Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Bolovi u trbuhu

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Bolovi u trbuhu

Neznam šta da radim??!!! Marta je prije mjesec dana prvi put imala ove simptome:bolovi u trbuhu,grči se,cijeli dan je na rukama na večer ne može spavati jer je očito ta bol probudi.To traje jedan dan pa prođe. Onda nakon tjedan dana opet isti simptomi i ujutro povraćanje pa smo otišlo kod dok. koja je rekla da je to viroza i nije joj htjela dati stolicu na analizu pa sam ja kako radim u bolnici napravila to na svoju ruku i sve je bilo ok pa sam se smirila. Nakon 10 dana opet plač bolovi ali bez povračanja to traje jedan dan i opet se smiri . I onda za 5-6 dana opet, tako da smo navečer u 23 h završili na kantridu, pregledali je i rekli da je sve ok. I onda jučer opet, povračenje,plač,bolovi.....
    Neznam što da radim????

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mozda joj smeta neka hrana?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vidim da ima godinu i dva mjeseca, jesi li joj mozda nedavno uvodila jaje ili neku drugu, tezu hranu???med? grah?

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo prošlo ljeto imali iste simptome, bolovi u trbuhu, svaki drugi, treći dan povraćanje i samo jedan dan visoku temperaturu. Kad smo se vratili s mora, pedijatrica nas odmah poslala kontrolirati urin i bingo, bila je bakterija.
    Od urinoinfekta hoće biti i bolova u trbuhu i povraćanja zato svakako provjerite urin.

To je naše iskustvo, želim vam brzo ozdravljenje.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ne mogu pronaći uzrok u hrani, ništaposebno novo nije jela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •