Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: kako izvući dijete iz bolnice

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno kako izvući dijete iz bolnice

Moj Nikola je od 13.4. u Klaićevoj na Opeklinama. Krivnjom moje sveki opekao je dlanove. Nije bilo za operaciju nego ga svaki dan premataju i to je to od terapije. Na moje upite sestra kaže da još nije za doma. Kaj to znači? Sestre nisu ovlaštene davati informacije a doktora je nemoguće dobiti na telefon. "Njegov" doktor nije u bolnici ovaj tjedan, a meni je već svega dosta. Danas ću otići razgovarati sa dežurnim doktorom da ga puste i da se liječi ambulantno. Ima li netko iskustva sa izvlačenjem djeteta iz bolnice na vlastitu odgovornost? Držite mi fige da uspijem, jer ovo više nije za izdržati!!! :/ :? (nema smajlića koji može opisati kako se ja osjećam)

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pitaj kad možeš razgovarati s doktorom pa s njim vidi solucije. Teško da ćeš sa sestrama nešto riješiti, njegova je ipak zadnja.
    Ja sam iz bolnice otišla na svoju odgovornost i u otpusnom pismu mi je pisalo da sam tako sama odlućila i to sam potvrdila potpisom. S djecom sam ipak čekala da ih oni sami otpuste, bilo me previše strah raditi tako nešto, pogotovo zato što sam s njim morala ići na još dvije-tri kontrole k njima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja, u klaicevoj, odjel opeklina. strasno tuzan odjel.
    moj jakov nije bio opecen nego se porezao (drugdje nije bilo mjesta na odjelima) ali je po protokolu trebao ostati tjedan dana. bio je na operaciji jer je prstic bio gotovo amputiran.

nisam pristala na njihov protokol, iste veceri nakon operacije sam ostala na odjelu i cekala vizitu, pitala lijecnika koji ga je operirao sto ce mu raditi do jutra, rekao je nista, ali sutra treba na prematanje. ok, vodimo ga doma, doci cemo sutra.

sutra su nas svi cudno gledali, suskali medjusobno kak smo mi oni koji su na vlastitu odgovornost... ali on je bio doma i postedjeli smo ga grdih trauma.

na tvom bih mjestu dosla i rekla da ga vodim doma. ako mi daju da dodjem k njima u ambulantu na prematanje, ok, a ako ne, idem privatno. nek sveki plati, hehe

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam svog sina izvukla iz bolnice na vlastitu odgovornost, bilo je nešto sasvim drugo u pitanju, htjeli su da ostane još par dana na promatranju. Bolnica mi je blizu, a mislim da sam ga ja bolje promatrala nego one koje eventualno jednom tijekom noći dođu u sobu.
    Svejedno moraš uhvatiti doktora jer i on mora potpisati da ga pušta na tvoju odgovornost.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa idem u pola 2 danas uloviti dežurnog doktora. I ja mislim da ću ga ja bolje paziti doma nego oni u bolnici, a stanujemo na 5 minuta pješice od bolnice. Nikola je jučer tako plakao kad sam odlazila da uopće ne mogu doći sebi. Fali mi za poludit. Šta je previše, previše je. Hvala za savjete. Javim se kasnije.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

sretno!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

~~~~~~~~~~~ Nadam se da će sve biti ok: i male opečene rukice, i da ćete od danas biti domeka zajedno:

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

EVO NAS DOMA!!!!!!!!!!! :D :D :D
    detalji kasnije, sad ne stignem.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

taman sam krenula vibrati, a vi već doma.

žao mi je da je mali miš uopće morao to prolaziti.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

:D

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

glavno da ste doma :D

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super da je mali mišonja doma! :D

Nadam se da mu je bolje

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo uspavala ga dojenjem nakon skoro 2 tjedna! Nikolić je oduševljen što je doma, a i njegova seka također, išli smo svi skupa po nju u vrtić, kao iznenađenje. Jučer je jako plakao kad sam odlazila i pružao rukice za mnom, i mislim si ja kaj je njemu u glavi, da ga ja ostavljam s nepoznatima, i spucao me totalni bed koji nije prošao dok danas nisam nazvala bolnicu i ispitala proceduru puštanja na slobodu.
    Ono što me iznenadilo je da to ide bez ikakvih problema. Ja sam spremila argumente i stav a ono oni mi bez pol frke vratili dijete...
    Jedino kažu da će me u hitnoj gdje će mu od sutra prematati rukicu mrko gledati jer sam ga na svoju ruku izvadila iz bolnice... ma zabole me za to, meni je zasjalo sunce otkad su mi opet oboje klinaca doma!!!
    Hvala svima na podršci!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Super da je mišić doma
    Šta te briga za mrke poglede

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

to stvarno ne bih trebao biti problem, potpišeš , dobiješ u otpusnom na osobnu odgovornost i to je to

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam jednom davno bila petnaest dana u bolnici zbog slijepog crijeva (operacija + razne komplikacije) i vidjela sam koliko se oni brinu za tu djecu. Meni je to bio veliki sok, ali buduci da sam bila ipak malo zrelija, nekako sam to vec presla, ali mi je jos uvijek zlo od bolnica. I sreca jednom da sam bila budna, kad daju inekcije u 4 ipo ujutro, dok svi spavaju, ja sam skoro dobila inekciju koja nije bila namjenjena meni. U toku noci netko nam je oborio one ploce na dnu kreveta i netko ih je poslije krivo stavio. tako je ova medicinska sestra sutra mene onako u snu okrenula, skinula mi pidjamu i skoro ubola, dok ja onako u snu nisam skriknula i zaustavila je. Jedini nacin da ikada moje dijete ostane u bolnici je ako sam ja tu. Ako ne dopustaju roditelje, onda ne ide ni moje dijete unutra. Nema sanse!
    Ja bih ga vodila kuci i sam pazila. Mojoj je sestri bila uzasno velika opeklina i tako je dugo isla na ta previjanja i nista joj nije bilo bolje. Dok joj neka baka nije donijela neku kremu od domacih trava i onda joj je noga odmah pocela zarascivati. Mojoj sestri nema nikakvog oziljka.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Marilu, gdje se to dogodilo?
    Ja sam inače štreber koji sluša doktore ali 2 tjedna u bolnici mislim da je sasvim dosta. Sad smo se vratili sa previjanja. Uopće ne izgleda strašno, a osim toga ne da nas nisu mrko gledali nego su bili jako ljubazni. Kažu da ovaj dio koji je otkriven (još su samo palac i kažiprst zamotani) čvrsto masiram bilo kakvom kremom (osim onih koji sadrže cink) da ne ostanu ožiljci.
    Drago mi je da se moja odluka pokazala ispravnom.
    8)
    ovako se danas osjećam.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bravo Joe. :D :D
    Drago mi je da ste doma i da si odlučila svog Nikolu odvesti doma!!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super, Joe, da ste opet svi zajedno

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

:D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    Marilu, gdje se to dogodilo?
    Ja sam inače štreber koji sluša doktore ali 2 tjedna u bolnici mislim da je sasvim dosta. Sad smo se vratili sa previjanja. Uopće ne izgleda strašno, a osim toga ne da nas nisu mrko gledali nego su bili jako ljubazni. Kažu da ovaj dio koji je otkriven (još su samo palac i kažiprst zamotani) čvrsto masiram bilo kakvom kremom (osim onih koji sadrže cink) da ne ostanu ožiljci.
    Drago mi je da se moja odluka pokazala ispravnom.
    8)
    ovako se danas osjećam.
    Firule u Splitu. Prvo su mi malo usili punata, onda se je to inficiralo, pa su mi ih par vadili na zivo i stavili drenazu, pa su mi onda isprirali nekim spricevima, katastrofa. Drzalo bi me po dvije sestre dok bi mi to radili. Bilo je nugodno i bolno! Nakon 14 dana sam srecom srela nekog doktora kojemu sam se pozalila kad cu kuci (bilo mi je mislim 12 godina), onda mi je on napisao otpusnicu i od tada se drzim dalje bolnica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •