Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 128 od 128

Tema: Jesenje bebe 2005. (12. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    Citiraj momze prvotno napisa

kod nas nista novoga, jedino sto smo u fazi vristanja kod pranja kose - tako da znaju proci i po 2-3 tjedna dok mi zach dozvoli da mu operem kosu. eto, ne znam kako da tome doskocim.

i
    tako je bilo i kod nas dok nisam kupila onaj kao sesiric sto se stavi na glavu za pranje kose ustvari nije to niti sesiric al ne znam kak da objasnim,uglavnom to nedozvoli da mu sapunica ili voda tokom ispiranja ide u oci i od tad kod nas pranje kosice bez opiranja i vristanja 8)
    ima to i kod nas za kupiti u turbo limaču. to je nešto kao šilt od spužve.

mi danas išli u sloveniju kupiti tobogan za v. na kraju smo kupili pravu pravcatu kućicu (btw. predivna je ) i pješčanik.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Jagina i Rafina mamice čestitke i od nas!

Mi smo doma, čuvamo koze, jutros se probudila u pikicama, po licu za sada još ništa. Jel temperatura uvijek dolazi s kozicama? Kolika? I je jutros imala 37.2 (ispod ruke), inače je ok, harači po stanu kao da joj nije ništa.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ČESTITAM Jaginamamice na Rafaelu!!!
    što se lakoće poroda tiče nedavno mi je rodila prijateljica koja je imala prvi "horor" porod (30sati...) a drugo je rodila u 1,5 sat...to želim svima nama jednog dana
    Citiraj bubimira prvotno napisa

kod nas nista novoga, jedino sto smo u fazi vristanja kod pranja kose - tako da znaju proci i po 2-3 tjedna dok mi zach dozvoli da mu operem kosu. eto, ne znam kako da tome doskocim.

i
    tako je bilo i kod nas dok nisam kupila onaj kao sesiric sto se stavi na glavu za pranje kose ustvari nije to niti sesiric al ne znam kak da objasnim,uglavnom to nedozvoli da mu sapunica ili voda tokom ispiranja ide u oci i od tad kod nas pranje kosice bez opiranja i vristanja 8)
    Karlo neće ni šilt pa ispiremo na kanticu
    mi danas išli u sloveniju kupiti tobogan za v. na kraju smo kupili pravu pravcatu kućicu (btw. predivna je ) i pješčanik.
    a joj bubi tak vam zavidim na kućici u cvijeću...
    bubani nadam ste da ste ok, po postovima mi izgleda da sve bolje
    da se POHVALIM, dakle moj ljubav, KONAČNO, već drugi dan pri ulasku u jasličku sobu, maše tati papa, spuštam ga na pod i ode teti bez suza i uzrujavanja, ajd valjda smo i to odvalili
    ovih dana mi je najveća briga naše prvo veće odvajanje koje će se odigrati za 2 tjedna, idem s firmom prek vikenda na team building, ide mi se i treba mi malo sna i da se maknem od kuće lai sam u brizi kako će to moji muški odraditi 3 dana bez cice...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ČESTITAM Jaginamamice na Rafaelu!!!
    što se lakoće poroda tiče nedavno mi je rodila prijateljica koja je imala prvi "horor" porod (30sati...) a drugo je rodila u 1,5 sat...to želim svima nama jednog dana

i
    tako je bilo i kod nas dok nisam kupila onaj kao sesiric sto se stavi na glavu za pranje kose ;) ustvari nije to niti sesiric al ne znam kak da objasnim,uglavnom to nedozvoli da mu sapunica ili voda tokom ispiranja ide u oci i od tad kod nas pranje kosice bez opiranja i vristanja 8)
    Karlo neće ni šilt pa ispiremo na kanticu
    mi danas išli u sloveniju kupiti tobogan za v. na kraju smo kupili pravu pravcatu kućicu (btw. predivna je :zaljubljen: ) i pješčanik.
    a joj bubi tak vam zavidim na kućici u cvijeću...
    bubani nadam ste da ste ok, po postovima mi izgleda da sve bolje
    da se POHVALIM, dakle moj ljubav, KONAČNO, već drugi dan pri ulasku u jasličku sobu, maše tati papa, spuštam ga na pod i ode teti bez suza i uzrujavanja, ajd valjda smo i to odvalili
    ovih dana mi je najveća briga naše prvo veće odvajanje koje će se odigrati za 2 tjedna, idem s firmom prek vikenda na team building, ide mi se i treba mi malo sna i da se maknem od kuće lai sam u brizi kako će to moji muški odraditi 3 dana bez cice...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cure, budem probala kupiti taj sesiric, samo zach i po ovom suncu nista ne nosi na glavi, tako da ne znam hoce li mi dozvoliti da stavim taj spuzvasti sesiric. :/

no, jucer ujutro sam ga uspjela osisati (da, ja sam ga sisala - vidjela ga je Frida sinoc) i uspjela i kosu oprati!! :D

Bubimira, daj mi reci, ako nije tajna, koliko ste platili pjescanik? nasla sam jedan u Zagrebu za nekih 450 kuna (cini mi se) i ima i zastitnu ceradu.

Pusa, Ilo i da koze prodju sto brze.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moje malo dijete se već dvije noći prvi puta budi u pola 6. Prospavana noć, huj haj!!!! :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

momze i ivanu je pranje kose nocna mora. kupili smo i taj sesiric i onda se derao jos jace. zadnja dva puta sam ga naucila da stavi rucnikic na lice i skoro pa da nije plakao (al zato vice go sad=gotovo sad)

Evo jedna SLIKICA da vidite kako me Ivan pakirao u nedjelju

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ivan, legenda!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sanjam71 prvotno napisa
    Evo jedna SLIKICA da vidite kako me Ivan pakirao u nedjelju
    ivane majstore !!!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ivan je 8) , kad će ta kavica?

Šefica i dalje ne priča a s pranjem kose nemamo nikakvih problema kad nemamo kose

momze daj nam neku Zachovu fotkicu, nismo ga dugo vidjeli!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jaginamamice, tek sad vidim :D i od srca ti čestitam!
    daj napiši kad stigneš kako jago doživljava malog brata.

a šišanje - bili smo prekjučer kod frizera (dosta mi više da svi govore da je slatka curica), i vratili se doma s istom frizurom teta-legenda upalila mašinicu i krenula na nou. naravno da je zbrisao....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Fotka je zakon

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

MBee, stavila sam 2 nove fotkice, pa pogledajte ovdje

Sanjam, i moj Zach se isto tako uvlaci u kofer, kada nekuda idemo. Ivan je presladak!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Koja frizurica, prekrasan je!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dakle, između ostalog u vezi akcije u subotu piše i spisak osoba koje dolaze a kad tamo:

8. Frida - s trbuhom

Jesam li ja nešto propustila :?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

MBee, ma neee!! to se mi dogovoramo da cemo neke ici sa trbuhom tj. stavit cemo jastuk (aluzija na trudnocu).

cure, nadam se da cete i vi moci doci. :D
    ovo je zaista, hvalevrijedna, akcija.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Neeeeee, trebao je biti jastuk ispod majice ali moram doma čuveti stado koza

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Šefica i dalje ne priča a s pranjem kose nemamo nikakvih problema kad nemamo kose
    Potpisujem!
    MBee, naj se bedirat..moja Buba ima jos manje kose neg tvoja Eva.
    Al zato nam je Zach faca, presladak je totalno.

Mene isto zanima ovo za koze kaj je Frida pitala..jel to mora doc s temperaturom il ne?
    Frida nadam se da ce stado brzo odmagliti.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Frida i retha-koze ne moraju doći s temperaturom! Upravo mi od frendice mala imala kozice, bez temperatura a ni osip nije bio prestrašan. Ima 3 godine...
    mamanatali kažeš Tin opet ima upalu uha! Šta, opet antibiotik? Pretpostavljam da nisi skoknula do homeopata...ak' uhvatiš vremena odi, probaj!
    Ivan i Zach

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Koja kosica - Zach :shock: Presladak je!
    A Ivan - mudrijaš mali

Mamanatali, zar ništa ne traži cijelu noć?? Andrej je malo smanjio, ali ne prolazi bez. A uspavljivanje nam je koma, noćna mora. Jedva ga smirim.

Irenask, i mene čeka jedno putovanje od tri dana pa ćemo vidjeti kako će to naši dečki izdurati...

Iš iš, koze!!!

Cure, jel imao netko problema s gljivicama oko testisa i na preponama kod bebaća? Andrej je dobio neki osip koji mi baš nekako liči na to. A muka mi ići doktoru opet....

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Zach

Ivan 8) to i Filip radi cim ugleda kofer

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Shiny, nisam još dogovorila homeopata (zvala par puta, nisam uspjela dobiti, a kako se stanje bilo sredilo više nisam zvala; ali sad ću ga definitivno naručiti). Ovaj put smo upalu uha srezali u korijenu, nisam ga niti vodila doktoru (jer je vrištanje bilo u noći, oko 2), sama sam mu ordinirala terapiju (na žalost, da, opet antibiotik, analgetik i kapi za nos) i do ujutro je bio ko nov. Ovaj tjedan je trebao krenuti u jaslice nakon 2 mj pauze, ali eto i dalje je doma (svekrva čuva )
    Odra, te dvije noći nije ništa tražio do pola 6, a noćas je već nemirnije spavao ali se ipak samo jednom probudio i sisao, pa u pola 6 standardno. Izgleda da mu se promijenio noćni ritam-sad nam je taj podoj u pola 6 redovan (i uglavnom znači i kraj spavanja)!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

muku mučim s tim ostavljanjem radi cicanja, uspavljivanja itd i mislim ja mislim i sjetila se ja kako je bubimira vitu prebacila u drugu sobu pa vratila poslije kad se stvar stabilizirala... uglavnom napuhala sam si onaj krevet-luftić pored našeg kreveta (jednosobni stan) i sad ja spavam tamo (osim kad cici) čisto da me ne miriši, i probudio se samo jednom u toku noći što je meni :shock: pa ću sada tako jedno vrijeme, držte fige
    zach je pre pre pre sladak
    dobro cure spominjali smo 100 puta neku kavicu pa ništa :?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Čestitam, jaginamamice! :D Kako je bilo ovaj put u odnosu na prošli?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj odra prvotno napisa
    Cure, jel imao netko problema s gljivicama oko testisa i na preponama kod bebaća? Andrej je dobio neki osip koji mi baš nekako liči na to. A muka mi ići doktoru opet....
    jesi sigurna da su gljivice?
    Zach ima AD i stalno se cese po pisulincu i testisima.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zach kao i uvijek
    što se tiće pjaščanika koštao je dvadesetak i sitno eura. to ti je onaj plastični u obliku školjke.

frida auuuuu i kozice! ma ne brini, brzo to prođe. v je temp dobila tamo negdje 3. dan od izbijanja kozica i imala ju je taj dan i noć, kad je bila očito kulminacija bolesti jer smo se cijelu noć borili s temperaturom i nikako skinuti. meni se u jednom trenutku činilo da to nikad neće završiti i da nikad neće prestati izbijati koze al eto ne okrenuh se i to je već iza nas. ~~~~~~~~ za što manje kozica i što manje čohanja

ivan

irena i odra nadam se da će razvajanje zbog puta što bezbolnije proći i pomoći u odvikavanju od cike. ja sam mislila da smo gotove jer me već neko vrijeme nije tražila a onda su došle kozice i ona ko iz vedra neba opet počela tražiti svaku noć prije spavanja :shock: što nije već neznam kak dugo. sad kad su kozice gotove opet ne traži već 2-3 dana uopće. al ko zna koliko će to trajati... valjda do nove bolesti.
    nemreš vjerovati koja je to spona... jednom cicioovisnik uvijek cicoovisnik!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja izbjegavam bilo kakva putovanja, seminare, team buildinge ... do kad, ne znam, al bit će pakleno kad prvi put ne uspijem izbjeć put. sisa valjda deset puta dnevno (a radim full time), ni ne znam ...
    a i ja ću puknut zaspat bez moje mišice
    eto nam prilike da se vidimo u subotu na trgu, a?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dobra vecer,
    evo i ja malo dosla sebi , a i vrime je vise...
    jago malog obozava
    evo vidite kako se lipo slazu
    http://public.fotki.com/jaginamamica...a/1000248.html

valjda ce raditi link ako ne u albumu je slika

jagic se izgleda jos jedini obozava kupat i ronit u kadi, ni sa pranjem kose i ispiranjem nemamo problema ( a ni bas puno kose )

a zach ... presladak je ..odkud sva ta kosa.Mi necemo toliko imat ni kad u skolu podje))

pusaaa

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •