-
Dalacin vaginalna krem?
Malo sam zbunjena, pa da se raspitam. Dali tko ima iskustva s tom kremicom ? Danas mi je dr. napisao da je uzmem nakon što je rekao da imam upalu rodnice. Još mi je rekao da obavim krvnu sliku, urin i CRP. Danas mi je 21 DC, a od slijedećeg idem na stumulitanu ITI inseminaciju. :?
-
a jesi skoro radila cervikalne briseve?
ja ne bih išla na inseminaciju dok se ta upala dokazano ne riješi.
-
to je antibioska kremica ona s aplikatorima 7 komada??
stavljaj to kad ti bude odgovaralo jer s njom 7-8 dana nema sexa
i ja sam to dobivala za upale..
-
Briseve sam radila prije godinu dana i uništila ureaplasmu Pa valjda se nije vratila. Sve mi je naknap jer M bi trebala dobiti 1.5. a 3 već bi trebala na klomifen. Sad se još više brinem.
Gejsha Da to je to.
Imam već par dana bolove u donjem dijelu trbuha cicke bole PMS ili... Ilije to samo opet neka beštija.
-
:/ ja bi ti preporucila da ponovish briseve .. godinu dana je u jednu ruku dugo..
Znam da se ona može uzimati za vrijeme trudnoće jer je to lokalni pripravak i koncentracije nisu visoke pogotovo ne u krvi i tako da je bez štetnih utjecaja na plod ..
Ali ono da napravish briseve radi sebe i ako slucajno neka bestija postoji bolje sačekaj malo.. ja sam ju koristila a svi su mi nalazi bili sterilni :D
Moze biti svasta i manja upala i bestija i pms.. al nije razlog da se bedirash kad ni neznash sto je ...
-
Nikol2,
preporučam briseve! Znat ćeš koja je beštija i na što reagira.
Dalcin je antibiotik (klindamicin) i ima širok spektar djelovanja (aerobi, anaerobi, chlamydia, garddnerella...) ali ako je beštija (zbog koje imaš bolove u donjem dijelu trbuha) rezistentna, onda nisi ništa napravila.
Ako si imala ureaplazmu, onda svakako imaš razloga za oprez.
Osim toga, ureaplazma znade napraviti slične probleme kao chlamydia, tj. dovesti do neprohodnosti jajovoda ili barem do djelomične opstrukcije.
Budi sigurna da si se riješila beštije (koja god da jest!) pa onda idi dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma