prije 5 godina turisticka agencija je otkazala telefonski broj.
prije 3 godine mi smo kupili NOVI tel. broj. kada su pocela uznemiravanja (24h zvoni tel. u bilo koje doba dana i noci i jedino sto se cuje s druge strane je signal za fax. nema osobe kojoj mozes reci- ne zovi) zvali smo ht i receno nam je da je politika da broj mora biti "slobodan" 2 god. da bi se mogao prodati kao nekoristen. ovaj broj je to bio.
jedva sam uspjela izmoliti da mi kaze ciji je to broj bio jer sam plakala na rubu zivcanog sloma. rekla mi je iako je rekla da nemam pravo na tu informaciju.
zvala sam tu agenciju rekli su samo "dobro".
prosla sam trudnocu sa pozivima u sred noci, znao bi se nekad javiti netko ko bi na losem engleskom trazio signal za fax a ja bi objasnjavala da je ovo privatan stan i da imaju pogresan broj.
i tako 3 godine. 3 j*** godine. rodila se Lea, telefon je zvonio. na kraju smo ga iskopcali i placamo telefon kojeg skoro ni ne koristimo.
nakon 2,5 god. saznali smo da su broj nasli na netu.
onda sam uspjela naci na netu stranicu t-portal koji u turistickom vodicu ima spormu agenciju i nas broj. sto je najbolje ima link na tu agenciju koja na svojoj stranici nema sada vec 3 god. nas broj.
da li imamo pravo na neku zadovoljstinu? kada vec nemamo pravo na novi broj, nesto sto ce nam smiriti zivce, pa makar da ih popljujemo u novinama?