Evo mog iskustva iz ljekarne: mnoge mame su mi se potužile da im je bilo mučno od NW Prenatala. TW Prenatal se puno bolje podnosi. Twinlab-ovi proizvodi su generalno kvalitetniji od Natural W.
Ja sam u trudnoći pila Prenatal od Tw i super sam se osjećala. Bez ikakvih nuspojava, beba velika, prekrasna, a ja sam radila sve do obaveznog bolovanja pred porod (dodaše, tad sam radila u uredu, ne bih izdržala na nogama 8 sati).
Dakle, ja kažem: TW da, NW ne!
A što se liječnika tiče, ima ih različitih mišljenja. Neki propagiraju i po mom mišljenju previše tableta, a neki su protiv. Meni je moj ginić rekao jednu pametnu stvar: pripazi na prehranu tijekom cijele trudnoće, jedi puno voća i povrća, raznovrsnu hranu, a vitamine za trudnice u pola doze. Tako sam ja pila TW samo jednu kapsulu dnevno, a ne dvije kako je preporučljivo.
Inače, u trudnoći (osobito ranoj) je važno primati veću dozu folne kiseline i to se može dobiti kvalitetnom prehranom. Ima je u tamno zelenom povrću- kelj, blitva i špinat, zatim brokula, grah, grašak itd.