Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: Magnet za boleštine :(

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nataša, Brunda..jeste probali ono po starinski, npr. zagrijati krupnu morsku sol na maslinovom ulju, pa im to staviti na čelo ili zagrijano maslinovo ulje na prsa? Mojoj Luci to svaki put sve izvuče, skoro pa uvijek doktorica ne da antibiotik, kaže nije to za antibiotik, pa čak i kad joj curi žuto-zeleno iz nosa..mislim, koliko sam ja dosad naučila, bakterijski je, ali ona svejedno njoj ne da antibiotik..

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zuto zeleni sekret ne znaci da je sigurno u pitanju bakterija.
    trebalo bi napraviti bris da se bude siguran.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajde super Natasa da nije ništa :D
    Mamma Ju, sve što si napisala u predzadnjem postu znam.
    Mlijeko mu ne izbacimo skroz, nego svedemo na minimum minimuma jer ništa osim rijetkog čokolina na bočicu već 3 dana neće jesti
    Imamo i Linex i Prolife doma, ali mu Prolife nisam još davala. Međutim, mislim da ću nakon ovog antibiotika dati.
    Multivitamol od dr. Theissa je pio, ali se uz njega i razbolio ponovno, tako da sam mu prestala davati.
    Jučer sam čula za neki preparat za jačanje imuniteta koji je navodno odličan. To je kolostrum u prahu i košta oko 400 kn. Moram nazvati curu koja ga je davala svom dijetetu da ju pitam točan naziv i gdje ga je kupila, jer njen mali od kada to pije nije skoro uopće bolestan, a isto se non stop vukao sa bronhitisom i upalama uha.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo danas bili na Srebrnjaku.
    Rihter je na godišnjem, a dr. Turkalj nije radila, pa nas je primio dr. Raos. Da li je netko bio kod njega i kakva su iskustva?
    Pregledao je Svena, napravili su mu alergološke pretrage i izvadili krv za kompletnu krvnu sliku i imunološke pretrage.
    Sva sreća, nije na ništa alergičan. Radi se o infektu. Dobio je uz ovo sve šta dobiva i Ventolin koji mu moramo davati na baby haler.
    Jedino što mi se nije sviđalo kod Raosa je kada sam mu rekla da S. uzima te homeopatske granule, posprdno se nasmijao i komentirao da kod kakve to doktorice idemo i jel ona homeopata. Kad sam rekla da je, onda je posprdno komentirao, da šta sve neće izmisliti i da su to gluposti
    Sve u svemu, za 10 dana idemo na kontrolu i to je to.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brunda, spremi se na to da će svi doktori tako reagirati na spominjanje homeopatije. Ja to više nigdje ni ne spominjem. Lakše i meni i njima.
    Što se tiče raznih preparata, sve reci doktorici šta koristiš ili misliš koristiti, jer homeopatija ne ide uvijek uz druge lijekove, prirodne ili ne.
    I super što nije alergičan!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma ne bih ja ni spominjala da me nije pitao što sve koristi. Bilo mi je glupo prešutiti jer sam se bojala da mu ne prepiše neki lijek koji se ne može davati sa ovim homeopatskim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    zuto zeleni sekret ne znaci da je sigurno u pitanju bakterija.
    trebalo bi napraviti bris da se bude siguran.
    Potpisujem :D Ja sam prije dvije godine isto mislila da je zuto i zeleno pogotovo iz nosa uvijek bakterija ali i meni je receno da nije.
    Moj ped nije htjeo raditi bris nosa jer kaze da nema svrhe a radi bris grla na strep pa ako pokaze da je prisutna onda da antibiotik.

Inace Noah je prosle zime imao zeleno iz nosa svaka dva tjedna u trajanju od po tri tjedna. Mislim za poluditi ali nista niti jedan antibiotik nije popio. Trajalo je od oktobra do maja i onda prslo i evo ove godine opet pocelo u novembru.

Dajem mu multivitamine ali ja nikakve razlike ne vidim.

A proce na proljece.

Mi isto koristimo Flovent ali ne primjetim nikakvu razliku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mora da se ljudi jako mijenjaju, dr. Raosa vidjala sam svaki mjesec po 4 puta i tako 16 godina za redom. Nikada nije bio posprdljiv
    On je inace super doktor, daleko bolji od ostalih na Srebrnjaku, osobito bolji od doktorice.
    Kakve to homoepatske pripravke koristite kad su djeca bolesna?? Ja znam da je moja frendica imala strasne probleme s klincima, stalno su bili prehladjeni i pod temperaturom. Jednom je otisla nekom privatniku koji joj je prodao sitne tabletice za xy kuna, od toga nista :/
    Bas je bila razocarana.

Sto vi koristite?
    moj je Joco opet prehladjen i tak se stalno vrtimo u krug

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oriana, i sestra mi je tamo rekla da nismo mogli boljeg doktora dobiti.
    Simpa je on, i stvarno je bio ljubazan i detaljno pregledao Svena. Čak mu je dao da mu tipka po mašini. Jedino me zasmetalo to što je tako komentirao homeopatiju.

Sven dobiva homeopatske granule koje nisam zapamtila naziv (a na vrećici pišu neke skraćenice koje ne razumijem), a služe mu kad hropće i i ma napadaje kašlja, da mu to smire i olakšaju disanje.
    Svenu je puno bolje. Malo još kašlje, ali ne mogu reći da je to od tih granulica jer uz to pije i antibiotik, i inhaliramo ga sa dva lijeka, tako da je teško procijeniti od čega mu je bolje. Bitno da je bolje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je dr Raos doslovno spasio Marka.
    Bio je ljubazan,profesionalan ,sa mnom je nakon vizite razgovarao po pola sata.
    I za njega i za dr.Kovač imam samo riječi pohvale

no to je moje iskustvo

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mamma Ju, da li si Prolife davala za vrijeme pijenja antibiotika ili poslije?
    Jer, jučer sam čitala jedan tekst gdje piše da za vrijeme pijenja antibiotika nema smisla davati probiotike jer antibiotik sve uništi. Dok se antibiotik pije dobro je svakodnevno davati kefir, a tek poslije probiotike.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam davala i za vrijeme pijenja a i poslije zavrsetka kure.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brunda, srecom sam samo jednom do sad Klari dala antibiotik(Hanni nikad), tako da ja ovo iz teorije, ne iz prakse :/ . davala sam ga Klari kad ju je dugo mucio proljev.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •