Mi smo opet bolesni![]()
U zadnjih mjesec dana ovo je već treći put.
Prvi put je bila upala sinusa i bili smo na Augmentinu 10 dana.
Još nije ni popio do kraja antibiotik a počeo je kašljati.
Dijagnoza: bronhitis. Nismo uspjeli bez antibiotika i završio je na Sumamedu.
To je bilo prije malo više od 2 tjedna.
U međuvremenu mu je ispala kosa na vrhu glave promjera oko1,5 cm. Fala Bogu, nije bila Mikrosporoza nego izgleda na psihičkoj bazi i sad je konačno počela rasti nova kosica.
Jučer je povraćao i dobio proljev, tako da smo se danas ponovno uputili pedijatrici. Tamo smo postali najčešći posjetitelji. Sven kad dođe već trči u ambulantu i daje doktorici puse![]()
Doktorica nam je rekla da je to viroza i da ne traje dugo. Da zadnjih tjedan dana ima jako puno klinaca sa tom virozom.
Međutim, opet mu se skuplja šlajm (da, zaboravila sam reći da mu curi nos i da je opet počeo kašljati) i liči na početak bronhitisa, a u desnom uhu mu se radi žarište i tek što nije upala uha.
Dobili smo efendrin kapi za nos. Sirup za iskašljavanje ali tek za koji dan kada prođe proljev i kašalj postane zreliji.
A najgore od svega opet smo dobili antibiotik, samo što je ovaj put na čekanju dok (ako ) ga ne počne boliti uho i ne naraste temperatura.
Dobio je Zinnat. Prvi put sam danas čula za taj lijek.
Popodne je, naravno, zakurio ali nije preko 38 pa mu nisam dala ništa za snižavanje, a sad mi se čini kao da je pala. Uho ga ne boli (zasad).
Proljev i dalje ima, ali barem nije prečesto, nego kaka koliko i inače, samo što je ful rijetko, praktično voda.
Ništa mi neće jesti, a pije onoliko koliko je valjda nužno da ne dehidrira.
Valjda nisam ništa zaboravila napisati.
Već sam luda od tih bolesti.
Medicinska sestra me tješi da će to dogodine prestati![]()
Jake li utjehe.
Doktorica nam je još savjetovala da odemo na more ili u planine.
Antibiotik mu nisam davala, i ne kanim ako ga uho ne počne boliti. Samo zbog temperature mu neću davati.
Evo, malo sam se izjadala bama, jer sam sama doma. MM je na putu, a skupo mi je svakih par sati zvati Njemačku.
Imam osjećaj da mi je dijete najosjetljivije na svijetu![]()
Ima li još netko ovako osjetljivo potomstvo, i kako se vi nosite s tako čestim bolestima?
A još me više zanima, da li još netko tako često mora piti antibiotike?