Ima li ovdje Zadranki čija djeca idu u Ciciban? Zanimaju me jaslice.
Htjela bih čuti vaša iskustva, naime tamo namjeravam pokušati upisati djecu.
Koliko teta čuva koliko djece, voli li vam dijete ići tamo i sl.?
Ima li ovdje Zadranki čija djeca idu u Ciciban? Zanimaju me jaslice.
Htjela bih čuti vaša iskustva, naime tamo namjeravam pokušati upisati djecu.
Koliko teta čuva koliko djece, voli li vam dijete ići tamo i sl.?
nisam znala kamo da smijestim ovu temu,a da neotvaram novi topić .....Uglavnom zanimaju me iskustva sa privatnim vrtićima u Zadru??????????????????koje su razlike u svim kategorijama počevši od teta,programima,cijenama.... :/ :?
![]()
Mislim da već ima jedan cijeli topic o privatnim vrtićima u Zadru, potraži malo.
Koliko ja znam cijene su od 900-1400 kn. Postoji i mogućnost poludnevnog programa (i poludnevne cijene), a neki imaju i mogućnost popodnevnog smještaja.
A od 1.6. se otvara još jedan privatni vrtić/jaslice na Belafuži.
tražila sam i ništa nisam našla osim "vrtić Casper"!!volila bi čuti iskustva i o drugim vrtićima :/![]()
da se ne ponavljam:
vrtići u Zadru
preporuka za jaslice
A novi vrtić je Vrapčić na Belafuži, primaju predbilježbe, ali se još ne može ići vidjeti jer još nisu opremili do kraja.
Ninaxy, a di je taj novi vrtić, jesi čula kakva je cijena... do kada su prijave u Radosti i Sunce, ne ne Sunce ili Radost, Radost ili Sunce![]()
Zašto mi prije nisi rekla za taj novi![]()
Prijave za Sunce traju do 02.05., znači još par dana, a za Radost mislim da tek počinju ovih dana, zaboravila sam točno kad.
I mene zanima taj novi vrtić na Belafuži.
ninaXY, imaš li broj telefona ili još neku informaciju?
jel ide netko u privatni na bilom brigu?
samo sam radoznalapoznajem vlasnike
hvala ninaXY stvarno sam šeprtlja![]()
ne znam da li smijem staviti javno broj telefona, ako ne, neka moderatorice izbrišu.
Vrapčić 091 571 08 09
nina, thnxs![]()
Kako si ti saznala za taj vrtić? Je li znaš vlasnicu tog vrtića?
Ja sam ih zvala, odgovara mi lokacija vrtića i cijena, sad još moram vidjeti hoće li nas primiti u državni.
Javila mi prijateljica broj, a ona je vidjela oglas u svojoj zgradi.
Rhea, jel ti živiš negdje u blizini?
MA Rhea dođi nam u susjedstvo pa ćemo skupa voditi dječicu u državni ili privatni![]()