nakon dojenja 14 mjeseci nosim brojim grudnjaka za 2 broja manji nego prije. dali ce se ikad vratit na staru velicinu, zeljela bi iskustva od vise dojilja.
nije tragedija ali ipak... hvala![]()
nakon dojenja 14 mjeseci nosim brojim grudnjaka za 2 broja manji nego prije. dali ce se ikad vratit na staru velicinu, zeljela bi iskustva od vise dojilja.
nije tragedija ali ipak... hvala![]()
ak je 2 broja manje nego prije dojenja ja budem okolo trazila 0![]()
Meni s 5 otišlo na 3-hvala Bogu!!
meni ostala trojka, samo cicke više ne gledaju gore...nego dolje![]()
Meni su nakon 13 mjeseci dojenja još monstruozna šestica!! (prije su bile četvorka)
ovako će biti i kod meneak je 2 broja manje nego prije dojenja ja budem okolo trazila 0
Mi još dojimo, ali unazad mjesec dana sam primjetila da su se malo smanjile, iako ne mogu baš reći da je smanjio broj podoja.
Kad sam prestala s produženim dojenjem (2 godine dojenja) cice su mi bile kao dvije palačinke, šmrc. Uglavnom je to tako izgledalo nakon dojenja. Ali nije dugo trajalo.Vratile su se u normalu, bez problema, možda je trebalo nekih 2-3 mjeseca.
Roza ovo me utjesilo (istina prvo sam se usokirala ali zadnja recenica je fakat utjesna)
Nego, hm, ja evo skoro 14 mjeseci dojim i nisu mi nist manje cice nego prije, cak dapace, meni su bas tek sad lijepeI MMu - bas smo razgovarali, ja sam nekako uvjerena da se one zaista i konacno oblikuju tek u svojoj pravoj funkciji.
I ja skupa s tobomleonisa prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
znatna je razlika u velicini i obliku grudi kad jos dojite i imate mlijeka u grudima nego kad prestanete dojiti i kad mlijeko ode. ja sam bila i dosta mrsava dok sam dojila a sad kad sam prestala dobila sam 3 kila u 2 mjeseca i kao da se pomalo vracaju, vidit cemo, daj Boze
nadam se da ne, ovo kak sad izgledaju je tragičnoTiwi prvotno napisa
...
inače, isto su dosta manje nego prije (a još dojim...)
luna :shock: ?!
i meni ovak nakon prvog dojenjaanek prvotno napisa
![]()
bojim se da ce se nakon ovog jos malo objesiti.
a nekad su mi bas bile herclih. sad moram nositi jako dobre grudnjake da bi izgledale lijepo.
joj, joj - vizualizirala sam ovo.MGrubi prvotno napisa
ali - pogodila si!
![]()
![]()
svjesna sam da vise nikad nece gledati mijesec i zvijezde...pa cak ni da dubim na glavi![]()
![]()
Strah me i pomislit... :shock: Ja zadnjih 6 godina i 3 mjeseca il sam trudna il dojim, a ak bude sreće dojit ću još barem godinu i nešto. Sve si nekak razmišljam o onom vicu:
- Kakve su to pobožne sise?
- ?
- Otkopčaš grudnjak, a one padnu na koljena...
![]()
![]()
![]()
i moje su na pobožnom putuvratile su se u veličinu kakvu su bile prije trudnoće, samo završavaju par cm niže nego prije
roza me utješila
meni su u trudnoći i s početkom dojenja tek postale 'kak treba'
bila sam (pre)mršava i, tek sad kužim, to se odražavalo i na grudima
zadnjih par tjedana mi se čini da su se malo smanjile, nisam sigurna
jesu li se objesile, nisam sigurna, vjerojatno
definitivno su se promjenile, ne samo veličina, sve se promijenilo s trudnoćom i pogotovo s dojenjem, već ste rekle to je vjerojatno neka zadnja faza oblikovanja/razvoja ... na pr. bradavice su totalno drukčije i po boji i po veličini i koža je nekako drukčija ... što li nas čeka kad (jednom) prestanemo dojit?!
Pogledajte ... sigurno su vaše lipše od OVOGA
http://dl.net.hr/webcafe/pps/no_more_complaining.pps#6
Ajme!!!!!! Što je ono zadnje :shock: :shock: :shock: ???? Neuspjela plastična operacija???!!?
Roza, i mene si utješila! Dojenje fakat ostavlja tragove... No, ne bih ga mijenjala za nove cice![]()
hoće li tko meni neukoj objasniti
koja je to veličina trojka ,dvojka , i sl
ja sam uvijek mjerila opseg ,pa mi niš nije jasno
ako može i koji slikovni primjer
i fakat me zanima ta šestica jel to kao kod samante fox ili veće
koliko ja znan, to su opsezi grudnog kosa. i mene to zbunjuje cilo vrime jer mi apsolutno nista ne znaci. recimo, ja nosim 4 ali za kosaricu ne pitajte...padobran bi bio najbolji![]()
dobro ,trojka
kaj je to 3 m ili kaj?![]()
![]()
mislim da 3 označava C košaricu
2 = B košarica..
ja isto mislim da su 1(A), 2(B), 3(C), 4(D) itd. velicine kosarica, a obujam za onaj remen oko leda je ono 75, 80, 85...
recimo ja sam prije trudnoce imala obujam 75 i kosarice B, a sada imam obujam 80 i kosarice E. ne, nisam se zeznula. sa B na E, iliti sa 2 na 5 :/
te trojke i četvorke će mi ostati vječna misterija,znači.....
evo jedan link da razjasnimo marijine dileme![]()
http://www.figleaves.com/uk/fitting_room.asp?cat=131
luce ovo nije potpuno tocno. ja nosim grudnjak br.3, na njemu jos pise EU 75, UK 36, USA 34, F 90
Ovo sam naučila iz Oprah show
Tribalo bi izmirit opseg grudnog koša, a tek nakon toga veličinu košarice.
U opseg spadaju brojevi, a u košarice slova.
Bitno je da je opseg dobar, jer ako nije diže se prema gore, jer težina grudi priteže.
Dobro je kupovati po udobnosti, ne izgledu.
Veličina varira od države do države, kao i postole i ostala roba
mislim da mi se nakon dojenja smijesi AA![]()
prije dojenja je bilo 70B
pa otisla na 80C/D (zavisi od modela. )
sad vec pomicem remen oko ledja i kratim bretele. samo lijeva je i dalje C koja visi a desna je B...ali ne visi toliko.
sve mi majice stoje ukoso.
izbjegavam nositi pruge.
izbjegavam se gledat u ogledalo.
leonisa![]()
kad te primi bed, pogledaj leu![]()
osim toga, vidi se da ti je muz lud za tobom. sta te drugo briga![]()
moje su nejednake i prije dojenja.
imala sam trojku, nadoslo mlijeko, petica, uzas, disanje je bolno :shock: a jos sam visoka i mrsava...muz je gustao, pa pao u bed kad nije mogao do njih...i dalje dojim, al sad su sirote iscrpljene
mislim da dodu sebi nakon nekog vremena. vrati se masno tkivp.
moja mama je dojile i mene i brata preko godinu dana, a bas ima lijepe grudi, okruglaste za razliku od mojih palacinki (zivim u nadi)
ovo je i moja priča, samo što sam ja počela sa 75C... pa otišla na 80F (da, da i toga ima), a sad sam spala na 75B a još dojim... na što li će ličiti kad prestanem :/ ...mikka prvotno napisa
To ti je šestica.miha prvotno napisa
:shock:
Meni je ostala. Iste su kao prvog dana. Doduše, i kilaža je ista kao i onog dana kad sam došla iz rodilišta.![]()
Luna, za tebe je vrijeme stalo![]()
I neka ti tako i ostane!Luna Rocco prvotno napisa
![]()
miha nakon koliko su ti splasnule cice? meni se sve cini da se nece vise nikad smanjiti, a bed mi je da su ovako velike. i vise. grozno.miha prvotno napisa
Baš sam ti htjela reći kako si zla.iki prvotno napisa
![]()
![]()
sa smanjivanjem dojenja... mislim da su ljetos još bile relativno OK (gornji dio badića 75D). poslije toga, s rokovih cca 1god kad sam počela raditi (i kad je on izbacio dnevno dojenje) krenule su 'vlakom prema jugu'mikka prvotno napisa
budi sretna da su bar velike - a što kad budu 'i male i visile'? tužno... k'o sušene smokvice...
štedim za glumičića![]()
Samo da vas" utješim" meni je šestica ostala ,a ne dojim već 4 godine.Luna Rocco prvotno napisa
I ne kilaža više nije ista kakva je bila nakon rodilišta.
Kilaža je kakva je bila prije rodilišta (kad sam bila vlasnica četvorke).![]()