Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: BERTONNE kolica i AS

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno BERTONNE kolica i AS

Moja mala princeza dolazi na svijet za 4 mjeseca. Počela sam gledati kolica, cijene su me malo zaprepastile... Naišla sam na BERTONNE kolica, našla sam 2-3 modela, svi imaju uz kolica i jaje AS, cijene su oko 900- 1000 kn.
    Ima li itko iskustva s tim kolicima i AS?
    I drugo pitanjce, ima li marka i time i cijena kolica ZAISTA neke VELIKE veze? Ili je to sve- otprilike isto...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Za kolica stvarno ne znam jesu li dobra ili ne, ali za AS sam čula da nema certifikat. Ne znam je li to istina, ali ti to možeš provjeriti na licu mjesta prije kupnje, kao što možeš (i trebaš) provjeriti odgovara li autosjedalica tvome automobilu. Što važi za sve AS u stvari.

Možda da pitaš na podforumu Autosjedalice?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja imam njihova kišobran kolica. Izdržat će ovu sezonu - valjda :/ . Sva su mi nekako "klimava", ne ulijevaju mi povjerenje (ali nisu koštala puno pa ih se usudim ostaviti u prizemlju da mogu sama s Andrijom u šetnju - jedino zato smo ih kupili).

Ako su im i "prava" kolica te kvalitete, ja ih ne bi preporučila.

Za AS provjeri ima li certifikat i eventualno se raspitaj na pdf-u o AS.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam imala Bertone kišobran kolica i brzo su mi se raspala. (materijal je popucao po šavu). I ja sam ih gledala, ali sam se odlučila za Gracova city sport kolica za 1200kn. Imala sam ih i sa Irom i bila su mi super i vozila sam ih do kraja. (oko 2,5 godine).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja sestricna je imala Bertone kolica s prvom bebom i ostala su joj u super stanju i sad za drugu bebu. Za AS ne znam...

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mojoj šogorici su se Bertonne kolia raspala prije nego je beba napunila 8 mjeseci

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bi uvijek rađe kupila polovna kolica kvalitetnije marke,nego nova lošije marke a za istu cijenu.Ako si u stisci sa lovom pogledaj po oglasniku ili forumu,možda netko prodaje super očuvana kolica za prihvatljivu cijenu neke dobre marke npr. chicco,peg perego,maxi cosi..za koja ćeš uvijek čuti manje kritika a i najbitnije ti biti zadovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Becky, a gdje si ti? Kažu cure iz Zg da negdje na Savici ima dobar dućan sa second hand dječjim stvarima, pa i kolicima.

Mi inače imamo Chicco Ct 0.1 kolica, dosta su koštala, ali stvarno vrijede toliko. A ova Bertonne su nam rezervna.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo imali Bertonne kolica od Lovrinih 6 mjeseci do njegove 2,5 godine. I bili smo prezadovljni!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Becky... evo imaš sreće!

Već sam napisala na topicu o chicco ct-o1, ali ponovit ću i ovdje! Znači, dućan u Velikoj Gorici BEBAČ.. ulica Zagrebačka ima trenutno sniženje chiccovih kolica i ova su u pola cijene! Danas sam bila- tako da je stanje aktualno.

Imaš sreće! Pokušaj nabaviti njihov broj pa provjeri, dogovori i dođi kupiti!! :D

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BERTONNE nema AS već ima NOSILJKU
    Ako malo bolje pogledaš to JAJE vidjet ćeš da nema utore za provuči pojas
    Moja susjeda je prije cca 3 mj išla kupiti ta kolica, ludilo izgledaju ali kad smo išli montirati AS nema utora za pojase
    kolica su klapava i ne vrijede novaca koje ćeš za njih dati

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam u Zg. Hvala svima na informacijama! Mislim da sam ipak odustala od Bertonne... (više je glasova protiv nego za).
    Imam u razmatranju ova Chicco u VG ili Graco, vidjet ću još!

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Anita AZ, a koliko koštaju sad Chicco ct01? I imaju li ih dosta, valjda ih neće sve prodati do sutra???

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ajme Becky,ja skroz navijam za chicco ct.0.1.!!Mi ih imamo i obožavam ih..ma prezadovoljna sam!Platili smo ih oko 2500 kn,samo kolica bez dodataka..skupa jesu al vrijede.

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo čak samo posudili Berttone kolica a već mi je sto put došlo da ih bacim...škripe, klimava su, skoro pa ništ se neda odvojiti i oprati..Veliko i glasno NE za Berttone kolica!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Cure, o kojim kolicima pricate? Postoje BertoNNE i BertoNI olica. Prva su kineska a druga bugarska ili rumunska nisam sigurna. Kineska varijanta je bolja! Evo kako izgledaju Bertonne [URL=http://img401.imageshack.us/my.php?image=img0002pd4.jpg] a ovo su Bertoni
    U principu nisu nesto puno kvalitetna ni jedna ni druga ali je Bertonne za par nijans bolji bar sto se presvlaka tice i mehanizma za sklapanje!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

imala jednom i nikise

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •