdo slatkih kanapeića koji su se jeli brzinom munje.
    zgodno je i praktično napraviti hranu koja ide u jednom zalogaju, da ne moraju uvijek imati tanjure i beštek, da ne zamaste prste a da se najedu.
    tako i sa kiflicama.
    uz sve ostalo, ostane ti manje smeća (tanjurići su na kraju tebali samo za tortu )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Blago vama ,mi slavimo rođoš u zimu i osuđeni smo na zatvoreni prostor.
    Jedan dan je bilo slavlje za rodbinu kod sveki,a drugi dan kod nas u stanu od 60 kvadrata,a 17 gostiju;mame,tate i djeca,uglavnom od 2-7 godina. Bilo je super ali totalni urnebes...
    Ja nisam stručnjak za kolače,već smo naručili tortu u obliku vlaka-djeca poludila za tortom,htjeli su je voziti jer je bila jako uvjerljiva,bilo kolača od sveki,naručili pladnjeve sa narescima i kanapeićima,a ja napravila 2 vrste salate i kiflice,brdo cuge i ukrasa za rođoš i to je to....

Jedino što Roko nakon rođoša nije baš spavao tu noć, too much uzbuđenja,i par puta je čak u snu pjevao Sretan rođendan ti....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

[/b]Traktorka znaći bio je zadovoljan

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Roko je bio i više nego zadovoljan kao i sva djeca,a to nam je bilo i najvažnije,ipak je to dječji rođoš,
    MB-a šta ćeš im kupiti,jel kupujete različite poklone ? Koje ti je dijete najmirnije,a koje najživahnije ?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Upravo danas idemo nekaj kupiti i nemam apsolutno pojma kaj. Kaj ste vi kupili?
    Mislav je najživahniji, Dora je šefica, a Domagoja zovu "grof" - tak se drži i ponaša. Osim što je fin i miran ima jako kratki fitilj ako ga se uvrijedi npr oblačenjem bratove cipele.
    Dora je gospodična šefica. Ona određuje tko bu kaj i kada i dali gledao na televiziji, tko će koju dudu dobit za spavanje, miče ljude s puta i tako to... A Mislav je huligan. Njega zovem Beckham - na njega se žene ljepe (iako Domagoj ima prekrasne plave oke i duge trepke), mali tamnooki vražičak. Stalno nasmijan (ako nekaj ne protestira - što je često).
    Morala bi stavit fotke...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stavi fotke obavezno......mi Roku kupili sve i svašta : pokupovali smo sve vlakove u TL-u,uglavnom on se pali na sva prijevozna sredstva,a sad je u fazi motora....a bagere smo prerasli
    Nadam se da će svima biti dobar party,pusa svima i ugodan vikend

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

lijep provod za vikend svima!

Domagoju, Dori i Mislivu lijep provod za rodjendan

mi cemo za vikend i za praznik u vrt, napokon cemo malo i uzivati a ne samo raditi

MB cekamo slikice od trojceka

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bok svima! Nadam se da cete se dobro provesti. Mi smo prosle subote slaviti Filipov rodjkas na Jarunu i bilo je super. Rostilj, meza, kolaci, torta, 15tak djece izmedju 1 i 3,5 godine, puuno odraslih. Odlicno smo se zabavili i mi i klinci. Ponijeli smo i mali tobogan i satorcic za klince-cijeli dan su visili po njemu.
    Toplo preporucam takvo slavljenje rodjendana-mi (odrasli) smo se mogli bas druziti i zabavljati, a i klinci takodjer, nema opterecenja, niti neke velike brige oo djece. Dosli smo oko 11-12, otisli iza 8.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A zimskom drustvu nasih ZPBeica=kao je krenulo i zimi ce biti dovoljno toplo za rostiljanje na otvorenom :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dori, Mislavu i Domagoju
    sretni rođendani (s malim zakašnjenjem)
    tulum je sigurno bio praaaaviiiii

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Hvala curke na lijepim željama. Pa da vam kažem kak je bilo...
    Prvo se Dora probudila i povraćala. I naravno cijeli dan bila grintava (e jesam sretnica ) Dečki su bili u elementu. Domagoj je cijeli dan jeo, nisu se dali s bicikala koje su im baka i deda donjeli (oni plastični mali a kaj ću još ni tu nemogu sa nogicama do pedala. ) Pa smo plesali i papali tortu, a kad su otišli kumovi došla je moja strina i jedni familijarni frendovi (on je plivao s mojom mamom nekad daaaavnoooo) i gospon je meni donio 60 ruža. Skor sam na rit opala. Al tu nije kraj - daklem moja djeca se nisu dala u krevet a onda sam imala cijelu noć cirkusa jer su se stalno budili. I jučer je Misalv još bio grintav i umoran prije podne. Srečom svi su sad OK (osim kaj DOmagoj već dvije noči kašlje tam negdje oko 4 sata ).
    Jučer smo išli (mm i ja) i na jedne krstitke (dok su malci spavali) - tj otišli smo na ručak . danas je mm ko pravi gospodin doma a ja rintam...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MB sigurno ti već svi idemo na živce skidajući ti kapu i pitajući se pa kak ona to sve uspije dobro hendlati...
    kad je bilo iznimno teško sa ivanom jer je bio jaaako zahtjevna beba, pa problemi sa sisanjem pa njegovo plakanje i cendranje zanm da mi je 100 puta netko rekao da mi se divi, kak to uspijevam, da ne zna kak bi oni tako mogli, no što ćeš...pobjeći ne možeš (iako ti koji put možda i dođe da odeš na par sati)
    ma ja to sada pišem jer me ponekad hvata panika kao će biti kad se rodi ovo drugo koje nosim :/

a što se tiće poklona za ročkas moram reći da ja ivanu nisam kupila ništa, (doduše, kupila sam mu megablokse 2 tjedna prije) možda zvuči grozno, ali toliko toga dobije od drugih, da drugi dan kad gledam koliko igračaka ima a i robice uhvati me neka tuga jer se sjetim manje privilegiranije djece, a ponekad pomislim i kakvo je to bacanje novaca
    kada buide veći zasigurno ću mu kupiti i ja nešto za čim on izrazi želju

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kad buju kužili dobit će poklone - ništa im ne fali
    Ma kaj bi ja to dobro hendlala - baš sam jučer bila na rubu suza da kak mi je grozno i kako ništ još ne pričaju i kak ja nemajka - oni ništa ne slušaju. I da mi se čini da sam totalno useless roditelj jer da imam osječaj da moja djeca stalno plaču (što nije daleko od istine ali stalno netko drugi) tako da se meni čini da su moja djeca konstantno nesretna. Plačem ja kak mi djeca nisu normalna jer stalno plaču ili sam ja nemajka - da kak druga djeca ne cvile i ne plaču i smiju se puno više.. Ma grozno...
    Al hvala na komplimentima - puno mi znači priznanje i podrška.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yasmin,
    ja jučer razmišljam što da kupimo Patriku za rođendan
    i isto mi prođe kroz glavu - STALNO MU NEŠTO KUPUJEMO
    što igračaka, što robe, nema što mu ne bi kupili
    jedan mjesec - imendan
    drugi - uskrs
    treći - rođendan
    stalno dobiva nekakve poklone, a isto znam da će ih sad za rođendan dobiti takvu hrpu da ih neću imati kamo staviti
    ...ali kako to obično biva, otišli mi i kupili djetetu one autiće na baterije s garažama, a svaka garaža ima još i svoj ključ...ma urnebes tko bi tome odolio...a znam da ću uz ove dvije kutije za igračke morati kupiti još dvije.
    Bila ja s frendicom na kavi u subotu, a na terasi kafića (pametno se sjetili, došlo mi da gazdi idem odat počast) - raj za klince - velika kuća, tobogan, ljuljačka, čak i maleni stol sa klupicama - Patrik je toliko zapeo za tu kuću, ulazi, izlazio, nije se dao van - kad smo morali ići doma (jer je btw i pelena bila ukakana, a i tenzije među klincima na toboganu su rasle, pa je već počeo i napadati) vrištao je i plakao pola sata - "mama, tu"
    i još uz sve one igračke koje ima doma i u jaslicama, dijete zapne za nekakvu kuću - ma prestrašno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

E da... Previše toga imaju i onda se neznaju veseliti sitnicama. Mislim da moram ovu praksu malo ublažiti....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-pa uopće nije čudo da ti dođe žuta minuta,pa to je tako normalno, meni nekad dođu žuti sati,dani ,a imam samo jedno dijete. A koliko sam samo puta mislila odustati (mislim ne znam od čega ali eto...).
    Sad mi je bed kad vidim kako sam razmišljala i uvijek sam mislila da je moje dijete najgore,najzahtjevnije i sve uvijek nešto loše.
    Ti bi,draga,trebala biti ponosna na sebe jer odgajati troje djece iste dobi je veeeliki pothvat,a još ste svi živi i zdravi,i ništa vam ne fali a djeca svaki dan napreduju,ma trebaš biti najponosnija na svijetu,a normalno da ne može uvijek biti savršeno.
    Nadam se da imaš nečiju pomoć,a i da ti mi nekad dobro dođemo.....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

to vama curke... Za pomoć i podršku. Upravo me zvao mm i neka budala mu se zaletila u auto dok ih je furao u vrtić
    Kao nij eim ništa samo malo ih se dotaknuo. Eeeee frajer ima taaakve velikeeee sreče da ja nisam u autu bila jer bi mu oči iskopala garant.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stijena o kojem se kafiću radi?
    mi smo bili na terasi Mc Donaldsa, na onom velikom toboganu, mali nećak i Ivan ...to je bila cika, vriska, mislila sam da će se omesvijestiti od uzbuđenja
    prvo su se nevino sjeli na tobogan, tamo gdje se izlazi, a onda su polako počeli puzati prema gore (neko vrijeme nije bilo druge djece), onda su polako počeli sve više i više i spuštati se zajedno u svim mogućim pozama, a onda odjednom Maaamaaa!!! ćujemo ih a ne vidimo, ja i šogi "Ajde dolje, spuštaj se" oni i dalje ushićeno "Mamaaaaaaaa" pogledamo mi prema gore a oni se uspeli skroz do kraja i s najgornjeg prozora nam mašu, hoće umrijeti od sreće, mene je uhvatila panika kak će dolje, šogi s epočela uspinjati s druge strane, kakav prizor!!! ona je malo korpulentnija, bojala sam se da ne zapne (sva sreća da ovo ne čita!!)
    nakon par minuta su se spustili, i dalje umirući od ushićenja...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kako je lijepo vidjeti kako dječica užvaju u malim stvarima i nas kako "ne paničarimo". Da ne spominjem kako se ja stepavam svaki puta kad vidim nekog od mojih kako se penje, skače i sl (npr dobivam lagane fraze kad ih vidim sve troje kako trče i bacaju se po našem krevetu)
    Pa moraju se penjati ne paničari govorim ja sebi a onda se tresem npr u Mariji Bistrici kad vidim kako trče uz stepenice/niz stepenice (one kamene klupe). i onda molim lijepo kad skuže da im je mama lagano u banani još zezaju tak da mašu s nogom u prazno

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •