Dal netko zna dal je dr. Lučinger na putu trenutno i ako je kad se vraća?
hvala puno na informacija
Dal netko zna dal je dr. Lučinger na putu trenutno i ako je kad se vraća?
hvala puno na informacija
Otisao na put 27.04. Vratio se 07.05.
Da li se netko raspitao kada dr. Lučinger ide na veliki ljetni godišnji i da li će ove godine tijekom čitavog ljeta raditi jedan tim kao što je bilo najvljivano?
Mislim da mi je dr. L rekao da planira zadnji transfer početkom 7.-moga, a u pravilu ga nema do početka 9.-ga (vidi koji ono dan počinje škola) i da će Alebić raditi, a do kad i jel' to znači cijelo ljeto ili malo više u 7.-me ne znam.
I ne znam da li to znači da onda Alebić preuzima eventualno započete postupke dr. Lučingera, ili te postupke dr. L ni ne započinje.
Jucer sam zvala sestre na VV upravo zbog navedene problematike, ali su mi rekle da se jos nezna kad ce se sluzbeno na godisnji, da su proslih godina bili na godisnjem od 15.07. do 15.09. Meni bi takoder odgovaralo da rade jer bi mi menga trebala doci polovinom 7 a ja bi tada u postupak. Prosli tjedan bila sam do Cita i moram reci da sam se razocarala, imala sam osjecaj da me gledaju kao izvor novca, a ne onako ljudski stoga sam se okrenula opet VV, ali Cito drzim u rezervi za eventualno jedan prirodnjak jer kako Ina33 kaze najbolje je kombinirat privatno i drzavno.
Joj, cure, ma nisam ja nikakav "MPO autoritet", nemojte me tako citirat, čisto mi neugodno. A i di bi vaka neuspješna i bila, helou, moj najveći uspjeh dosad je beta 9
. Ja to samo pričam kako ja, iz perspektive nekog tko je jako dugo u ovome... Ajde, držite mi se sve skupa
.
ina33 ti si nisi MPO utoritetali enciklopedija MPO definitivno jesi
![]()
cure u petak sam bila na vv, i lučinger mi je rekao da ide do 15.7 na godišnji do kada ne znam, u onoj zbunjenosti mi je promaklo to pitati
Marijana28 imaš pp
Što se tiče godišnjih i preuzimanja postupaka dr. A ja ću se to raspitati u detalje kada budem 18.6. išla na VV.![]()
[cure molim _Vas direktni br od LUčy ako imate .. ili bar od sestre..
soraya poslala sam ti brojeve na ppsoraya prvotno napisa
![]()
Cure da li mi netko može poslati broj mob-a od dr. L. Danas sam bila na VV i rekao mi je da na Rodama tražim njegov mob![]()
potpisujemina33 prvotno napisa
Imaju,imaju....... :D :D
Dr.Lučingera nema od 30.06. - 09.07.Radi od 09.07. do 13.07. i tada ide na G.O. do 03.09.A sestre su do 17.09. na G.O.Friško provjerena informacija,mislim da će raditi samo sestra Marija!
I meni je bio jednom rekao da pitam na Rodi, ali mi je ipak bilo neugodno "dilat mobitele" preko interneta, mislila sam da se šali, kad čovjek očito mislio ozbiljno :/ . Ja sam ga ipak molila da mi ga osobno da, ipak mi je to bad pitat okolo, ali možda sam preskrupulozna. Sretan im i ugodan godišnji, dugo toplo ljeto svima želim, uvijek mi je drago kad se ide na godišnji, to je razlog za slavlje, ne valja se previše ubijat, ni žrtvovat, nego lijepo se odmorit pa odmoran krenit u novu fiskalnu godinu.
Jel ovo klub obožavateljica dr Lučingera?![]()
Pitajte me od kud meni ovo troje huligana....
Cure želim vam svu sreču i naravno ugodno i prekrasno ljeto - odmorite se i ostanite mi trudne.
Ja sam svoje popukala prije ljete, pa sam se lijepo odmorila i u 9 mjesecu začela bebače....
To želim i vama (dobro ne želim vam trojčeke, ali blizance možete podnjeti)
Bidan čovjek, pratimo ga ko CIA, a da organizira koncert, mislim da bi imao veću publiku nego Thompson 8).
Ako je,da se učlanim...Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
i ja![]()
Amo se sad sve potuć' čiji je dr. najbolji, la-la-la-la-la-la. Ma, zezam se, volim ja sve svoje doture, 'ka pravi hipohondar kome ne nalaze greške (osim u glavi)
.
Joj joj joj al taj čovjek negdje stalno štuca. A ni nezna da ima fan club. A sve udana do udane žene![]()
Misliš da ne zna. A još kad se muževi pribroje... Ima više fanova nego Mišo... (Kovač, of course).
Zna on, zna. Zato je i tako samouvjeren i vrijedan i uspješan i zanimljiv i šarmantan i duhovit i takav- kakav je jedinstven naš Luči.Neki ga zovu i hodajući anđeo.
Zacijelo nije mislio na Udrugu nego na forumasice koje pisu na Rodinom forumu. I tu je u pravu.Gost 1 prvotno napisa
Luci, stvarno je neponovljiv i jedinstven![]()
Moram s vama podijeliti svoje oduševljenje i sreću što imamo takvog doktora! Naravno, čitav tim sestara i novi doktor je super!
Mislim da je to rijedak slučaj u našem zdravstvu gdje se pacijent nema na što požaliti. Luči je slučaj čovjeka koji obožava svoj posao!!
Takvih je danas jako malo....
Ima zapanjujuću memoriju, svaki put me oduševi sa izjavama. Pamti posao koji radim, gdje stanujem, sve vezano za mog letećeg M,mislim da kada me pogleda u oči, sve zna. Uz sve to ima i izvrstan psihološki pristup.
Najdirljivije je kada grli dječicu po hodniku koja su mu se došla pokazati...
suze mi naviru na oči svaki put....
Kad smo već kod toga ja moje još uvijek nisam otišla pokazat![]()
![]()
.
Ma pročitala sam negdje da to smeta nekimženama koje su tam u postupku. A meni nije smetalo - meni je bilo drago da vidim da ima očiglednih uspjeha. Ali, ako smeta.... Bože moj.
Meni ne smeta! Kada sam čekala transfer došla je gospođa sa dvoje blizanaca, curicom i dečkom i baš su mi ta dječica podigla raspoloženje..zamislila sam sebe za koje vrijeme i mojih 2 embrija koja su me čekala u sali.. :D :D
Svakako mu ih idi pokazat, to mu je sigurno predivna nagrada i sretan završetak jedne priče, treba mu za pregrmit ove nesretnice ka ća san ja.
Ina a možda i naletim kad si ti tamo pa vidiš kak je to![]()
Ma, mislim, znam ja 'kak to zgleda. Meni to više zbog dr-a, nek se čovjek veseli, meni mu se žao više ukazivat pa mi lakše kad se ukažu odlikaši jer mu ipak mislim još malčice "jahat za vratom". Jedna kolegica sad nosi trojke iz FET-a kod Lučija, ulazi u 7.-mi mjesec.
Da, da... A stimulirani nije bio uspio, naravno da nisu ciljali na trojke... Na kraju je sve to čudo, žena sretna, a i ja skupa s njom i baš se veselim bebicama, žena je zdrava, mlada i energična, sigurno će joj na trenutke bit teško, ali mislim da ako je itko u stanju odhendlat veselo trojke - ona je definitivno jedna od tih. Puno je toga u ovome svemu neupravljivo...
I jedna moja prija nosi 3-ojke iz FET-a kod Lucija. Sad je trudna 21 tjedan, daklem, nije rijec o istoj curi![]()
Mojoj je rekao da mu je prva FET-ovka s trojkama, biće tvoja onda druga.
Kaj je FET? Moji su bili smrzlići.
Sorry onda sam ja prva trudnica sa FET trojčekima![]()
Lucija EllenGost 1 (napisa):
Rode NEMAJU mob. od dr. Lučingera!
...ha, tek sada vidim.Zacijelo nije mislio na Udrugu nego na forumasice koje pisu na Rodinom forumu. I tu je u pravu.
Ovo sam napisala kako bi se izbjegli nesporazumi, jer sam isti dan kad je osvanuo post
Marijicadobila telefonski upit (kao članica Rode)...Cure da li mi netko može poslati broj mob-a od dr. L. Danas sam bila na VV i rekao mi je da na Rodama tražim njegov mob Smile
Ja bih samo htjela kao i svi za Dr Lucingera reci sve najbolje,kao i za ostali dio tima!U trecem mjesecu trebam roditi i presretna sam zbog toga kao i zbog cinjenice da mi je uspjelo od prve!Prvi kontakt sa Dr L me odusevio!On je stvarno jedna topla osoba i lako je s njim ostvariti komunikaciju tako da bih ga svakom preporucila,jedina mana je sto se dugo ceka na postupak,tako da je cekaonica uvijek prepuna,ali to ima i svojih cari!Upoznas puno zena koje su u istoj situaciji kao sto si i ti pa ti je malo lakse tu svoju situaciju podijeliti s jos ljudi poput tebe!Jos bih prokomentirala da je u zadnje vrijeme sve vise trudnoca,posebno viseplodnih!Hvala Bogu na nasem Dr i neka ga Bog cuva!
To su ti smrzlićiModesty Blaze prvotno napisa
Cure, molim vas za pomoć.
Htjela bih doći do dr.L. Pročitala sam da ga se može kontaktirati na mobitel pa ako netko ima broj -bila bih prezahvalna.![]()
Također, bih vas molila da mi kažete da li prilikom tog prvog kontakta mogu dogovoriti razgovor s njim, pregled ili ...?!
hvala.
Broj mobitela dobivaju cure koje su U postupku...znači, prvi kontakti su preko sestre, pa narudžba na pregled...a onda mob i ostalo....nije baš da daju brojeve mobitela olako...