Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: PROGESTERON!?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno PROGESTERON!?

Cure molim vas za vaše mišljenje, znam ja da ćete vi to meni znati reći najbolje. Danas nalaz progesterona 22 dan ciklusa iznosi 47,2. Jeli to dovoljno ili eventualno nisko?!

Od hvala!!!

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

http://www.lab-breyer.hr/usluge_opis.asp?pretraga_id=61

Pepita, meni se čini da je ok. Pogledaj stranicu.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Thanks Ibili, ovo je po vrijednostima skroz uredan nalaz.

Početno

Pozdrav svim curama!

da se ukratko predstavim imam 29 godina, MM 37 i vec 3 godine radimo na potomsvu. Prije dva mjeseca odlucila sam da uradiim sve pretrage i da ukoliko je potrebno krenem u proceduru podpomognute oplodnje. Do sada sam se povremeno druzila sa curama na temi prije zace, ali kako nisam sigurna gdje postaviti moje pitanje ovdje mi je djelovalo najprikladnije.

Zapravo, juce sam dobila nalaz progesterona koj sam radila 22 DC i granica je u lutealnoj fazi od 9.5 do 75 nmoi/l, kod mene je nesto povecano odnosti 79.1. Da li ima razloga za brigu?

Kako je sada vikend ne mogu docekati da porazgovaram sa doktorom, pa ako neko zna nesto vise o tome ili je imao slican prolem da mi kaze nesto o tome

Puno hvala!

Pozdrav,
    Biljana

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je liječnik rekao da što viši progesteron to bolje ...
    Imala sam duplo više nego ti sad , a referentne granice su slične kao i tvoje

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bilja prvotno napisa
    granica je u lutealnoj fazi od 9.5 do 75 nmoi/l, kod mene je nesto povecano odnosti 79.1.
    u svim labosima u kojima sam ja vadila vrijednosti su od 5-85 sto bi onda bilo unutar granica, ali po ovim tvojim isto nije za brigu jer kao sto je napisala AnneM - sto vise to bolje

Početno

Pujice i AnneM hvala vam puno na odgovoru, sada mi je lakse.

Pa mislila sam kao sto manjak moze biti problem da isto tako povecan prog moze biti problem.

Pozdrav,
    Bilja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •