-
Magnet za boleštine :(
Mi smo opet bolesni
U zadnjih mjesec dana ovo je već treći put.
Prvi put je bila upala sinusa i bili smo na Augmentinu 10 dana.
Još nije ni popio do kraja antibiotik a počeo je kašljati.
Dijagnoza: bronhitis. Nismo uspjeli bez antibiotika i završio je na Sumamedu.
To je bilo prije malo više od 2 tjedna.
U međuvremenu mu je ispala kosa na vrhu glave promjera oko1,5 cm. Fala Bogu, nije bila Mikrosporoza nego izgleda na psihičkoj bazi i sad je konačno počela rasti nova kosica.
Jučer je povraćao i dobio proljev, tako da smo se danas ponovno uputili pedijatrici. Tamo smo postali najčešći posjetitelji. Sven kad dođe već trči u ambulantu i daje doktorici puse
Doktorica nam je rekla da je to viroza i da ne traje dugo. Da zadnjih tjedan dana ima jako puno klinaca sa tom virozom.
Međutim, opet mu se skuplja šlajm (da, zaboravila sam reći da mu curi nos i da je opet počeo kašljati) i liči na početak bronhitisa, a u desnom uhu mu se radi žarište i tek što nije upala uha.
Dobili smo efendrin kapi za nos. Sirup za iskašljavanje ali tek za koji dan kada prođe proljev i kašalj postane zreliji.
A najgore od svega opet smo dobili antibiotik, samo što je ovaj put na čekanju dok (ako ) ga ne počne boliti uho i ne naraste temperatura.
Dobio je Zinnat. Prvi put sam danas čula za taj lijek.
Popodne je, naravno, zakurio ali nije preko 38 pa mu nisam dala ništa za snižavanje, a sad mi se čini kao da je pala. Uho ga ne boli (zasad).
Proljev i dalje ima, ali barem nije prečesto, nego kaka koliko i inače, samo što je ful rijetko, praktično voda.
Ništa mi neće jesti, a pije onoliko koliko je valjda nužno da ne dehidrira.
Valjda nisam ništa zaboravila napisati.
Već sam luda od tih bolesti.
Medicinska sestra me tješi da će to dogodine prestati
Jake li utjehe.
Doktorica nam je još savjetovala da odemo na more ili u planine.
Antibiotik mu nisam davala, i ne kanim ako ga uho ne počne boliti. Samo zbog temperature mu neću davati.
Evo, malo sam se izjadala bama, jer sam sama doma. MM je na putu, a skupo mi je svakih par sati zvati Njemačku.
Imam osjećaj da mi je dijete najosjetljivije na svijetu
Ima li još netko ovako osjetljivo potomstvo, i kako se vi nosite s tako čestim bolestima?
A još me više zanima, da li još netko tako često mora piti antibiotike?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma