Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: ograda za krevet

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno ograda za krevet

kakva su vasa iskustva s njom i koju odabrati?
    ima ju kika, TL, tintilinic.....

treba nam jer jednu stranu prema nogama ne mogu zagraditi pa me strah po danu kada spava sama u sobi.
    a i kad negdje putujemo ne mogu uvijek ograditi krevet zidovima i ormarima.

(mislim da onu ogradu koja je zapravo namijenjena za djecu koja polako prelaze iz kinderbeta na obican krevet samo je ja mislim staviti na bracni )

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo je kupili u Baby Media. Imaš dvije dužine. Krevetac smo izbacili tako da je ovo super. Istina, malo je nisko jer se on diže i hoće dohvatiti liniju, ali što se tiče sigurnosti, još nije pao

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Koliko je to visoko, tj. kad se postavi, koja je visina ograde iznad kreveta?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Naša je visine 30 cm, a dužine 90 cm.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja imam onu iz kike, metalni okvir i mrežica (kao na npr. vrtiću). dugačka je mislim 130cm, a visoka cca 30cm iznad madraca. još nije pao, štoviše - otkako sam ju postavila (ima tome već 5-6mjeseci) ni jednom se u snu nije ni prislonio uz nju (ali zato redovno 'putuje' u smjeru moje polovice kreveta...)

da, isto je postavljena na bračni krevet i to je ujedno i jedina ograđena stranica.

moj savjet ti je da malenu naučiš da sama siđe s kreveta (mi smo Rok-a kad je imao 10mj, ni hodao još nije) i onda nema potrebe da zagrađuješ sa svih strana. jednostavno postaviš koji jastuk ako se baš jako vrti da ne padne.

što se same ograde tiče - ona ti je niska i mislim da je, ako krevet ogradiš sa svih strana, veća vjerojatnost da će se razbit u pokušaju silaženja s kreveta preko nje, nego od toga da padne s kreveta ograđenog jastucima...

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    moj savjet ti je da malenu naučiš da sama siđe s kreveta
    Kako? Moj je još premali za takvo učenje, al me zanima unaprijed.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jel mozete staviti slikicu da vidimo o kakvoj se ograici radi?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa
    Citiraj miha prvotno napisa
    moj savjet ti je da malenu naučiš da sama siđe s kreveta
    Kako? Moj je još premali za takvo učenje, al me zanima unaprijed.
    jednostavno: prvi put kad poželi sam sići s kreveta pokušat će to učiniti naglavačke. ti ćeš mu tad reći "ne tako! to je opasno, pasti ćeš. ovako siđi... "i pokazati kako se to radi: okrene se na trbuh i nožicama sklizne dolje. sljedećih neznanibroj puta bit ćeš kraj njega i podsjećati ga kako se silazi (andrej je otprve zapamtio), dok ne budeš sigurna da se neće zeznuti.

andrej nikad nije zviznuo s kreveta ili kauča - osim jednom, još kao beba, kad je sjedio pokraj mene i skliznuo mi kroz ruke.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo nedavno kupili ovu iz kike. Prije smo imali neku iz mercatora, koja se raspala nakon 3 godine. Ova iz kike mi se cini kvalitetnija.
    To je sve za antuna, tonka spava mirno, pa nju ogradjujem samo onim jastukom za dojenje.
    Inace, te ogradice su super za spavanje, ali kad su klinci budni onda su opasne. nasi se stalno hvataju za nju, skacu, naginju se... smrznem se kad ih vidim.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lea se vrti po cijelom bracnom dok spava i u snu ne zna di je kraj.
    kad je budna silazi na noge (iako jos ne stoji niti se dize. ajde, bar znam da je pametna kad je vec lijena )
    a i treaba nam za "goste".

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je naša koja je plastična, kupljena u toysu

Koristila sam ju od prvog dana K. rođenja i bila je instalirana na našem krevetu. Ona mi spada u jednu od najkorisnijih stvari koje sam imala.
    Isto se instalira pod madrac. Možeš je pogledati na slici, ali već je rezervirana - htjela sam samo reći da je nama bila super

sva je na:
    http://public.fotki.com/nano123/prodaja/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

može li se takva ogradica montirati i ako je madrac kreveta 'uvučen' u stranicu kreveta? (baš sam krasno objasnila...)
    naime, sve ogradice koje sam vidjela imaju velike 'zglobove' koji (u našem slučaju) ne stanu između madraca i stranice od kreveta (madrac je djelomično uvučen u okvir kreveta).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjerojatno ne, jer sam ja i naš "obični" madrac jedva nagurala, a onda mi je bila tlaka mijenjat posteljinu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •