Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Dojenje u marami

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Dojenje u marami

Pretraznik mi za zadane pojmove ne izbacuje nista iz cega lako mogu pronaci odgovor, stoga moram pitati posebno.

Postoji li neka minimalna dob kada se bebu moze poceti dojiti u marami?
    Koji su najpovoljniji nacini vezanja za dojenje?

Sa slingom smo to vec nekoliko puta izveli i nema problema, no sling je bilo lako otpustiti da se beba fino namjesti i onda ga ponovno zategnuti. U marami mi je cijelu operaciju za sada teze zamisliti, a jako bi mi koristilo znati kako to izvesti, jer nas ceka dan kada ce marama biti idealno sredstvo transporta i dojenje iz nje bi nam strasno olaksalo zivot jer cemo biti u gradu gdje nemam pojma gdje cu moci podojiti bebu.

Hvala unaprijed.

p.s.
    Molim moderatore da temu prebace na pdf "Nosenje djece" - tamo sam ju inicijalno pokusavala otvoriti, no ne uspijeva mi.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

od rodjenja.
    polozaj- koljevka (craddle)
    ima vise o tome na PDF Nosenje djece

npr. http://www.mybabynest.com/Position.html
    nursering positions

(googlaj craddle position nurse)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama nikad nije uspijevao taj polozaj kolijevke. dojiti u marami smo uspjeli tek kasnije, kad je bio malo veci, i to u polozaju duplom kriznom, samo bih ili otpustila jednu naramenicu, ili ju spustila preko ramena, i njege malo zarotirala prema dojci.

i ja sam svojevremeno bila otvorila topic slicnog naslova, bilo mi je bas tesko sto nam to nije islo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •