Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Homeopatija - Jadranka Zebec, iskustva?

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Homeopatija - Jadranka Zebec, iskustva?

dobili smo preporuku da odemo kod homeopatice Jadranke Zebec tj njene kcerke Natalije Zebec. zajedno rade ali koliko sam shvatila nisu pedijatrice pa me zanima jel netko bio sa djetetom kod njih?
    cula sam i za dr Metku Regan ali koliko sam shvatila ona je u domu zdravlja a nije nasa pedijatrica pa se bojim da ne bi bilo problema oko primanja lakse bi mi bilo kod nekog privatno.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: Homeopatija - Jadranka Zebec, iskustva?

Citiraj Lu prvotno napisa
    dobili smo preporuku da odemo kod homeopatice Jadranke Zebec tj njene kcerke Natalije Zebec. zajedno rade ali koliko sam shvatila nisu pedijatrice pa me zanima jel netko bio sa djetetom kod njih?
    cula sam i za dr Metku Regan ali koliko sam shvatila ona je u domu zdravlja a nije nasa pedijatrica pa se bojim da ne bi bilo problema oko primanja lakse bi mi bilo kod nekog privatno.
    Bok, mi se lječimo homeopatijom od kada je mali miš imao 10 mjeseci. sada ima 18 mjeseci i nije bio niti jednom bolestan niti je pio antibiotike. Naša homeop. je Snježana Marović- Medulin. Super žena.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Manu može li broj tel i adresa na pp?

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

može i meni?

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mozei meni..? thx

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo svi kod Jadranke. Ja već godinama nisam popila antibiotik.. , kad je frka bježim k njoj. Uskoro ću opet jer me čeka operacija pa da se pripremim. Vodila me i kroz trudnoću. Cure su izvrsne i požrtvovne, preporučujem.

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

E da. Nuša je kod nje (i kod Metke) od rođenja, isto sve prolazi bez antibiotika (doduše, rijetko je bolesna). Homeopatija je super za djecu jer brzo i dobro reagiraju, a ne smeta organizmu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Manu može li broj tel i adresa na pp?
    Snježana Marović, 098-913-8607

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

čini mi se da imamo najfriškija iskustva sa homeopatijom. Naime, prije par dana bile smo kod gospođe Marović Žane u Medulinu... Izbijali su nam zubići pa nam je pao imunitet a obzirom da je u zadnjih mjesec dana već bio na antibiotiku pokušali smo homeopatijom pomoći maleckom! Došli smo tamo, žena super ljubazna, kaže da je jako ozbiljna kad su u pitanju djeca zato da stalno moramo biti u kontaktu da je nazovemo kad kod i da će i ona nas obavezno nazvati da vidi kakvo je stanje i nakon 24 sata da očekujemo vidno poboljšanje! I tako mi maleckom dali dozu koju je propisala svakih sat vremena... ali malom ne da je stanje ostalo isto nego je sljedilo pogoršanje u vidu visoke temperature do 40, nije htio jest, gušio se od kašlja i od katara, nosić stalno pun... mi je nazovemo a dotična kaze sve je to ok ponekad nakon homeopatije sljedi pogoršanje pa onda poboljšanje... i ja si mislim ajde dobro sačekat ćemo još malo mozda je stvarno tako... i sljedeći dan stanje još gore!! ja nazovem gospođu ona se ne javlja i eto prošlo je punih 4 dana, do nje ne možemo doći, iako je rekla da se mozemo cuti kad god samo da 07-og do 14-og ide na godišnji. S malim smo na kraju završili na hitnoj, u zadnji trenutak jer obična prehlada je buknula krenula na uši i pluća... i eto opet završili na antibiotiku... pedijatrica nam je rekla da to najčešće tako biva ( ima puno pacijenata koji krenu sa homeopatijom i čekajući stvar se samo pogorša) ... Eto nas je doktorica Snježana (Žana) Marović na početku oduševila svojom pričom, a na kraju razočarala svojom nebrigom!

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tako je, iako ta dr. nije dr, nego med.sestra, samo se predstavlja kao dr. (uz ispriku svim med.sestrama,jer ne mislim da su manje vrijedne).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj boškarin prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, iako ta dr. nije dr, nego med.sestra, samo se predstavlja kao dr. (uz ispriku svim med.sestrama,jer ne mislim da su manje vrijedne).
    sad sam zbunjena, mislila sam da se dotična predstavlja kao homeopat (sa diplomom neke od škola).

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije valjda homeopat manje vrijedan ako nije liječnik.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cubana,uuu, ti stvarno znaš naći "good point".

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    ne, to mu je prednost

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana,uuu, ti stvarno znaš naći "good point".
    Zato skupljam bodove

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

uh kakva antireklama za gđu. Marović! mi smo kod Metke od prvog dana, ali ne znam gdje ona radi bas samo kao homeopat. bebac je rođen pod sretnom zvijezom pa nam socijalno placa homeopatsko liječenje
    ili kako bi cubana rekla- Svemir se za to pobrinuo

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i globulice dobija na recept? fakat za upišat se od smijeha

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je to po novom skroz ok. Bolje da daju vodu nego razne OTCove iste djelotvornosti.
    Ako ti nije nista i to lijecis ničim, super. A ako si bolestan pa te liječe vodom i ne mos vise nego uzdati se u svemir. Pardon, Svemir.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

opet cubana

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sto sam krivo rekla?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Sada ću otvoriti Pandorinu kutiju....
    Ne da je manje vrijedan nego sigurno zna manje od nekog tko je pedijatar homeopat... Dovoljno je usporediti 5 godina fakulteta i specijalizacija i dodatna edukacija homeopatije sa npr. nekim tko je do prije 5 godina radio kao tehničar u bolnici pa eto odlučio se malo ili puno educirati o homeopatiji

U zadnje vrijeme volim navesti primjere... Prvi; homeopat koji liječi moju kumu je još usput i bioenergičar na sve blizine i daljine, radi s nekavim elektrodama koje isčitavaju stanje organizma, sa vakumom iz čaše joj je vraćao želudac na mjesto preko kože.... Drugi; dr. farmacije + edukacija homeopatije.... Radila je 15 godina za švicarski Boiron i sada se vratila u Hr i otvara svoju praksu... Radi na temelju anamneze i dugotrajnih razgovora, recimo u našem slučaju je tražila i nalaze... Objasnila mi je vrlo temeljito situaciju u kojoj mi se dijete nalazi i na kraju krajeva mu je pomogla...

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam zbunjena, mislila sam da se dotična predstavlja kao homeopat (sa diplomom neke od škola).
    diplomirani je homeopat

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mi smo kod Marović kad nam zatreba...ne prečesto...i zadovoljni smo...
    do sada nismo nikad popili antibiotik...
    možda je to samo sreća i uopće nismo bili bolesni kako bi rekla Cubana...

u našoj blizini ja znam za dvije...nju i jednu koja je ujedno i pedijatrica...divna žena...
    ali, kad je riječ o homeopatiji, zadovoljnija sam sa gđom Marović

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Sada ću otvoriti Pandorinu kutiju....
    Ne da je manje vrijedan nego sigurno zna manje od nekog tko je pedijatar homeopat... Dovoljno je usporediti 5 godina fakulteta i specijalizacija i dodatna edukacija homeopatije sa npr. nekim tko je do prije 5 godina radio kao tehničar u bolnici pa eto odlučio se malo ili puno educirati o homeopatiji

U zadnje vrijeme volim navesti primjere... Prvi; homeopat koji liječi moju kumu je još usput i bioenergičar na sve blizine i daljine, radi s nekavim elektrodama koje isčitavaju stanje organizma, sa vakumom iz čaše joj je vraćao želudac na mjesto preko kože.... Drugi; dr. farmacije + edukacija homeopatije.... Radila je 15 godina za švicarski Boiron i sada se vratila u Hr i otvara svoju praksu... Radi na temelju anamneze i dugotrajnih razgovora, recimo u našem slučaju je tražila i nalaze... Objasnila mi je vrlo temeljito situaciju u kojoj mi se dijete nalazi i na kraju krajeva mu je pomogla...
    Cubana je bila ironična pa to zanemari. Ne treba homepat biti liječnik, homeopat treba imati diplomu da je završio za homeopatiju (a ne da ima samo vikend tečaj ili sl). Kada idete nekome, pitajte ga kakvu je edukaciju završio (školovanje traje 2+2 godine).

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana je bila ironična pa to zanemari. Ne treba homepat biti liječnik, homeopat treba imati diplomu da je završio za homeopatiju (a ne da ima samo vikend tečaj ili sl). Kada idete nekome, pitajte ga kakvu je edukaciju završio (školovanje traje 2+2 godine).
    E, vidiš. Je ironija, ali mislim da je mlukacin u pravu.
    A zašto? Zato što školovani pedijatar zna (valjda) homeopatijom ne nanijeti nikakvu štetu, a osoba bez medicinskog obrazovanja je zakinuta za tu komponentu pa se događaju gore navedene stvari.
    Argument koji svi vole koristiti o nedobivanju antibitotika jest pohvalan, ali nije znak dobrog homeopata već dobrog pedijatra. Štos kod ovih kombinovanih je univerzalna istina da roditelji (pacijenti općenito) vole s nečim izaći iz ordinacije. Pravi pedijatar će dati ništa, nesiguran i nestručan antibiotik, a homeopat kuglicu.
    A terapija je u sva tri slučaja čaj i limun.

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jadranka Zebec, je meni jako, jako pomogla i veliko joj HVALA. super žena i odličan homeopat (za mene). svakako, moja preporuka!!!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Htjela bih vas pitati, zna li netko kojega homeopata u Varaždinu?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Molim vas, hitno mi, je zna li netko kojeg homeopata u Varaždinu?
    Unaprijed zahvaljujem.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ako ti je hitno-odi liječniku. Homeopat ti ne može pomoći u hitnoći ( a baš ni inače).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •