Ne citam bas predstavljanja, tako da tek sad vidim - dobro nam dosla - i ja mislim da si pravo osvjezenje! Dvi frajerice![]()
Ne citam bas predstavljanja, tako da tek sad vidim - dobro nam dosla - i ja mislim da si pravo osvjezenje! Dvi frajerice![]()
Ja rijetko zalazim na ovaj pdf, a kad tamo dvije super cure. (Uvijek sam te zamišljala upravo kao crnku).
Živjela, MC!
Moja je kćer mislila da je bosanka jer hoda bosa, a ti se "bosa" prošetala svijetom pa nam došla. Dobrodošla tj. dobro nam ostala.
I sve je super, ali brate lomim jezik na to zxuja, što nisi mogla djetetu dato neki manje lomi jezik nick?
aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
pa žena valjda nema ž na tipkovnici
al slobodno ti nju i dalje pokušavaj zvati zxuja
(nadam se da si nisam uzela previše slobode, al ovo mi je baš bilo zgodno)
ja držim fige da je ja nađem![]()
šala, ante, šala
totalno ste 8)
Stijena prvotno napisa
![]()
stijena je vec sve rekla umjesto mene. no mene bi zanimalo kako si ti to do sada izgovarala? po vuku
ziksuja ? :?
žuja je zakon. u tome je bit.
![]()
ostalima, hvala:D
ja da, ziksuja. tako sam ja citala.mama courage prvotno napisa
![]()
I ja!![]()
Odmah sam si zamislila malu trogodišnju zujalicu, koja nema mira i stalno negdje zuji. Sad mi ova "žuja"nikako ne sjeda. Valjda ću se priviknuti s vremenom.
Za mene će ostati z-iks-uja.![]()
Mislim, mc, djevojčicu nazvati žuja?!
nakon ovih postova pokušavam si zamisliti kako je škvadra doživjela moj post u kojem sam konstatirala da mi curka i ti nikak niste sjele u kontrastu, mislili su valjda da sam totalno odvalila u glavi - kakvom sad kontrastu??? :?
a očito nitko nije razbijao glavu time što je curka žuja, a ti tamna![]()
fakat ste pravi komadi.Mamasita prvotno napisa
welcome mc i zuja
Ma nikako, zksuja.mama courage prvotno napisa
Mislim sad ću ispasti totalna biserka, ali to joj je nick zar ne?
naravno.aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
inace, ako ikad napisem: xexexe... nemoj to citati kao kseksekse... nego kao hehehejer to ti je na cirilici.
Sad mi je lakše, mislim pa ne zove se dijete valjda tako.mama courage prvotno napisa
ako može biti stela, što ne bi i žuja?![]()
Baš ste me nasmijale sa ovim izgovorom nadimka... Meni je odmah bilo jasno da je malena žuja, sa kratkim u. MC je bosanka, a tamo je curka plave kose žuta iliti od milja žujatako su i mene zvali kad sam bila klinka.
![]()
pridružujem se svemu dosad napisanom...
Užatak je znati s kim pričam...
ne znam kako mi je promaklo ovako originalno predstavljanje :D
a fotka je 8)
Malo kasnim al za komplimente nikad nije kasno![]()
Ja sam te zamišljala kao sitnu(ali dinamitnu)ženu ticijanske boje kose,plavih očiju...a kad ono vamp crnka! :shock:
Kćerkica-prava kćer svoje mame,nema šta,gard je tu.![]()
Imamo dosta toga zajedničkog;mislim, da si libromanka to sam po tvojim postovima odavno zaključila-odišu načitanošću,filmofil-baš mi je drago,i ja sam ta....
Jako lijepo pretvaraš svoje misli u rečenice,to je kvaliteta koju nema baš svak,često kad pročitam neki tvoj post primjetim kako si super formulirala baš ono što i sama mislim.
Pišeš li nešto?Trebala bi...
I za kraj ne mogu a da ne primjetim:jednako si mi zanimljiva i pametna i britka bila i prije 7 mjeseci i sada,uvijek spremna za argumentiranu raspravu,ali nekako mi se čini da ti bridovi više nisu tako oštri kao nekad...prirasle smo ti srcu?![]()
Ti meni svakako jesi.![]()
super predstavljanje!! :D
a na ellinim slikama vam bas zavidim!
Da se ubacim mama C. Ja sam te tocno tako zamisljala, nekako sam znala da si Bosanka, a volim Bosance. Osim toga, luda si ko kupus i simpaticna.
A ono zxuja.... neću reći kako sam čitala![]()
Tako sam te i zamisljala a curica je preslatka.
Jedino te nisam zamisljala bosankom. Zivo me zanima koji si grad prekrizila jer sam i ja iz bosne i isto tako prekrizila grad ali je bosna ostala u srcu.
Daklem u kojem si gradu rodjena? Nadam se da nepitam previse.
evo podizem, i potpisujem sve cure prije i njihove komplimente!
e stvarno super izgledas, ja san mislila da si malo krupnija![]()
elokventnost ti je perfektna!
![]()
Oj cure upisacu se!!! Zadnjih par mjeseci hocu MC poslati PP da ju upitam da nije slucajno bosanka. Ma mislim se vragu nesmijem, uvrijedicu zenu!!
nije krv voda!
Fenomenalno
Konačno!!!
Mala je preslatka![]()
Drugačije sam te zamišljala. Ne izgledaš jako brijački!!!
da ti pravo kažem sad kad sam vidila sliku moje dosadašnje zamišljanje nije bilo spojivo s ovim lipim likom![]()
wooow koji si ti komad.
žujati je preslatka
![]()
btw ja te taaaako volim čitat :D
Loryblue prvotno napisa
![]()
što si mislila da ima 3 bradavice na špičastom nosu?
Baš ste zgodne! Mala ti je preslatka, a ti izgledaš tako mila. Jesi li to zaista ti? :/![]()
![]()
i da je bez zuba, a s okom posrid čelaaleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
![]()
vidim ja da mi je karijera dežurne babaroge propala. sad više nitko neće uzeti zaozbiljno moje postove![]()
nisam vas tako zamisljala......bas ste mi lijepe..i nadam se jos dugom dugom druzenju