-
crkavam od bolova u leđima
naravno da mogu hodati,tj vući se pa idem na posao
ali izluđuju me
kad štucnem vidim sve zvjezde
a što je najgore,jučer ja vidim osmrtnicu ,susjeda 65 godina,i sretnem drugu i veli mi da su gđu Maricu ( pokojnu ) bolila leđa i išla je na injekcije i umrla ( otkrili joj tumor ko rukometnu loptu u jetri)
i sad sam ja van sebe
boli mi nisko dolje, tamo gdje mi je nekad bio struk, ,kraj rebrenog luka na leđima
-
A da ti draga odeš kod svoje doktorice pa malo na RTG ako nisi trudna?
HA? Nisi jelda?
Može biti upala živca, nemoj se zamarati oko tumora, poneki krivi pokret kojeg zaboravimo napravi paradu koja rezultira bolom.
-
bubreg? žuč?
nije ti još 65
, otiđi do doktora.
-
koliko dugo te boli?
sto je prethodilo boli? jesi nesto podigla, lupila glavom u nesto?
obzirom da je nisko moglo bi biti ili upala misica ili zivca, a mozda i problem sa diskom.
svakako odi do lijecnika. mene i MM je do sada vec nekoliko puta spasio dr. Bucan. skup je, ali isplati se.
-
bolim već 2 ,3 dana
nisam se lupila
spavala sam na garnituri
ali me je prije 10 dana bolila žuč,to bili višlje gore u leđima
-
Osoblje foruma
znam ja jednog dobrog kiropraktičara
-
možda imaš neku kvržicu odnosno masno tkivo koja ti to sve pritišće...neka ti tm detaljno pogleda leđa..i da,evo ti jedna pusa
-
2-3 dana je puno. ja bih na tvom mjestu odmah otisla do lijecnika.
evo, vec peti dan vozim frendicu na terapije (totalno je pokocena i morala je odgoditi 2 puta - voznja autom u drugu zemlju i let avionom).
dakle, nije nimalo bezazleno, ja bih to odmah provjerila i zapocela sa terapijama, ako su potrebne.
-
Slažem sa svima gore, a budući da i mene slično boli, jastuk među koljena u međuvremenu kad spavaš na boku, a isti taj pod koljena kad si na leđima. Možda pomogne. Meni je. Sretno!
-
-
-
Cuj, mene su isto znala boljeti ledja, ja mislila od nosenja H...Nekad me uhvatilo, boljelo, pa peklo, presjecalo...
A ono na sistematskom rekli da imam kamence u bubrezima...Od kada pijem neke tbl za kamence, i ledja manje bole
-
maria 71, ja ti imam jednako tako nesnosnu bol u leđima od kako god sam rodila (dakle punih 8 ipol mjeseci) - boli konstantno, nikad nema odmora, kad sam duže u jednom položaju onda mi udre u nogu, ma strava - bila sam kod dr, ali sve što mi ona kaže je: klasični išijas - puno plivanja, vježbanja i malo manje kg (
) i to bi bilo to...naravno, obavezno odi kod liječnika, jer kralježnica se ne smije zanemariti...
-
maria71
, odi kod doktora i javi kaj ti je rekao
-
Ne mogu vjerovati... ja prije 20-tak dana zaspala na garnituri, probudila se ujutro i nisam mogla ni mrdnut.. leđa me rasturila, vukla sam noge za sobom par dana... otišla kiropraktičarki, bila 6 puta, svaki put škljocka leđa, ukliještilo mi živac... svaki put ona to namjesti, ali...
preporuka- fizikalna terapija, onda opet kiropraktičarki
ALI danas me rastura, bol mi se proširila na lijevi kuk i na bubreg iza... cijeli dan sam na voltarenima, ne znam što ću...
-
osteopat
ako je do kralježnice,diskova,išijasa...znam lijek-dr.Kasumović osteopat u Zaprešiću.
Digao je na noge MM kad su ga htjeli pod nož radi 2 iskoćena diska i mene nakon teškog poroda.
Jednostavno,a nije niti skupo
-
Drage moje...a što kad bole i leđa i jajnici? pogotovo lijevi! rodila sam carskim prije 6 mjeseci...i sad me boli sve gore i gore...dobro, naručila sam se već na kompletan sistematski, ali ako je netko imao slična iskustva, voljela bih znati što da očekujem. Nemam viška kg, i nisam trudna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma