-
he he zanimljivo, i meni se u trudnoći zgadila makrobiotička hrana, tempeh mi se još uvijek toliko gadi da mi je mučno kad pomislim na njega. Imala sam već dogovoren termin kod Z. Pejića da mi da savjete o prehrani u trudnoći, a onda sam navalila na Buco sir.
Čitala sam slična iskustva po nekim makrobiotičarskim forumima, bila je jedna Amerikanka koja je u trudnoći dobila užasnu želju za nekakvim prženim ribljim štapićima koje je stalno jela kao dijete, pa sam ja to povezala sa svojim Buco sirom. Ona je imala nekakvu teoriju o povezanosti trudnoće i djetinjstva, a ja sam pak bila sigurna da se kod mene radilo o tome da sam ipak makrobiotičku prehranu doživljavala kao odricanje - a kad sam ostala trudna očito sam se osjetila slobodna da se ne moram odricati.
Inače, tečajevi su dragocjeni jer se jako puno sazna, dobije se baš jedno sistematično znanje o pripremi svih grupa hrane. Nije odmah potrebna škola kuhanja, Makrovikend je super, a ima još jedan jako dobar tečaj - Makrobiotikom do zdravlja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma