-
BERTONNE kolica i AS
Moja mala princeza dolazi na svijet za 4 mjeseca. Počela sam gledati kolica, cijene su me malo zaprepastile... Naišla sam na BERTONNE kolica, našla sam 2-3 modela, svi imaju uz kolica i jaje AS, cijene su oko 900- 1000 kn.
Ima li itko iskustva s tim kolicima i AS?
I drugo pitanjce, ima li marka i time i cijena kolica ZAISTA neke VELIKE veze? Ili je to sve- otprilike isto...
-
Za kolica stvarno ne znam jesu li dobra ili ne, ali za AS sam čula da nema certifikat. Ne znam je li to istina, ali ti to možeš provjeriti na licu mjesta prije kupnje, kao što možeš (i trebaš) provjeriti odgovara li autosjedalica tvome automobilu. Što važi za sve AS u stvari.
Možda da pitaš na podforumu Autosjedalice?
-
Ja imam njihova kišobran kolica. Izdržat će ovu sezonu - valjda :/ . Sva su mi nekako "klimava", ne ulijevaju mi povjerenje (ali nisu koštala puno pa ih se usudim ostaviti u prizemlju da mogu sama s Andrijom u šetnju - jedino zato smo ih kupili).
Ako su im i "prava" kolica te kvalitete, ja ih ne bi preporučila.
Za AS provjeri ima li certifikat i eventualno se raspitaj na pdf-u o AS.
-
Ja sam imala Bertone kišobran kolica i brzo su mi se raspala. (materijal je popucao po šavu). I ja sam ih gledala, ali sam se odlučila za Gracova city sport kolica za 1200kn. Imala sam ih i sa Irom i bila su mi super i vozila sam ih do kraja. (oko 2,5 godine).
-
Moja sestricna je imala Bertone kolica s prvom bebom i ostala su joj u super stanju i sad za drugu bebu. Za AS ne znam...
-
Mojoj šogorici su se Bertonne kolia raspala prije nego je beba napunila 8 mjeseci
-
Ja bi uvijek rađe kupila polovna kolica kvalitetnije marke,nego nova lošije marke a za istu cijenu.Ako si u stisci sa lovom pogledaj po oglasniku ili forumu,možda netko prodaje super očuvana kolica za prihvatljivu cijenu neke dobre marke npr. chicco,peg perego,maxi cosi..za koja ćeš uvijek čuti manje kritika a i najbitnije ti biti zadovoljna.
-
Becky, a gdje si ti? Kažu cure iz Zg da negdje na Savici ima dobar dućan sa second hand dječjim stvarima, pa i kolicima.
Mi inače imamo Chicco Ct 0.1 kolica, dosta su koštala, ali stvarno vrijede toliko. A ova Bertonne su nam rezervna.
-
-
Becky... evo imaš sreće!
Već sam napisala na topicu o chicco ct-o1, ali ponovit ću i ovdje! Znači, dućan u Velikoj Gorici BEBAČ.. ulica Zagrebačka ima trenutno sniženje chiccovih kolica i ova su u pola cijene! Danas sam bila- tako da je stanje aktualno.
Imaš sreće! Pokušaj nabaviti njihov broj pa provjeri, dogovori i dođi kupiti!! :D
-
BERTONNE nema AS već ima NOSILJKU
Ako malo bolje pogledaš to JAJE vidjet ćeš da nema utore za provuči pojas
Moja susjeda je prije cca 3 mj išla kupiti ta kolica, ludilo izgledaju ali kad smo išli montirati AS nema utora za pojase
kolica su klapava i ne vrijede novaca koje ćeš za njih dati
-
Ja sam u Zg. Hvala svima na informacijama! Mislim da sam ipak odustala od Bertonne... (više je glasova protiv nego za).
Imam u razmatranju ova Chicco u VG ili Graco, vidjet ću još!
-
Anita AZ, a koliko koštaju sad Chicco ct01? I imaju li ih dosta, valjda ih neće sve prodati do sutra???
-
Ajme Becky,ja skroz navijam za chicco ct.0.1.!!Mi ih imamo i obožavam ih..ma prezadovoljna sam!Platili smo ih oko 2500 kn,samo kolica bez dodataka..skupa jesu al vrijede.
-
Mi smo čak samo posudili Berttone kolica a već mi je sto put došlo da ih bacim...škripe, klimava su, skoro pa ništ se neda odvojiti i oprati..Veliko i glasno NE za Berttone kolica!
-
-
imala jednom i nikise
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma