Bravo Mirta!!!!!!!! Pusice za Brunu i Vida!!!!!!!!
I svima ostalima, mi idemo malo na more pa vas pozdravljam! Imali smo neke probleme s "vjeverićem" pozdrav Romini ali sad je to za nama. Idemo i mi malo bacat kamenčiće!bubanima da ozdrave!!!!
Bravo Mirta!!!!!!!! Pusice za Brunu i Vida!!!!!!!!
I svima ostalima, mi idemo malo na more pa vas pozdravljam! Imali smo neke probleme s "vjeverićem" pozdrav Romini ali sad je to za nama. Idemo i mi malo bacat kamenčiće!bubanima da ozdrave!!!!
Mirta!! :D :D Bruna!!![]()
![]()
I ovom prilikom želim čestitati Mirti, njm i Vidu na slatkom proširenju obitelji. Bilo je dugotrajno, ali bitno je da je sve dobro završilo. I predobro! :D![]()
Mirta, Bruna... vec sam sve rekla![]()
:D Mirta i punoootebi, tvojoj bebici, a cijeloj obitelji čestitam na proširenju.
Malo mi je teže pisati jer sam loveći M slomila prst, pa imam longetu ali svaki dan pogledam što ima novo .
Pusa svima
Joooj, maniva!
Želim ti brzo ozdravljenje tvog prsta.![]()
Mirta čestitam još jednom :D
Ja u ponedjeljak idem na službeni put, pa se pišemo tek sljedeći petak.
Pusa i uživajte u vikendu!!
maniva, zelimo brz oporavak tvom prstu!!![]()
nika je pokupila prehladu od mene, pa sad obje kurimo, smrcamo, kisemo i sve ostalo!!
~~~~~~~~~~ da slomljeno što prije zacijeli i da se nosevi
što prije pročiste!
Čestitke Mirti i Bruni :D
hvala curke! Mi smo jos uvijek bez cici i mogu vam reči da M puno lijepše spava po danu do sada pola sata-sat (sad 2-2.5), a po noči budi se 1 -2puta, a i papati je bolje poćeo.svima koliko vas ima
Evo i nas malo....
Rastemo, brbljamo na veliko, pjevamo hrpu pjesmica i uživamo u svakom sunčanom danu. Prošli vikend smo bili na selu i vidjeli mnoštvo životinja a najdraža nam je kravica...
Koju marku cipela najčešće kupujete klincima? Mi skoro sve kod Valeka, nešto malo Ciciban. Kakve su Frodice?
Heeej, ljetnice!
Na poslu sam pa da vam se na brzinu javim.
Kupujem cipele u Cicibanu, papuče u Bambiju, i sad razmišljam kupiti cipelice u Valeku.
Maniva, znači vi se odvikavate od dojenja?
Heeej, ljetnice!
Na poslu sam pa da vam se na brzinu javim.
Kupujem cipele u Cicibanu, papuče u Bambiju, i sad razmišljam kupiti cipelice u Valeku.
Maniva, znači vi se odvikavate od dojenja?
Ups! Nešto je zaštekalo i dvaput poslalo post.
Naturino - cipele, Bambi - šlapice
Ma luda sam od tih cipela. Fizioterapeutica nam je posložila cipele po kvaliteti - Valek (Naturino), Ciciban, Frodo i na zadnjem mjestu Bambi.
Valek je ok, samo po mojem možda malo pretvrde cipele. Lena dosta gazi nogicom prema unutra pa se bojim da se lošom cipelom to još ne pogorša....
A fizijatrica je predložila tenisice za ljeto i što više bosa. Kad sam joj rekla da tenisice nemaju uložak ona je rekla da to nije problem...
Pa ti znaj....
Uh, MN, i ja se stalno nerviram oko cipelica.
Novi ima spusteno stopalo i zbog toha mu se malo uvrce unutra (ima genetske predispozicije za spusteno, ali ne i potpuno ravno stopalo).
Ja nekako ne smem da mu kupim patikice, radije bih da hoda ili skroz bos ili u visokim cipelama.![]()
Bok ljetnice!!
Mi smo do sad imali cipelice Ciciban i Naturino a i Pumice nosi dosta često. Sad sam joj naručila ove preschooliansice.NJihova je filozofija da je najbolje da je nožica bosa a cipela je samo štiti od vanjskih utjecaja tako da su jako mekane i udobne. Sad jedva čekam da mi dođu pa da to i provjerim.
I još malo da se pohvalim da spavamo skoro cijelu noć tek se predjutro probudi i traži ciku! Ne moram vam pričati koliko sam se preporodila i još uvijek ne mogu vjerovati da je to tek tako odjednom došlo.
I nama je neuropedijatrica rekla da su Valekove cipele jako dobre.
Kaže da je važno da su cipele zatvorenije, tj. da drže zglobić.
Iz tog razloga ne kupujem cipele u Bambiju jer su im uglavnom preotvorene.
Tenisice radije biram one sa uloškom zbog bojazni od spuštenog stopala,
jer ovo s bosim nogicama stoji, ali po neravnoj površini - znači po zemlji, travi.
Samo koliko dijete provodi vremena hodajući po neravnoj površini?
Baš sam neki dan kupovala tenisice za Lanu.
Između nike i ciciban tenisica izabrala sam ciciban jer su imale uložak.
Baš sam ih gledala negdje na nekom topicu, mislim da ih Berlinka kupuje. Izgledaju mi jako mekano, kao one cipelice za bebače koji još ne hodaju. Ajde, baš me zanima, kad ti stignu, kakve su.ivana s prvotno napisa
Pumice imaju uložak?
Super za Emmu :D (i mamu naravno)
Pumice nemaju anatomski uložak. Jeste vi išli možda kod ortopeda na pregled? Ja mislim da nije potrebno, nemamo nekih konkretnih problema ali svako malo mi padne na pamet da bi možda trebali otići :?
Nismo, to i mene brine. Kad sam pitala fizijatricu na zadnjem pregledu što napraviti po pitanju tog gaženja prema unutra rekla je da ćemo vidjeti na slijedećoj kontroli u rujnu....
Dosta mi ljudi kaže da se to ispravi do 3.-e godine a bojim se oslanjati na tu tvrdnju i čekati pa možda bude kasno za ispravljanje....
Ja sam mislila slijedeći put reći pedijatrici da malo pogleda jel sve ok. Morali bi ići na cijepljenje, još uvijek odgađam Priorix![]()
mi imamo uglavno valekove cipelice i slapice, a zadnja 2 para cipelica smo kupili u cicibanu!
skuzili smo da niki desna nogica ponekad ide lagano prema unutra dok hoda, ali nismo jos isli kod ortopeda jer smo isli na redovne kontrole kod fizijatra!
mi ju isto po ljeti namjeravamo pustat sto vise da hoda bosa-pogotovo po kamencicama!!
mi imamo uglavno valekove cipelice i slapice, a zadnja 2 para cipelica smo kupili u cicibanu!
skuzili smo da niki desna nogica ponekad ide lagano prema unutra dok hoda, ali nismo jos isli kod ortopeda jer smo isli na redovne kontrole kod fizijatra!
mi ju isto po ljeti namjeravamo pustat sto vise da hoda bosa-pogotovo po kamencicama!!
Jeste ozdravili?![]()
jos samo malo smrkavi, ali skoro potpuno zdravi!
i naravno ja koja se svaki dan kljukam c vitaminom i sl. poberem svaku prehladu, a daddy-u koji ne jede bas voce, ne pije vitamine...-nista!!![]()
Vidiš, baš čudno..Nama je fizijatar pak rekao da je najbolje cipele s uloškom i bosa ali po neravnom tlu (pijesak, trava, kamenčići) a nikako cipele bez uloška zbog mogućnosti spuštenog stopala...Mama Natasa prvotno napisa
Svatko svoje govori..![]()
:D bok! Evo sutra 3 tjedna što smo bez cici i čak je ovu noć spavao od 19 30- 5 30 :D
Što se tiće cipelica do sada smo bili na tenisicama adidas i nike,(što smo prekinuli jer je ortoped rekao da ima spušteno stopalo, čak nam je predložio ortopedske cipe) a sada smo kupili babmijeve, cipe imamo cicibanove, a prošlu smo godinu ljetne sandalice imali frodove, a isto tako i papučice. Sve smo već sprobali ali ćini mi se da je frodo najčvršći.
Ivana S daj mi reci kako to naručuješ i koliko te dođu cipe tj.koliko je dostava , carina itd. l
svima
:D bok! Evo sutra 3 tjedna što smo bez cici i čak je ovu noć spavao od 19 30- 5 30 :D
Što se tiće cipelica do sada smo bili na tenisicama adidas i nike,(što smo prekinuli jer je ortoped rekao da ima spušteno stopalo, čak nam je predložio ortopedske cipe) a sada smo kupili babmijeve, cipe imamo cicibanove, a prošlu smo godinu ljetne sandalice imali frodove, a isto tako i papučice. Sve smo već sprobali ali ćini mi se da je frodo najčvršći.
Ivana S daj mi reci kako to naručuješ i koliko te dođu cipe tj.koliko je dostava , carina itd. l
svima
svima
svima
: :D cure oprostite na više postova.Poslala sam par puta jer mi je pisalo da server nije pronađen i da poruka nije prošla, a kad ono![]()
Ja sam naručila baš sa ove stranice www.preschoolians.com i same cipele su oko 45 USD a s(kršitelj koda)ing mi je izašao manje od 10 USD i još dobiješ popust 15% kod prve kupnje. A sad se još samo mogu nadati da mi nece naplatit neku grdu carinu. Do sad sam naručivala pelene pa mi nikad nisu naplatili a radila sam uvijek tako da mi iznos jednog paketa ne bude veći od 50 dolara.MANIVA prvotno napisa
Nešto ste se uspavale ljetnice, dobro juuutroooo!
Jeste isplanirali kud idete na more? Ja ovih dana samo o moru mislim i ne mogu dočekati![]()
Evi i mene s puta po Mađarskoj! Lijepo je putovati, a još više biti doma :D
Nevenu opet curi nosić, a i baki. Mi nažalost ove godine nejdemo na more, fasada će nam izmusti sve novce![]()
Što misliš, kad bi mogle stići cipelice?
Baš me zanima kakve su.
More često sanjam noću, ali još mi je predaleko za razmišljati kad i gdje ići na more.
Za sad će mi ostati samo da sanjam.![]()
mamaineven, dobro nam došla!!! :D
Lani svako malo curi nosić .
Počeli smo koristiti Petrovićev med.
Ena, mislim za nekih 10-ak dana. Oni ih tek rade za tebe nakon što ih naručiš pa im to uzme neka 2-3 dana. Javim obavezno kad stignu a mogli bi organizirati neku kavicu kao u stara dobra vremena pa da ih zajedno proučimo. Iako ne znam kako uz ovako pretrpan raspored, počela mi predavanja i to popodne a ujutro na poslu![]()
I mi uzimamo Petrovićev med već dugo, kad smo bolesni onaj s dodatkom a preventivno za podizanje prirodnog imuniteta.
Mamainevenza nosic
Dobro jutro svima!
Jučer smo imali prvi ozbiljniji ispad histerije i baš sam danas žalosna... A tek je počelo...
Mi smo si uplatili 10 dana hotela u Malom Lošinju. Nisam baš nešto za hotele ali nakon prošlogodišnjeg iskustva sa privatnim smještajem i malim djetetom i svom mogućom logistikom oko kuhanja i odlaženja na plažuJoš više posla nego doma.
Zato će ovaj put netko raditi za mene (a i za dijete do 2 godine je besplatno)...
znam kako ti je...Mama Natasa prvotno napisa
![]()
loonalee prvotno napisa
baš sam luda, rasplakala si me
Evo i mene, nije me bilo duuugooo!
Astma nam je pod kontrolom više od 3 mjeseca!!!! Trenutno čuvamo stado (ali stvarno stado) koza. Matija brblja i imamo dvije rečenice "A tu si!" i "To si ja." (to sam ja), pjeva, pleše, glumata, kada mu nešto ne dozvolimo duri se na nas, već dugo nije imao šizu (Mama Nataša znam kak ti je, ali to je faza), ali jedno vrijeme su bile stvarno učestale.
Na more se spremamo krajem kolovoza ili u rujnu. Mama Nataša u kojem ste hotelu na Lošinju? Mi nećemo proći besplatno do dvije godine jer nam se približava ročkas!
Pogledajte malo naše FOTKE
Pusa svima
Nitač![]()
Hotel Vespera, po preporuci kolega koji su išli sa klinkom, mislim da na njihovom site-u kažu da su obiteljski hotel...
U tom hotelu čak imaju neku akciju za djecu do 12 godina besplatno, i u sezoni je piće uz večeru besplatno.
Mali princ je presladak i čitali smo vas u M&B![]()
Emma je stvarno velika brbljavica i već odavno sklapa rečenice ali jučer me totalno iznenadila. Kad sam navečer došla s posla me pitala "Mama, di si ti bila?" a poslije toga mi priča teta koja ju je čuvala da je E. na igralištu zakopala Krešu(medvjedića) u pijesak a ona meni kaže "Emma zakopala Krešu kao Petra", u slikovnici stvarno Petra zakopa medu ispod suhog lišća![]()
Nataša![]()
Potražit ću i pogledati. Volim ići prema preporuci. kad ćemo se družiti?
Ivana s bravo za brbljavicu!! Dečki kao malo kaskaju za curkama(barem tak svi kažu...)
Kaj ne ide Emma u jaslice?